פטישחשמלי,ת ר ג ע כבר!!

גם אני חיכיתי להודעה ממר ח"כ יותר משבוע,לא נורא.גם התור שלך יגיע,אל תדאג.
לפני שעבור לדיווח,כמובן,שאני אגיד תודה לח"כ שהעביר לי את מספר הפלאפון שלה.כמו כן,נא לא לפנות אליי עם בקשה לתת לו את מספר פלאפון של הגברת.
וכעת אני עובר לדיווח.
התקשרתי אליה אתמול בבוקר,ב9.45 בערך.קראתי אליה בשמה,כדי שהיא תדע שלא מתקשר אליה מישהו בטעות,שאלתי אותה האם אפשר להגיע אליה ב11.30.נענתה בחיוב.הגעתי למקום מגוריה בערך ב11.15,התקשרתי אליה שוב כדי לברר האם אפשר להקדים קצת.ענתה לי שזה בסדר.נכנסתי לבניין,עליתי לדירה,נכנסתי.מולי עומדת אשה סקסית,חזה מסולקן יפה,תחת עסיסי ומטריף,בת 37 בערך,באמת מציאה לחובבי מילפיות.שאלה אותי האם אני רוצה לשתות משהו,אמרתי לה שאני אשמח לשתות תה.בינתיים,בעוד שהיא מכינה תה,הלכתי להתקלח.מקלחת,שירותים,כמו כל הגירה הקטנה שלה,מאוד נקייה.
אחרי שסיימתי להתקלח,נכנסתי לסלון,שתינו קצת תה עם שוקולד,שיחה קצרה,ועברנו למנה העיקרית.
אקט ראשון החל בעמידה מול המראה כאשר אני עומד מאחוריה,מוכן לפעולה,ומלטף אותה.אחרי כמה דקות בקשתי ממנה לשכב על הספה.היא נשכבה,אני עולה לשפה,והתחלנו להתנשק.כעבור כמה דקות הגעתי לשושנה שלה.אשה מאוד אסטטית,כוס טעים,עם ריח טוב,ממש היה תענוג לפנק אותה.בשלב מסוים שאלה אותי האם אני עדיין לא התעייפתי ואמרה לי:"עכשיו תורי".
הייתי כבר חרמן,לכן לא הייתה צריכה להשקיע יותר מידי.מצצה לי במשך דקה(בלי),הלבישה גומי והסתובבה אליי עם תחת העסיסי שלה.חדרתי אליה,עברו שתי דקות,וגמרתי.
שאלה אותי האם אני מעוניין להמשיך.אמרתי לה שכן,אחרי שאנוח קצת.הלכתי לשתוף את חבריקו,וחזרתי לחדר.
אקט שני
בזמן ההפסקה שתינו עוד תה,שוחחנו על כל מיני דברים.אמרה לי שלפעמים מגיעים אליה כל מיני אנשים משוגעים:אחד,לדוגמה,שם את הדילדו מתחת לכרית שלה.היא מאוד התעצבנה עליו,והעיפה אותו החוצה.לכן,רבותיי,נא להתייחס אליה בנימוס.
אחרי שהתעוששתי,החלה במציצה.האמת שמציצה רחוקה מלהיות מצויינת,אבל טובה.הלבישה גומי,הסתובבה אליי עם הגב,והתחילה לרכוב עליי.לאחר זמן קצר עברנו למיסיונרית,שוב לדוגי ולבסוף הגעתי לגמירה המיוחלת,כאשר אני אוחז בתחת המתוק שלה.
סיום
שאלה אותי איך אני מרגיש,האם הכל בסדר,שוחחנו עוד קצת,מקלחת זריזה,והלכתי הביתה.
לסיכום:
אשה יפה,סקסית,מתאימה מאוד לחובבי מילפיות בשלות וסקסיות,מנומסת,דואגת לרצות את הלקוח,לכן צריך להתנהג כלפיה בהתאם.