כ פינת הזעם השבועית- הכדורגל הישראלי. - דף 2 - סקס אדיר

פינת הזעם השבועית- הכדורגל הישראלי.

11
[QUOTE=נראה מצויין וסקסי]

בתור אוהד שרוף של מכבי ת"א בכדורגל אני חייב להגיד שאני מאוכזב מהעונה הזאת...

ולא רק אני אלא כול אוהד צהוב שציפה לאליפות או לגביע ונכשלנו...

יש לי מנוי לכול משחקי הבית של מכבי בבלומפילד לא יודע אם אני יקנה מנוי בעונה הבאה...עצוב

מיץ' גולדהאר חייב להביא בעונה הבאה שחקנים זרים ברמה גבוהה אם רוצים לקחת אליפות וגביע צריך להשקיע הרבה כסף ולפגוע בינגו בזרים...

לסיכום העונה: אליפות אין , גביע אין
דרבי אחד ביד יש..! לפחות ניצחנו דרבי...מוחא כפייה הגועל שלום הגועל שלום איך זה לראות דרבי צהוב צחוק

מה שנשאר כרגע זה לסיים מקום שני או שלישי ולקחת את הכרטיס לליגה האירופאית בעונה הבאה... וזה לא מנחם אף אחד לא אותי ולא אף מכביסט צהוב כזה או אחר...

עם תקציב של 120 מיליון ש"ח בעונה כזאת חלשה שבה מכבי חיפה הגועל ת"א ובית"ר ירושליים חלשות היינו צריכים וחייבים לעשות את זה העונה...

נסיים עם שאפו ענק לעירוני קריית שמונה שעשתה את הבלתי יאומן השנה ולקחת אליפות
מגיע להם זה שהליגה הייתה חלשה מאוד והגדולות לא סיפקו את הסחורה לא גורע מהיכולת הטובה שהציגה עירוני קריית שמונה לאורך כול העונה היציבות שלה, משמעת טקטית טובה,הגנה טובה שספגה מעט שערים, שוער טוב, מאמן טוב שהחליט משום מה לעזוב... ( כנראה יאמן את מכבי ת"א בעונה הבאה יש שמועות)

אז עכשיו עירוני קריית שמונה תשחק במוקדמות ליגת האלופות ותצטרך לעבור שלושה סיבובים כדי להגיע לשלב הבתים הנכסף...( קשה לי להאמין שזה יקרה)

נסיים עם שיר: הנה היא עולה האלופה הנה היא עולה עירוני קריית שמונה !! מוחא כפייה

[/QUOTE]
כנראה שכסף זה לא הבעיה שלכם במקקי כולם נופלים לא משנה איזה שחקן תביאו הוא לא יצליח אצלכם
ואחריי 5 שנים ניצחתם פעם אחת חחחחחחח

12
[QUOTE=gunner]

גמני, גמני הייתי אוהד מכבי כשהייתי ילד. זה עבר לי בערך ב1995. מתי העיפו את קשטן? אז.

במחיר של מנוי שנתי למכבי בבלומפילד, אני מעדיף להוסיף כמה גרושים ולטוס פעם בשנה ללונדון לראות את ארסנל שלי.

בטוטאל - שווה לאין ערוך.

אין כמו חוויית הכדורגל האנגלית. תענוג צרוף.
[/QUOTE]

אל תעשה אפליות.
אפשר להתענג גם על משחקים בבונדסליגה, בוודאי שבקמפ נואו ובברנבאו וכמובן שיש גם בארץ המגף משחקים ששווים את הכסף הגדול.

