.
13הנה התעריף שלי שרון
Shaguar 2011-08-02 16:59:51
היי אני אלון , כוסון בשנות ה-30 בעל מראה אקזוטי ועיניים טיפה מלוכסנות.
אני מארח בדירה הפרטית שלי בתל-אביב רח' לינקולן פינת קאדילק (יש חניונים מסודרים בסביבה)
הפגישה כוללת: מסג' מפנק +עד שני אקטים !!! (פרטים בהודעה פרטית ובטלפון).
תלבושות ועוד... (ללא תוספת תשלום)
אח , שפנפן פלייבוי , שוטר , חייל מארינס , משרת צרפתי, חשפן בביריות ונעלי פקקים גבוהות , תלמיד, מזכיר,איש מסתורין במסכה ונציאנית , קאובואיי, מדריך כושר.
עוד: ערכת קשירה למתחילות כולל כיסוי עניים , דילדו , כיסא סקס טרמפולינה , עם שפתון אדום , פאה בלונדינית , בגד מעור, מגפיים עקב גבוה דק , תחתון ילד תמים, פייסיטינג (יושב לך על הפנים),
פוטג'וב (עבודה עם כפות רגליי).
אורגיה ... שתי חברות ויותר יחד איתי
( אופציה זו שמורה לנשים בלבד !!! מצטער אני לא מקבל זוגות )
אני מארח בדירה הפרטית שלי בתל-אביב רח' לינקולן פינת קאדילק (יש חניונים מסודרים בסביבה)
את מוזמנת להתקשר אליי ולתאם פגישה מראש מהסביבה לטלפון : 0509000000 (בהיעדר מענה הקשבי לתא הקולי מתי אני מתפנה)
זמינות: 23:00 -10:00 כולל שישי ושבת
הפגישה כוללת: מסג' מפנק +עד שני אקטים !!! (פרטים בהודעה פרטית ובטלפון).
תלבושות ועוד... (ללא תוספת תשלום)
אח , שפנפן פלייבוי , שוטר , חייל מארינס , משרת צרפתי, חשפן בביריות ונעלי פקקים גבוהות , תלמיד, מזכיר,איש מסתורין במסכה ונציאנית , קאובואיי, מדריך כושר.
עוד: ערכת קשירה למתחילות כולל כיסוי עניים , דילדו , כיסא סקס טרמפולינה , עם שפתון אדום , פאה בלונדינית , בגד מעור, מגפיים עקב גבוה דק , תחתון ילד תמים, פייסיטינג (יושב לך על הפנים),
פוטג'וב (עבודה עם כפות רגליי).

( אופציה זו שמורה לנשים בלבד !!! מצטער אני לא מקבל זוגות )
פרטים נוספים בהודעה פרטית ובטלפון
כנסי לקישור הזה מסיבת אורגיה חדשה+חדירות כפולות עם אלון כדי לקרוא חוות דעת
ליווי לביתךמלון בתל-אביב בלבד
כנסי לקישור הזה מסיבת אורגיה חדשה+חדירות כפולות עם אלון כדי לקרוא חוות דעת

לפגישה למשך עד שעה (פרטים בהודעה פרטית ובטלפון) .
מחכה לך, אלון
מחכה לך, אלון

תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
.
16[QUOTE=שרון מתל-אביב]

"עבור שירותים" - איזה שירותים... בסה"כ רוצה להתעסק בסבבה עם אחד שסגנון פנים וגוף שלו כמו שבתמונות ששמתי ושיש קליק הדדי .
[/QUOTE]
רימינג מעשי 2011-08-03 19:07:51

"עבור שירותים" - איזה שירותים... בסה"כ רוצה להתעסק בסבבה עם אחד שסגנון פנים וגוף שלו כמו שבתמונות ששמתי ושיש קליק הדדי .
[/QUOTE]
הםםםם.......... מעניין מאוד......... כי לפי הלוגיקה הזאת איזה שירותים יש בדיוק שצריך לשלם עבורם לגבי כל מי שרוצה להתעסק לו בסבבה עם אחת מלוכסנת ומחליפה תלבושות לרוב שתמונותיה ומעלליה פורסמו בפרום הצנוע שלנו עד אין קץ. היא מוכרת לך מהיכן שהוא כי אנחנו רק רוצים להתעסק איתה או במילים שכל אחד ממגדר הטסטוסטרוני שמע , ולא פעם אחת, והפעם אציין את הורסיה הנשית שלו: אם את רוצה להגשים את כל הפנטזיות שלך , שילפי אלפיה וצלצלי ל _________. שוויון זכויות או לא שוויון זכויות.

תסתכלי גם על הפן החיובי של העניין: לאחר מכן , תוכלי לכתוב ביקורת תחת ניק של אחיות שלה גבירות ולספר עד כמה אנחנו קרירים .במיוחד אחר שהמאהב הלטיני שלך יהיה עסוק בצעמו ובכלי שלו ויסרב להעניק לך GFE.