נשאלתי לפני כמה ימים ע"י חבר יקר מהפורום, ששתינו בירה בטילת בת ים אחרי שסיימתי בפעם נוספת הפגישה עם האחיות החמודות שלי, האם אני בהכירות אישית (לא ווירטואלית) עם וונוס.
עניתי שלמרות ההערכה עמוקה כלפיו , הוא מזן שונה מקבוצת מזיינים מצפוניים, אינטליגנטיים ומבוגרים שישנם בפורום.
שונה בהתלהבותו (טבעית). והינה באה הודעה על פרישה, זה שמהפורום - זה ממש לא משנה, זיינתי לפני הפורום ממשיכים אחריו.
הוא פורש תבחורות בתשלום.
כמובן הוא צודק בהחלטתו, כי אם זה במקום סיפוק נותן ייסורי מצפון - העסק לא משתלם.
מה שלא הגיוני - זה הטיוענים.
וצודק כמובן menice שמאוד משונה לחשוב שיותר מוסרי לזיין בחורה בסרט נעה (לפי ניסיוני הגדול עם בנות אלה הזיון מסוג זה הוא ממש השפלה) או אוקראינית.
למרות שאש"ג מאיזה שעמדה מלאת התנשאות מלמד אותי מה זונות רוצות ומה לא (אני מתיחס רק לזונות רוסיות שלגביהן עם כול הצניעות יש לי הבנה פי אלף יותר עמוקה מאצל אש"ג), הבעיה שבאמת מציקה לוונוס זה לא שהוא כופה את עצמו אל הבחורה, אלה שהוא לא רצוי באמת. אני הרגשתי בושה של כפיה על בחורה רק עם אלינה מבן יהודה, פשוט התביישתי שעמדנו מול המראה (ומי שמכיר אותי ויש כאלה, יודעים שאני בניגוד לווינוס כן מסוגל לפתות בחורה בת 30 ואפילו צעירה מזה, רק אין לי כבר כוח וזמן לזה).
אבל אתה כן יכול להיות רצוי (בניגוד לדברי התנשאות של אש"ג) אם אתה מסתפק בסוג מצוצמצם של משיכה (חברות עם 3, הערצה הדדית עם שתים ללא משיכה מינית מצד אחת מהן).
ווינוס רצה הכול וכמובן התאכזב.
זה טבעי.
מגיעה לו לפחות יזיזה ואני חושב שגם בת זוג מלאת מיניות.
הוא לא מתאים למין בתשלום, במיוחד שהוא די צעיר ומסוגל למצוא בנות זוג נהדרות.
ערבה אנושית2011-09-07 19:07:26