כ מרינה מחולון עברה לתא - דף 2 - סקס אדיר

מרינה מחולון עברה לתא

11
[QUOTE=luciano]
הייתי בטוח שהוא דווקא ישמח שחלק מהמעוניינים יפנו לגילי 1960 לקבלת הטלפון, לחלוק בנטל מה שנקרא,
אבל לא, הוא מעוניין שיפנו אך ורק אליו!!
יש למישהו אולי מושג למה?

[/QUOTE]

תודה רבה לאחים שלו שהסביר לי את העניין, אני לתומי חשבתי שזה נובע מטוב לב מצדו של ח"כ שלא רוצה להעמיס על
גילי 1960, אבל מישהו אחר בהודעה פרטית כבר העמיד אותי על טעותי, אצטט כאן את ההודעה הפרטית במלואה,
בלי לגלות את זהותו של האיש, אני בניגוד לאחרים לא עושה outing למשתמשים אחרים, או משתמשות לצורך העניין:

ההודעה כפי שנשלחה:

ח"כ פריק של שליטה

זה למה!!!כועס
מה אתה בכלל מעלה שאלות לגביו, עוד לא הבנת עם מי ומה יש לך עסק?

כולם פוחדים ממנו שיעלה עליהם שעושים משהו בניגוד אפילו חלקי לרצונו.

שיחנק עם הטלפונים שלו אנשאללה.Dead

קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

מרינה מחולון עברה לתא

13
בואו אני אסביר לכם משהו. קודם כל אבהיר שאני לא מכיר את חולה כוס ואין לי כל ענין במלחמת הקליקות שהתפתחה פה בפורום.
ועכשיו לעיקר: כאשר יש מישהי פרטית שלא מפרסמת את הטלפון שלה במודעה כלשהי היא כנראה לא יכולה או לא רוצה לעבוד מסביב לשעון. ולכן צריך לווסת את הפניות אליה כדי שלא תוצף. השיטה הטובה ביותר לווסת היא שאדם אחד ישחרר את המידע טיפין טיפין וכך יש שליטה בענין. כך שאם לצורך הדוגמא חולה כוס ישחרר את הטלפון לשלושה אנשים בשבוע היא תקבל שלוש שיחות אבל אם כל השלושה ישחררו את הטלפון לעוד עשרה היא כבר תקבל 30 שיחות. ומאחר והיא לא מפרסמת היא כנראה לא מעוניינת במספרים כאלה.ומרינה היא רק דוגמה כנ"ל לגבי מירי ההונגריה ואחרות. בלי קשר אם קיבלתי מספר טלפון של בחורה תוך כדי הבטחה שלא אעביר אותו הלאה אני משתדל לעמוד במילתי. יום טוב לכולם.
gili1960

מרינה מחולון עברה לתא

14
פורסם במקור ע"י גילי 1960:

בלי קשר אם קיבלתי מספר טלפון של בחורה תוך כדי הבטחה שלא אעביר אותו הלאה אני משתדל לעמוד במילתי. יום טוב לכולם.

אם הבטחת ברור שאתה צריך לקיים, אבל שאלת את עצמך לרגע למה נדרשת להבטיח? במידה ולא, בוא ואסביר לך:
זה שנתן לך את המספר מעוניין שיפנו רק אליו לשם קבלתו, ולא הוא לא דואג לכמות השיחות שהבחורה תקבל ועד כמה היא תוצף,
הוא אוהב את הקטע שאנשים "מבקשים" ממנו, ככה הוא מרגיש שהם "חייבים" לו, זה נותן לו הרגשת כח (מדומה כמובן),
רק השבוע שלחו לי 2 משתמשים שאני לא מכיר ובחיים לא יצרו איתי קשר ובקשו ממנו מספר של 2 בחורות, אתה יודע איך עניתי
להם? ככה: פשוט רשמתי את מספר הטלפון והוספתי לידו "תהנה אחי", עם סמיילי.
לא הכרחתי אותם להבטיח שום דבר ובטח שלא העברתי אותם שום השבעה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מרינה מחולון עברה לתא

15
תמשיכו ללכלך ולדבר רע על המשתמש חולה כוס...

אני בטוח שהוא מת מפחד וממש בעוד שניה הוא ישלח בפרטי את ארסנל הטלפונים של כל הזונות הטובות בתל אביב.

אם דגש מיוחד על המילה "זונות טובות".

אתם חבורה של ליצנים רפי שכל ומוגי לב...

דיקטטור אתם מכנים את חולה כוס??? דיקטטור???

אני קורא לחולה כוס דמוקרטיה.

אם כבר אתם מתנהגים כמו דיקטטורים ומאלצים בכול מיני שיטות להוציא בכוח מספרי טלפון מחולה כוס.

חולה כוס לא חייב לאף משתמש פה מאומה והקינאה מסמאת את עיניכם.

אתם כועסים? אתם מתוסכלים? לכו קנו בובה גומי ותרביצו לה...