13
לכל אוהדי מכבי...
כנראה שקללה רובצת מעל המועדון אחרת קשה לי להסביר את מה שקורה שם.
המועדון כבר הוכתר לבית הקברות של הכדורגלנים. (את הקדיש אומרים במיוחד על החלוצים)
בגלל מכבי צוחקים עליי עד היום כיוון שאמרתי (בבטחה רבה) שאת העונה הנוכחית אתם לוקחים בהליכה.
לפחות הצעירים ממחלקות הנוער שלכם מספקים את הסחורה. (גם אם לא באופן רצוף)
יש עתיד במכבי והוא נמצא בנוער. (תפסיקו כבר לפוצץ את הסגל שלכם בשחקני רכש יקרים)

כמה מחזורים אחרי שהליגה נפתחה הייתה לי הרגשה שבית"ר הולכת להיות סוג של ה"ארסנל"
של הכדורגל הישראלי. (רק בלי זרים)
קבוצה תוססת ורעבה שמתבססת בעיקר על צעירים. (ובעיקר אלו שצמחו במועדון)
מיותר לציין שהדבר התפוצץ לי ישר בפנים. (אכלתי הרבה פיצוצים העונה)
כדי לבנות את הקבוצה על צעירים ושחקני בית צריך תכנון וחשיבה. (והרבה אורך רוח)
השיטה של- לזרוק אותם בהרכב ולראות כבר מה יעשו- התבררה כלא עובדת.
הצעירים פשוט קורסים תחת לחץ שלא היה להם בנוער.
שילובם צריך להיות עדין יותר ופחות אגרסיבי. (לא שהייתה לנו ברירה השנה)
מה לא אמרו עליהם? (חלק מהדברים היו גם די מוצדקים)
שהם שחקנים של ליגה שנייה, שהם נמושות ושהם לא לוקחים את הצ'אנס שניתן להם בשתי ידיים.
לעומת זאת, אני באמת מאמין בצעירים האלה שיכולים לקחת את המועדון למקום גבוה.
עם שילוב נכון, קצת שיפשוף ומאמן פחות לחוץ, הם עוד יראו מה הם יודעים...
(ואז יעברו למועדון עשיר יותר...צחוק)

momi252012-04-12 15:24:53
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין

15
[QUOTE=סופר לה טיב]נראה מצוין וסקסי סיים בשיר נפלא פרי עטו, שכמעט פספסנו בין שאר ההגיגים -

...נסיים עם שיר: הנה היא עולה האלופה הנה היא עולה עירוני קריית שמונה !! מוחא כפייה

[/QUOTE]
לדעתי בושה וחרפה שהיא אלופה כי היא לא הציגה בכדורגל ענק של אלופה. פשוט חיפה. מכבי, הגועל וביתר פשוט כשלו העונה.
מעניין מה יקרה בעונה הבאה: אני אומר שק"ש יורדת ליגה בעונה הבאה (בגלל אירופה)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

16
[QUOTE=yellow-horny]
[QUOTE=סופר לה טיב]נראה מצוין וסקסי סיים בשיר נפלא פרי עטו, שכמעט פספסנו בין שאר ההגיגים -

...נסיים עם שיר: הנה היא עולה האלופה הנה היא עולה עירוני קריית שמונה !! מוחא כפייה

[/QUOTE]
לדעתי בושה וחרפה שהיא אלופה כי היא לא הציגה בכדורגל ענק של אלופה. פשוט חיפה. מכבי, הגועל וביתר פשוט כשלו העונה.
מעניין מה יקרה בעונה הבאה: אני אומר שק"ש יורדת ליגה בעונה הבאה (בגלל אירופה)
[/QUOTE]
אני לגמרי איתך כאן ......ומה עוד שאני בטוח שהם לא יעברו שלב אחד באירופה ....שזה בסופו של דבר פוגע בכדורגל שלנו מבחינת דירוג......
אני אישית הייתי מעדיף שהפועל או חיפה היו מייצגות אותנו באירופה
gunner אני גם הפסקתי לראות את מכבי בסוף שנות ה-90 ....אבל מידי פעם בתחילת כל שנה אני עדיין מאמין ומקווה שאולי השנה זה יחזור ......
מתי אני יודע שאני נהנה מכדורגל ? כמו בכדורסל שאני רואה את מכבי באירופה
והלב דופק ,ויש מתח,והכי חשוב יש על מה להלחם .........גביע אירופה לאלופות ....פשוט גאווה כל שנה מחדש ...הנהלה גדולה ,אולי אחת הגדולות
באירופה ואולי אפילו בעולם .מכבי תל אביב .....איזה שם יפה קריצה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”