כ בייגלה רותח מסנט פיטסבורג - דף 2 - סקס אדיר

בייגלה רותח מסנט פיטסבורג

12
לאחרונה אני נמנע מלדווח בשל מספר מקרים מאד לא נעימים
1 ) יש כאן אדם המתחזה לחבר שעוזר לכולם בעוד שישנה סבירות גבוהה מאד כי יש לו מניעים כלכליים אישיים
2 ) לא כל אשה שאתה פוגש בתשלום ועל אחת כמה וכמה אותן נשים שרק בילוי נעים ( ארוחה - take away , ויין ) מספיקות להן בכדי להתמסר ולהנות ואינן מחפשות פירסום . הן אינן זונות גם אם זקוקות לעזרה כלכלית.
3 ) ההתנפלות על הרבה מאלו שמתפרסמות ( לא זונות במהות כמו אלכסנדרה, ויקטוריה, קריס לשעבר מהירקון ) גורמות להן להרבה עוגמת נפש. אנחנו מחוייבים להפעיל שיקול דעת .
4 ) לא באנו לתקן את העולם ולחברים הצעירים אל תנסו ״לעזור״ לזונות במהות ״לצאת״ מהעסק הזה . אלו חייהם והם בחרו במסלול הזה. אבל לכל הנשים אשר נפגשות בשל מצוקה כזו או אחרת או שרק רוצות להזדיין ולעשות כסף על הדרך לא צריך ולא נכון וגם לא מוסרי לשלוח את כל העולם ואישתו אליה . זה לא נכון . עדיף שהמספר יחולק בהדרגה ולכ לכל דיכפין .

האשה הצעירה קיבלה כבר אינסוף הודעות ...אין לה יומן שבו היא משבצת את הקהל הקדוש כאן .

תודה לכל המגיבים אלה שטענו שאני קשקשן ואלו שהצדיקו את הגישה שלי.
אינני צריך להוכיח דבר , מספר אנשים די מוגבל יודעים כמה אני מזיין ולא ממש ביוקר ( רבותי 400 לשעה 600 לשעתיים שלוש זה אפשרי ) צריך להיות נחמד וגבר . זה הכל

בייגלה רותח מסנט פיטסבורג

13
[QUOTE=pixsar]לאחרונה אני נמנע מלדווח בשל מספר מקרים מאד לא נעימים

1 ) יש כאן אדם המתחזה לחבר שעוזר לכולם בעוד שישנה סבירות גבוהה מאד כי יש לו מניעים כלכליים אישיים

2 ) לא כל אשה שאתה פוגש בתשלום ועל אחת כמה וכמה אותן נשים שרק בילוי נעים ( ארוחה - take away , ויין ) מספיקות להן בכדי להתמסר ולהנות ואינן מחפשות פירסום . הן אינן זונות גם אם זקוקות לעזרה כלכלית.

3 ) ההתנפלות על הרבה מאלו שמתפרסמות ( לא זונות במהות כמו אלכסנדרה, ויקטוריה, קריס לשעבר מהירקון ) גורמות להן להרבה עוגמת נפש. אנחנו מחוייבים להפעיל שיקול דעת .

4 ) לא באנו לתקן את העולם ולחברים הצעירים אל תנסו ״לעזור״ לזונות במהות ״לצאת״ מהעסק הזה . אלו חייהם והם בחרו במסלול הזה. אבל לכל הנשים אשר נפגשות בשל מצוקה כזו או אחרת או שרק רוצות להזדיין ולעשות כסף על הדרך לא צריך ולא נכון וגם לא מוסרי לשלוח את כל העולם ואישתו אליה . זה לא נכון . עדיף שהמספר יחולק בהדרגה ולכ לכל דיכפין .

האשה הצעירה קיבלה כבר אינסוף הודעות ...אין לה יומן שבו היא משבצת את הקהל הקדוש כאן .

תודה לכל המגיבים אלה שטענו שאני קשקשן ואלו שהצדיקו את הגישה שלי.

אינני צריך להוכיח דבר , מספר אנשים די מוגבל יודעים כמה אני מזיין ולא ממש ביוקר ( רבותי 400 לשעה 600 לשעתיים שלוש זה אפשרי ) צריך להיות נחמד וגבר . זה הכל[/QUOTE]

מסכים עם כל מילה שכתבת על הבנות האלה, מזדהה עם זה שהפסקת לדווח כמו פעם, כל אחד מסיבותיו וחלקן זהות

צודק שיש בנות שאפשר לפגוש גם ב400 או 600 לשעתיים שלוש, יש כאלה שמוצאות בך גם יותר מזה והכסף לא מעניין אותן, גם זה קורה
והכי צודק שצורת ההתנהגות והיחס יכולה להביא לך הפתעות מאוד נעימות בדרך
תמשיך בדרך שלך, הכי טוב
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”