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מרינה מחולון עברה לתא

16
פרופסור, בלי שום קשר לחןלה כוס שהוא ידיד טוב שלי: מעולם לא ראיתי סיסמה יותר מטומטמת ממה שבחרת:
אף זונה לא שווה יותר מ150 שקל.
ועוד במקביל בחרת כינוי פרופסור.
לו קראת לעצמך צחצח עוד הייתי מבין את סיסמתך.
רק לצחצחים הבחורות שמוכרות שירותי מין הן זונות שמחירן נקבע כמו מחיר קוטג'.

מרינה מחולון עברה לתא

17
תהיה בטוח שאין לח"כ מספר טלפון אחד עם דגש על המילה אחד שאני אישית מעוניין בו
וגם אם היה לעולם לא הייתי חולם לבקש ולעבור מסכת של הבטחות/תחקירים/השבעות,
אתה יודע, סתם עניין כזה של כבוד עצמי.

לגבי עצתך לרכישת בובת גומי: נשמע דווקא אחלה רעיון אצבע למעלה רק התייעצות קטנה לי עמך:
אין מצב שאם נרביץ לבובת הגומי היא תתפוצץ?

קישקשתא2011-08-24 23:39:20
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מרינה מחולון עברה לתא

18
[QUOTE=אחים שלו גברים]היינו אומרים שריכוזיות ואגו מנופח הם אבני דרך לכל דיקטטור מתחילבכי
בואו ניצא לכיכרות ונקרא בקול חולה כוס לשלטון....
[/QUOTE]

אני דיקטטור ? ....

ומי אתה יא חתיכת אפס מאופס !!!!!! ?

מה תרמת כאן במהלך 3 וחצי שנים שאתה רשום כאן ?? תרמת לנו רק כאבי ראש עם כל השטויות והשקרים שלך !!!

אני שופך כאן כסף רב ומדווח תמיד לעיניין , כל דיווחי מפורטים ואמינים , אני דוגם את כל הסגנונות של הפורום ...

מזונות נרקומניות , ועד מאהבות דיסקרטיות בתעריפים גבוהים , ונותן סיקורים מפורטים והמלצות , אזהרות מנפילות, ומה לא ?

מידי פעם אני מעלה אטרקציות וירטואליות , ותמיד דואג להכניס פלפל לפורום , כאשר אני חש שמתחיל כאן יובש .

אין לך טיפת כבוד .. לאנשים שמשקיעים ותורמים - ובסוף הכל יחזור אליך כמו בומרנג לתוך הפרצוף !!

מבחינתי - אתה בושה וחרפה לפורום הזה !!!!!!!!

חולה כוס2011-08-24 23:51:54
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

מרינה מחולון עברה לתא

19
תגידו שניכם, לא נראה לכם שקצת הגזמתם,

אחים שלו , מה התלבשתם עליו , אתה ולאקי, תשאירו גם קצת מקום לאחרים קריצה

חולה כוס - תגיד לי, לא כיסחת כבר מספיק בשירשור אחד, נראה לך שאחים שלו מפחדים ממישהו, אז זהו שלא.

חוץ מזה, מה דעתך לבוא ולהסביר בצורה נינוחה איך השיטה עובדת - מדוע רק אחד צריך להחזיק את המידע על הטלפונים, ומדוע לחלק אותו במשורה ע"פ שיקול דעתו.
תן לנו את ההסבר שלך ואולי בדרך גם תצליח לשכנע כמה קקטוסים עוקצניים.
ואל תגיד שאתה נרתע מלהסביר את השיטה, כי מי כמוך בעד גילוי פומבי של דברים , שחלילה לא יהיה חשד לאיפה ואיפה כפי שהיה בזמנו בפורום עד יולי השנה.

[QUOTE=חולה כוס]

[QUOTE=אחים שלו גברים]היינו אומרים שריכוזיות ואגו מנופח הם אבני דרך לכל דיקטטור מתחילבכי
בואו ניצא לכיכרות ונקרא בקול חולה כוס לשלטון....
[/QUOTE]

אני דיקטטור ? ....

ומי אתה יא חתיכת אפס מאופס !!!!!! ?

מה תרמת כאן במהלך 3 וחצי שנים שאתה רשום כאן ?? תרמת לנו רק כאבי ראש עם כל השטויות והשקרים שלך !!!

אני שופך כאן כסף רב ומדווח תמיד לעיניין , כל דיווחי מפורטים ואמינים , אני דוגם את כל הסגנונות של הפורום ...

מזונות נרקומניות , ועד מאהבות דיסקרטיות בתעריפים גבוהים , ונותן סיקורים מפורטים והמלצות , אזהרות מנפילות, ומה לא ?

מידי פעם אני מעלה אטרקציות וירטואליות , ותמיד דואג להכניס פלפל לפורום , כאשר אני חש שמתחיל כאן יובש .

אין לך טיפת כבוד .. לאנשים שמשקיעים ותורמים - ובסוף הכל יחזור אליך כמו בומרנג לתוך הפרצוף !!

מבחינתי - אתה בושה וחרפה לפורום הזה !!!!!!!!

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”