כ שאלה לגבי המכונים ברשלצ - דף 2 - סקס אדיר

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

15
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=superman1979]כן זה ממש מבאס שזה לא כמו פעם שהיה ב 99-2003
שהבחורות הפנויות היו בלובי איך שאתה נכנס וככה אתה לא צריך להמתין להם בחדר,בכלל נורא מעצבן אותי שיש מוזיקה של טראנסים או רועשת בחדר,זה כל כך לא מתאים במקום שתהיה מוזיקה שקטה ורגועה,מוזיקת עולם אשר תכניס לאוירה ולא להפך!
יאללה איך אני מתגעגע לתקופה של השנים שציינתי,היה את בננה,מכון 101,"היכל התענוגות"
פעם כוסיות באמת היו כוסיות במחיר של 150-200 ש"ח
לתמורה מלאה
לא כמו היום..בקושי 20 דקות ואתה בחוץ
בכי!
[/QUOTE]
אחינו אדם המיוחד,
טראנס זה מה שהולך עם הצעירים כמו שאומרים. בנוסף זאת מוסיקה הגורמת לגוף להגיב מהר וזה מתאים לצורך של המקום לתקתק אותך החוצה כמה שיותר מהר.
נב. מזכיר לי בדיחה.
אקווהמן מרים טלפון לסופורמן: סופר בא לך להפגש לדרינק
סופרמן: עזוב לא בא לי.
אקווהמן: אבל חודש זה מה שאתה אומר לי
סופרמן: לא בא לי.
אקווהמן פונה לספידרמן ושואל - מה לעשות סופרמן לא רוצה להפגש איתי. אז ספידר אומר לו תתחפש לונדרוומן ותדבר איליו בקול סקסי והוא בטוח יבוא.
אקווהמן אכן עושה זאת ואז סופרמן טס מקריפטון עושה סיבוב מהיר של כמה שניות סביב כדור הארץ וחוזר לקריפטון.
למחרת ספידר מרים טלפון לאקווהמן ושואל : נו איך היה
אקווהמן: ספידר אתה והעצות המטומטמות שלך, סופרמן בא , חלף כמהירות הבזק , ולא תאמין כמה כואב לי עכשיו בחור של התחת.
קריצה
[/QUOTE]
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

16
[QUOTE=superman1979]אני לא התכוונתי לבחורות שעברו השפלה ניצול,כליאת שווא,אונס,אלא לבחורות ששפר עליהן מזלם ולשמחתי מה שהיה חסר להן זה רק ויזה,ובגלל שלא היה להן גירשו אותן,גם אני תמיד מדבר עם הבחורה ומתעניין באופי והיופי הפנימי שלה,אוהב להקשיב להן
מבולבל

[/QUOTE]

זה שאתה מתעניין באופי והיופי הפנימי שלה,אוהב להקשיב להן זה מצויין, אבל אתה משלה את עצמך חזק שחושב שהיו רבות הבחורות ששפר עליהן מזלם ולשמחתי מה שהיה חסר להן זה רק ויזה,ובגלל שלא היה להן גירשו אותן.

גם אלה אם לא עברו כליאה ואונס, לרובן עצם העיסוק בזנות מצורך ההשרדות היה כבר השפלה, ניצול ואונס.

רובן לא גורשו אלה הסתדרו בארץ ובחו"ל. מעטות לא הצליחו ונשארו בזנות מחוסר ברירה ומעטות התמכרו לזנות.

אני בטוח שלו לא הייתה משלה את עצמך אל בחירתן החופשית בזנות של בחורות שבאו אחרי פירוק ברה"מ - לא הייתה שמח להזכר בשנים אלה. שאמרתי שזה שפל מוסרי להתגעגע למצב של השפלה המונית מצורך השרדות לא התכוונתי אלך אישית אלה לאנשים כמו שפיכטר:

[QUOTE=שפיכטר]

סתם שתדע סופרמן, אני התכוונתי לשנים של 97-98...אז המחיר היה בין 80-150 היה יבוא טרי מבריה"מ, כוסיות היו כוסיות....10

[/QUOTE]

זה לא שפל מוסרי בלבד זה גועל נפש מובהק.
ערבה אנושית2011-10-02 08:53:47

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

17
אוקי אני מבין אותך,מבחינתי גם אדם שנהנה לשמוע דיווחים איך אנשים אחרים מזיינים אנאלית את הבחורה (להזכירך)
גם אותי מגעיל וזה לא פחות מאשר יחס משפיל ומזלזל אז אל תתמם ותהיה יפה נפש טוב..
עכשיו אני מבין למה כינו אותך לא פעם צבוע,מצד אחד מגן על הבחורות שאת זה אישית אני מאוד מעריך אותך על זה,אבל מצד שני נהנה לקרוא דיווחים של אחרים איך מזיינים בחורה אנאלית או בסקס חייתי
Shocked
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

שאלה לגבי המכונים ברשלצ

19

אש"ג וסופרמאן. החיבור המוזר הזה בין אדם הכי פיקח בפורום עם אדם הכי חסום בפורום (אם להשתמש בהגדרה הכי הכי עדינה) בהתקפה אלי, מזכיר לי אחד מדברי קיפלינג איך להשאר בן אדם מול רשעות וטיפשות:

"אם אתה יכול לסבול כשהמילים אותן אמרת הופכות מלכודת לטיפשים בידי נוכלים שלא הכרת..... תוכל לרשת את הארץ ועוד יותר מזה - תהיה אדם".

פה היה אומנם סדר הפוך. ואם לגבי סופרמאן זה נסלח בגלל התמימות הפטאטית שלו (עוד שימוש בהגדרה סופר עדינה), אז לגבי אדם פיקח כמו אש"ג (שאפילו לא מסוגל להתאפק ומפר הסכם גנטלמני בצורה עלובה) – זה גורם רק רחמים מצידי. אומנם הוא יודע מוסגים כקונפליקט קיומי, אבל לא מסוגל להבין הקונפליקט קיומי של עצמו, שדוחף אדם חכם כמוהו להתקפות עלובות על בחורה שמנסה לשווק את עצמה ונגדי שהמסר שלי טיפה מורכב, כאילו מרגיש להט של שליחות. ואם סופרמאן חושב שבזה שהוא מגיב לכול הודעה של קישקשתא משהו מהברקתו תדבק גם אליו –אז לא.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”