כ פרישה מהפורום - דף 2 - סקס אדיר

פרישה מהפורום

12
נשאלתי לפני כמה ימים ע"י חבר יקר מהפורום, ששתינו בירה בטילת בת ים אחרי שסיימתי בפעם נוספת הפגישה עם האחיות החמודות שלי, האם אני בהכירות אישית (לא ווירטואלית) עם וונוס.
עניתי שלמרות ההערכה עמוקה כלפיו , הוא מזן שונה מקבוצת מזיינים מצפוניים, אינטליגנטיים ומבוגרים שישנם בפורום.

שונה בהתלהבותו (טבעית). והינה באה הודעה על פרישה, זה שמהפורום - זה ממש לא משנה, זיינתי לפני הפורום ממשיכים אחריו.

הוא פורש תבחורות בתשלום.

כמובן הוא צודק בהחלטתו, כי אם זה במקום סיפוק נותן ייסורי מצפון - העסק לא משתלם.

מה שלא הגיוני - זה הטיוענים.

וצודק כמובן menice שמאוד משונה לחשוב שיותר מוסרי לזיין בחורה בסרט נעה (לפי ניסיוני הגדול עם בנות אלה הזיון מסוג זה הוא ממש השפלה) או אוקראינית.

למרות שאש"ג מאיזה שעמדה מלאת התנשאות מלמד אותי מה זונות רוצות ומה לא (אני מתיחס רק לזונות רוסיות שלגביהן עם כול הצניעות יש לי הבנה פי אלף יותר עמוקה מאצל אש"ג), הבעיה שבאמת מציקה לוונוס זה לא שהוא כופה את עצמו אל הבחורה, אלה שהוא לא רצוי באמת. אני הרגשתי בושה של כפיה על בחורה רק עם אלינה מבן יהודה, פשוט התביישתי שעמדנו מול המראה (ומי שמכיר אותי ויש כאלה, יודעים שאני בניגוד לווינוס כן מסוגל לפתות בחורה בת 30 ואפילו צעירה מזה, רק אין לי כבר כוח וזמן לזה).

אבל אתה כן יכול להיות רצוי (בניגוד לדברי התנשאות של אש"ג) אם אתה מסתפק בסוג מצוצמצם של משיכה (חברות עם 3, הערצה הדדית עם שתים ללא משיכה מינית מצד אחת מהן).

ווינוס רצה הכול וכמובן התאכזב.

זה טבעי.

מגיעה לו לפחות יזיזה ואני חושב שגם בת זוג מלאת מיניות.

הוא לא מתאים למין בתשלום, במיוחד שהוא די צעיר ומסוגל למצוא בנות זוג נהדרות.
ערבה אנושית2011-09-07 19:07:26

פרישה מהפורום

13
[QUOTE=מוסלי]מבאס שהטובים עוזבים.

בסוף נשאר רק עם הקישקשתות [/QUOTE]

אני מקווה שאתה לא מחשיב את עצמך מ "הטובים"

זה פשוט יהיה חוסר מודעות עצמית נוראית. צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פרישה מהפורום

14
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=מוסלי]מבאס שהטובים עוזבים.

[/QUOTE]
מצד שיני אולי יהיה טוב אם מוסלי בחשיבה שטובים עוזבים גם יעזוב?
לא מצטער שביקשתי להחזיר אותו, רק ככה הבנתי מי הוא.

פרישה מהפורום

16
קיש קשישא אנחנו דווקא מקווים שמוסלי מחשיב עצמו כחלק מהטוביםקריצה

[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=מוסלי]מבאס שהטובים עוזבים.

[/QUOTE]

פרישה מהפורום

17
יאללה אתה כל כך מוכשר והכתיבה שלך יוצאת מגדר הרגיל!!
הדיווחים שלך מושלמים בהסמך על השמת דגש לכל פרט ופרט אבל הבחורות והסיטואציות שנוצרו בינך לבינן
חבל כל כך חבל שהגעת לתחושת מיצוי בכל העסק הזה,הפכת להיות באיזשהו מקום ערבה אנושית..איפה ע"א
כשצריך אותו..?הרגשת שזה לא נכון לך הקשר הזה אבל תבין שזה כבר לא כמו פעם לפני 10-11 שנה בתקופה של היכל התענוגות שבו היו שפע של בחורות לא חוקיות אשר הוברחו דרך הגבול יוצאות בריה"מ ומזרח רוסיה
עליהן נכפה לעסוק במתן שירותי מין על מנת לספק לנו את הגחמות ,הכיסופים שלהן הזדקקנו
לא עוד רוב הבחורות עובדות שלא מתוך כפיה,אלא מכורח הנסיבות וחלקן אף מבחירה אשר הובילו אותן לעסוק במקצוע הזה!
יכול להיות שראיתי בחורות אשר נשחקו עם השנים וזה חרורה לך איך הבחורה הופכת להיות מכאנית על אוטומט ללא כל רגש

ולא יכולת לשאת זאת עוד..אשמח שתשתף אותנו בהרגשתך,או שפשוט התאהבת בבחורה מסוימת והיא דחתה אותך על הסף ולא יכולת לשאת זאת עוד מן הרגשה של דחיה ואכזבהDisapprove
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

פרישה מהפורום

18
הופה ע"א לקחנו כדור כחול היום?
אם אתה כך כך רצוי אז למה הן בורחות בסוף ומוכנות אפילו לותר על כסף רק לא להיות איתך?

התנשאות זה בדיוק לכתוב "אני מתיחס רק לזונות רוסיות שלגביהן עם כול הצניעות יש לי הבנה פי אלף יותר עמוקה מאצל אש"ג" או "ומי שמכיר אותי ויש כאלה, יודעים שאני בניגוד לווינוס כן מסוגל לפתות בחורה בת 30 ואפילו צעירה מזה, רק אין לי כבר כוח וזמן לזה"

להיות רצוי אפשר תמיד אבל לא מעמדה של התנשאות ולא מעמדה של רחמים אנחנו כלל לא בטוחים שיש לך את זה ע"א, לפ"ו לעומת זאת יש את זה וחבל שהוא קילקל לעצמו באידיאלים בלתי אפשריים.

פרישה מהפורום

19
אני מניח שהתגובה שלי לא תהייה פופולרית בקרב חלק מהאנשים ,לא שאיכפת לי יותר מדי אבל בכל זאת ,

בא בן אדם שמתמודד עם מצפונו ומחליט החלטה ומודיע בצורה מנומסת ומנומקת מה החלטתו על פי נקודת המבט שלו וכל מני אנשים

כולל בעלי האתר מתחסדים ומתדיינים על מצפונו של אדם ,

ככל הנראה איבדתם צלם אנוש.
ד"ר זליבגלי

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”