כ רוסית - דף 2 - סקס אדיר

רוסית

12
אני לומד רוסית בימים אלו...אין לי ספק שבאוקראינה ככה אפשר להכיר הרבה מאד בנות שלא היו נגישות אליך ללא שפה. זה גם יעזור בהיבט מחיר כי כימיה מבוססת הרבה על הומור ואלמנטים של תקשורת.

רוסית

13
היי

ברור שאפשר להסתדר עם הבחורות פה ללא רוסית . אבל רוסית בסיסית כמו שאני יודע עוזרת .

אבל

הנקודה היא לא ידיעת רוסית כדי להעביר איתן שיחות . יש להן מספיק את זה ברוסיה ואוקראינה .

צריך משפטי פתיחה ששוברים את הקרח ברוסית וגורמים לבחורה לצחוק ולצאת מהרוטינה של "הנה עוד קליינט" . כל מיני דברים מצחיקים הקשורים להומור טוב או הומור רוסי . דברים כאלה בדקות הראשונות יוצרות כימיה שאחרי כן מתבטאת במרבית המקרים בנשיקות לוהטות וסקס טוב
הפוך כל חסרון ליתרון

רוסית

14
[QUOTE=Black]היי

ברור שאפשר להסתדר עם הבחורות פה ללא רוסית . אבל רוסית בסיסית כמו שאני יודע עוזרת .

אבל
הנקודה היא לא ידיעת רוסית כדי להעביר איתן שיחות . יש להן מספיק את זה ברוסיה ואוקראינה .

צריך משפטי פתיחה ששוברים את הקרח ברוסית וגורמים לבחורה לצחוק ולצאת מהרוטינה של "הנה עוד קליינט" . כל מיני דברים מצחיקים הקשורים להומור טוב או הומור רוסי . דברים כאלה בדקות הראשונות יוצרות כימיה שאחרי כן מתבטאת במרבית המקרים בנשיקות לוהטות וסקס טוב
[/QUOTE]
black כל הכבוד !!!מוחא כפייה
אני למדתי רוסית לפני יותר מ20 שנים ...
עוד בתקופה שהיו מגיעות לישראל רוסיה וחצי בחודש (עם שיני זהב)
כבר אז הבנתי את ברכת האל... ש"בחר בנו מכל העמים... ואנו העם הנבחר"...
ובכדי להמחיש זאת ...לכל הגויים ...שלח לנו את כל הרוסיות היפות הללו לארץ הקודש ...
ופתח שערי שמיים....והמטוסים היו מגיעים מרוסיה ואוקראינה לישראל
כיתושים ליד מעיין מים בחודשי הקיץ החמים ...
אמן הללויה .....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”