כ גלעד שליט - דף 2 - סקס אדיר

גלעד שליט

11
לא חוקי, נכון, אבל אני אישית מוכן לשלם הרבה כסף,

אם היו נותנים לי להוציא לפועל את הצעתו של אדמין.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

גלעד שליט

13
לא נראה לי שכדאי לנו לעסוק בפוליטיקה, זה גורם לקיטוב.

אבל אם כבר התחלתם- גם אני אומר את דעתי.

ממש לא צריך להיות "דתי וימיני" (חלילה וחס), כדי להבין את האסון שהעסקה הזאת מסמלת עבורינו. קץ סבלו של גלעד שליט הוא תחילת הסבל של משפחות רבות בארצינו.
הסבירות הסטטיסטית שאנשים אלה יחזרו לרצוח הוא -100%. אז תשאלו את עצמכם האם אתם מוכנים שאהוביכם ימותו בעתיד הלא רחוק כדי שגלעד שליט ישתחרר? אנחנו משחררים את רוצחי קפה מומנט, רוצחי הדולפינריום, מבצעי הלינץ' ברמללה, את מבצעי הפיגוע באוניברסיטה העברית וכן הלאה- זה נראה לכם מעשה שפוי?

ואל תתחבאו מאחורי מצוות פדיון שבויים: על פי מסורת ישראל- מצוות פדיון שבויים לא מתקיימת אם מצילים יהודי אחד על ידי הקרבת יהודים אחרים.

התקשורת ומשפחת שליט ניצחו אותנו, את הציבור. הניצחון שלהם הוא תבוסה למדינת ישראל.

ובאו נגיד את האמת- גלעד שליט סבל סבל נוראי וכן, צריך לפעול לשחרורו- אבל אל תשכחו שמדובר בחייל שלומיאלי שביחד עם חבריו הלך לישון בתוך הרכב הצבאי. אם לא היה הולך לנמנם- סביר מאוד שלא היה מגיע למצב הזה ושלא היה ממיט עלינו את האסון הזה.

בפיגוע הדולפינריום הבא- תחשבו לעצמכם האם זה לא היה אחד ממשוחררי עסקת שליט, והאם זה היה שווה את זה...

Zayan Lavan2011-10-17 04:02:35

גלעד שליט

14
זיין לבן,

דבר ראשון, שאל את עצמך מה היית אומר לו גלעד שליט היה קרוב משפחה שלך, בן, אח. אין זה משנה מהם נסיבות השבי. שיקום פה הצדיק שיומר כי בזמן שירותו הצבאי לא שבר שמירה לפחות פעם אחת ונמנם . מי שיטען זאת , או שלא שירת, או שלא שמר בזמן השרות שלו.

שנית, ישנם אלפי מרצחים בחמאס כרגע שהסכנה מהם בינה עומדת, עוד מאתיים או אלף לא צריכים להשפיע עד כדי כך, ואין שום ערובה כי אותם מפגעים שיצאו מהכלא יצליחו לעשות זאת שוב. הדבר תלוי יותר מכל דבר אחר מיכולתם של כוחות הביטחון השונים למנוע פיגועים נוספים .

דבר אחרון, כשמדובר בצבא שכיר על בסיס מקצועי, יכול כל פרט להחליט אם תנאי פדיון שבויים של מדינתו קבילים עליו בטרם יחליט לחתום לשירות צבאי. אצלנו , אין זה כך מעצם שיטת הגיוס. אל נא תשכח שרוב חיילי צה"ל באים משורות משרתי החובה. כלומר אין להם שיקול דעת לקבל את תנאי הגיוס או לא. לכן גם ראוי כי מדינת ישראל תשקיע יותר מאמצים בשחרור חייליה השבויים והחטופים. שאם לא כך, המוטיבציה להסתכן בשירות קרבי העלול להביא לסיכון בשבי תרד פלאים, דבר שלבטח לא יתרום לבטחונה של המדינה.

