קותי היקר
כמו שידידנו אדבוקט כותב. אכן בחורות ללא תשלום שהם
חצי מאהבות וחצי יזיזות זה דבר מבורך ואשרך שאתה מצליח למצוא כאלו.
אני אישית טרם מצאתי לי אחת כזאת ומנסיון שלי זה לא קל כמו להרים טלפון
לזונה ולקבוע. זה מצריך קצת יותר מאמצים. למרות שהיית שמח לכאלו אני לא
משקיע את המאמצים לכך מכיוון שיש לי חששות מעניין במיוחד לאור הסיכונים שבדבר. זונה היא לרוב מיקצועית, באת עשית מה שעשית והמשכת בחייך ולפעמים היא גם תעשה דברים שמרבית הנשים לא מוכנות לעושות. בחורה רגילה יכולה פתאום להתאהב בך. היא חשופה הרבה יותר למידע עליך ולכן אתה חשוף לכל מיני שגעונות שלה. נכון, אתה מקבל יותר חום אהבה ויחס אבל הסיכון מבחינתי גבוה. הסיכון גבוה במיוחד למי שנשוי ובעל משפחה שממש לא בא לו לפרק אותה.
אין בעל משפחה דומה למי שנמצא במערכת יחסים.
מעדיף בחורות מפייסבוק על פני בחורות בתשלום
12נכון,,אבל זה גם מעלה את רמת האדרנלין שאנחנו מחפשים...לי אישית לא אכפת כי איני נשוי, אבל כמובן שבחורה בתשלום, עסקה לשעה, חצי שעה,שעתיים...הכי דיסקרטי שיש...והכי טוב לנשמה..למאהבת אםשר לפתח רגשות ולהיקשר.
מישהי אמרה לי פעם: לזיין זה לא לבגוד, להתאהב זה לבגוד.
ואכן מסכים איתה במעשיי :)
13[QUOTE=charmer] .
צרמר, אני לא מציע לך להגיד את המשפט הזה לבת הזוג שלך.
מישהי אמרה לי פעם: לזיין זה לא לבגוד, להתאהב זה לבגוד.
ואכן מסכים איתה במעשיי :)
[/QUOTE]
צרמר, אני לא מציע לך להגיד את המשפט הזה לבת הזוג שלך.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
14אחי....זה משהו שבת זוג שלי אמרה לי

אין ספק שהייתה מיוחדת במינה...רוב הנשים לא יסכימו עם הדבר הזה...כנראה התכוונה לכך שרגשות לאישה אחרת זה הרבה יותר רע מסתם נשיקה/זיון וכו' חסר רגש מבחינתה.
בכל אופן לא בגדתי בה מאחורי גבה, אז לא גיליתי מה דעתה האמיתית והמעשית בנושא.
15מעניין מה היית אומר אם היית תופס אותה מזדיינת מהצד והיא הייתה אומרת לך דבר כזה.
מעניין מה היה קורה אם היא הייתה תופסת אותך מזיין מהצד. האם גם אז הסיסמה הייתה נשארת או לא.
אם כן זה זאת באמת בחורה מיוחד, תשמור אליה.
ובנינו, מנקודת המבט הגברית, המשפט שהיא אמרה לך נכון מאוד.
מעניין מה היה קורה אם היא הייתה תופסת אותך מזיין מהצד. האם גם אז הסיסמה הייתה נשארת או לא.
ובנינו, מנקודת המבט הגברית, המשפט שהיא אמרה לך נכון מאוד.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
16[QUOTE=neil]מעניין מה היית אומר אם היית תופס אותה מזדיינת מהצד והיא הייתה אומרת לך דבר כזה.
ובנינו, מנקודת המבט הגברית, המשפט שהיא אמרה לך נכון מאוד. [/QUOTE]
ובנינו, מנקודת המבט הגברית, המשפט שהיא אמרה לך נכון מאוד. [/QUOTE]
תשמור לא קרה כבר.
הייתה לי מערכת יחסים פתוחה איתה מינית כולל ניסיונות מגוונים וגם צירופים שונים כמה פעמים..הבחורה משוגעת ופריקית....באיזשהו שלב שבעתי ממנה ומהאופי שלה ולא התאים יותר גם לה...לשאלותיך:
לכל בחורה אחרת הייתי מייחס בגידה, לה ספציפית לא (והיתי מצפה ממנה שתספר לי כשהיא בוגדת ותשתף אותי באישורי ולא מחורי גבי)
היא לא תפסה אותי אז לא יכול לענות.
בחורות כאלו זה אחת למיליון, לצערי זה מגיע גם עם שריטות עמוקות בראש,בלב ובנפש...אבל הייתה תקופה יפה של סקס משובח ומגוון.
אגב- בקרב קהל המטאליסטיות והפריקיות יש הרבה שפתוחות לדברים מגוונים שונים בסקס- הם הרבה יותר ליברלות מניסיון אישי ושל חברים.