CASE IN POINT פינת הזעם הנוכחית. העלית את שיטתו של בן גוריון , כמו גם את המעקבים שהשב"כ בצע אחר בגין, רק שכחת לומר כי מפא"י השתמשו באותן שיטות בדיוק גם כנגד מפ"מ ( שהייתה היריבה העיקרית שלהם מבחינת מנדטים בקום המדינה) , ושלא לדבר על אורי אבנרי והעולם הזה. שככת לציין גם תמורות גלובליות שחלו בין השנים שבן גוריון היה בשילטון והשנים שבגין עלה. בצרפת שלט דה-גול, לא בדיוק דמוקראט לפי התקן, בארצות הברית - אם כל הדמוקרטיות - התנהל בשנות החמישים מצוד המכשיפות של המקראטיזם ורק לקראת אמצע שנות השישים קבלו כל התושבים - כולל השחורים - זכות בחירה לכל. אז כשאתה מדבר על ההתנהלות הדמוקרטיות של בן גוריון קח בחשבון גם את הנורמות השלטוניות שהתרחשו בדמקורטיות סביבו, שהיו שונות בתכלית בתקופה בה בגין כבר עלה לשלטון.
רחבעם זאבי-גנדי אמר דבר אמת אחד בחייו. הוא נשאל פעם איך יכול להיות ששינה את דעותיו באופן כה קיצוני, ותשובתו הייתה אני לא השתנתי, אתם אליו שהשתנתם. אם תסתכל על דבריו בפרספקטיבה זו ( ומבחינתי הוא בהחלט צודק באבחנה הזו שלו) להתייחס אפילו ברמיזה לבן גוריון ומפא"י כמפלגת שמאל זה סוג של בדיחה בימנו אנו, במיוחד לאור הרקורד המלחמתי שלה וחוסר הנכונות להגיע לשלום לאורך שנות שלטונה.
ובאשר לתקשורת עצמה. עיתון זה עסק כלכלי, הכתבות שלו מתבססות על מה שהוא מוכר. אין שום בעיה בכך שיקומו עיתונים מתחרים בעלי אוריינטציה ימנית. זכור גם שימנים לא פחות להוטים להעלים עיתוני שמאל ודעות שמאל.
עוד דבר, מותר לגופים אירופיים לממן את מי שחפצה נפשם כל עוד לא מדובר בפעילות טרור לשמה. זה חלק מכללי המשחק הדמוקרטי. במקום לייל לך ונסה לגייס גם אתה כספים דרכם ושכנע אותם בכדאיות ההתנחלויות. אם כבר אתה אומר שהאירופיים עוינים לנו, איך אתה מסביר שגרמניה מכרה לנו צוללות גרעיניות בעסקה נוחה במיוחד? אתה לא רואה בזה סוג של אנומליה? כנראה שלא הכל שחור ולבן.
ובאשר לליברמן , אהוב נפשך, אל תשכח שהוא יזם חוק האוסר על אזרחים להטיל או לקרא חרם כלכלי פומבי על תוצרת ההתנחליות. כנראה שבכדי להטיל חרמים במדינה הזאת מותר רק לחרדים.
נ.ב - אני קורא כל מוצר שאני קונה , אם אני רואה שזה תוצרת יש"ע , אני לא קונה ,אפילו אם זה יותר זול.