רימינג מעשי2011-10-17 17:06:34

גלעד שליט

15
כמה עובדות בסיסיות :
- זה לא שאם אותם 1000 מחבלים ישארו בכלא הישראלי ישכון פה שקט בטחוני
- זה לא שאם אותם 1000 מחבלים ישארו בכלא הישראלי הם יפסיקו לנסות לחטוף חיילים או לבצע פיגועים
- בהרבה מאוד מהמקרים מגיעים אל אותם מחבלים עוד בשלב התכנון של הפיגועים
ואני אישית מאמין שחייל שבוי חייבים לשחרר בכל מחיר !!!
ועם כל הכבוד למשפחות נפגעי הטרור אני רוצה לראות אותם מחליפים את אחד מבניהם בגלעד ...
הם רוצים בכוח לצרף את משפחת שליט למשפחת השכול איזה מין דבר זה ???
מדובר פה על מעשה ערכי כך שאין פה בכלל מקום לחשבונות וסטטיסטיקות כי האיום הבטחוני יהיה עם או בלי העסקה
אז שישוב לביתו ולחיק משפחתו וזו בושה שזה לא קרה 5 שנים מוקדם יותר!
איכות ללא פשרות

גלעד שליט

16
מסכימה עם שני המגיבים האחרונים...
(כמובן שהס מלהזכיר שגם אנחנו היינו טרוריסטים לא קטנים בתקופת המנדט הבריטי, לא עובדה שעושה את הטרור למוצדק או לגיטימי, סתם עובדה שנוטים לשכוח שנוח אבל זה באמת כבר לא קשור לעניין)

גלעד שליט צריך לחזור הביתה

זונה מאושרת2011-10-18 01:11:20
קישור לאתר הפרטי שלי:

גלעד שליט

17
רימינג- הטענות שלך הם אמוציונליות וחסרות הגיון באופן מפחיד.
מדינת ישראל צריכה לפעול על פי האנטרס הלאומי שהוא בראש וראשונה טובת הכלל. המדינה חייבת להעדיף את טובת הכלל על טובת הפרט. זאת אומרת שתפקיד המנהיגים שלנו להעדיף את האנטרס שלנו, הציבור, ולא את האנטרס הצר של משפחת שליט. המדינה אננה רכושו הפרטי של נועם שליט.

האנטרס שלנו הוא שיהיו פחות פיגועים, ולא יותר פיגועים. האנטרס שלנו הוא שימותו פחות אזרחים במקומות בילוי. ניסיון העבר מלמד שמתי שמשחררים מחבלים הם חוזרים לרצוח. זה לא שאלה של "אולי"- השאלה היא רק "מתי" - זה וודאי. לכן האנטרס שלנו הוא להרוג או להכליא כמה שיותר מהם ולהשאיר אותם בכלא למשך כמה שיותר זמן.

לפי ההגיון שלך אין טעם לתפוס מחבלים בכלל כי ממילא ישארו אחרים שלא תפסנו אותם (עדיין). הגישה הזאת היא תבוסתנית והיא פשוט לא נכונה.

אם קרובי משפחה שלך ימותו כתוצאה מעסקת שליט- אתה עדיין תחשוב שצריך היה לעשות את זה??

על פי חוק, המדינה מגייסת אזרחים והופכת אותם לחיילים- היינו לסוג של רכוש מדינה. זו מציאות קשה אבל זה המחיר של מדינה ריבונית ושל שמירה על הביטחון. בבסיס כל צבא באשר הוא, בין אם הוא צבא מקצועי או צבא עממי, עומד העקרון שהחיילים עלולים להקריב את חייהם למען אנטרס הכלל.

עכשיו שלא תבין לא נכון- אף אחד לא אומר שלא צריך לפעול כדי לשחרר את גלעד שליט. רק שאסור לנו ללכת לכניעה טוטאלית ולהקריב אזרחים וחיילים רבים כדי לשרת את האנטרס של משפחת שליט.

ההחלטה להסכים לשחרור מחבלים היא החלטה לא אחראית מצד הממשלה והיא גובלת על פלילית. נראה שהציבור נרדם בגלל 5 שנים של שטיפת מוח של התנועה לשחרור שליט.

Zayan Lavan2011-10-18 02:19:32

גלעד שליט

18
זיין לבן - התנועה הזו שאתה מדבר עליה ("לשחרור שליט") היא התנועה למען חוסן נפשי לאומי.
חבל שאתה כל כך קצר רואי.

חבל שאתה פנקסן.

מזל שאתה לא מנהיג.

מהחומרים שקורצת עשויים כל נטולי החזון בעולמנו.

מהחומרים שנוגדים את הDNA הבסיסי שלך קמו אנשים כמו צ'רצ'יל וכמובן הרצל.
I fart in your general direction

גלעד שליט

19

כמה דברים

1. משפחת שליט כבר שייכת למשפחת השכול. למי שלא יודע, אחיו התאום של נועם שליט נהרג במלחמת יום הכיפורים.

2. לטעון כי פיגוע הדולפינריום - או כל פיגוע אחר - הוא כתוצאה ישירה - משחרור הטרוריסטים היא טענה אמוציונלית לא פחות המבוססת על הפחדה.
3. אינטרס לאומי וטובת הכלל הם עניין של פרספקטיבה. זיין לבן חושש מהפיגועים. אני חושש מהיום שמתגייסים יסרבו לשרת ביחידות קרביות על מנת לא לסכן את עצמם במוות ובעיקר בשבי. במשך שנים ידע כל חייל לוחם כי מדינת ישראל ניצבת מאחוריו ( לפחות בתאוריה) אני מניח שזה בדיוק האינטרס שהניע ראשי ממשלות - שכמה מהם היו בין גדולי הלוחמים - להכנס לעסק המסריח הזה של מו"מ עם טרוריסטים. ביבי יודע לקרא בסקרים. השחרור הזה אינו מייצג את האינטרס הצר של משפחת שליט כי אם של כל משפחה השולחת את בנה לשירות צבאי.
4. לא הוגן לייחס את נושא שחרור השבויים לכיווני ימין ושמאל ולבצע הקשר לנושא ארץ ישראל השלמה. אני מניח שישנם "ימניים" התומכים בעסקת השבויים הזאת.

רימינג מעשי2011-10-18 06:45:30

גלעד שליט

20
מסכים עם רימינג מעשי וגם עם xx007,זהו חלון הזדמנויות האחרון לפני שיסגר וצריך לעשות הכל פשוט הכל ולשחרר את גלעד שליט
בכל מחיר "כי אין מחיר לחופש",חייל שלנו שווה יותר גם מ 1כל מחבל שלהם כי ההבדל הוא בעצם זה שאנחנו חשובה לנו הערך החיים של האדם במעלה הראשונה יותר מכל מחבל מסריח ומחורבן שלהם,אנחנו לא רוצים שיהיה לנו רון ארד 2 כולנו יודעים בדיוק איך זה נגמר
ונחשון וקסמן,וד"א הלינץ שבוצע ברמאללה באוקטובר 2000 2 מחייליו המילואמנוקים מחטיבת הצנחנים היו מהבסיס שלי,מה שכן צריך לעשות זה לחוקק פה חוק כזה של עיסקאות שבו המחבלים והטרוריסטים למינהם לא יוכלו לעלות על מספר האסירים שבו יהיה נקוב מהמחיר שנקבע מראש,כל המחיר הכבד הזה שקורה זה בגלל שאין חוק נגד דברים כאילו ועל מנת שיהיה פיקוח חייבים לחוקק חוק כזה,ובמיוחד לחוקק חוק נגד מרצחים וטרוריסטים שנקרא "עונש מוות" גזר דין מוות או להכנס לכפרים שלהם ולרסס את כולם שם חבורת של טרוריסטים חסרי לב מפלצות אדם!!כועסכועס
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”