כ שאלה חשובה מאוד מאוד - דף 2 - סקס אדיר

שאלה חשובה מאוד מאוד

11
[QUOTE=החפוז המכני]בהנחה שאת יוצאת לבלות לפעמים: אם הייתי מספיק שיכור והתחלתי איתך, את זרמת איתי והגענו למיטה לאחר שהזמנתי אותך למשקה, האם זה נחשב ששילמתי על סקס?[/QUOTE]לא. מבחינתך הוצאת כסף כי אתה רוצה סקס. מבחינתה היא לא קיבלה כסף. היא קיבלה משקה, ומשקה אינו בהכרח התגמול שהיא רוצה עבור סקס. Geek
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

שאלה חשובה מאוד מאוד

12
האמת שאני ממש לא מבין את הפורום הזה,
כשהייתי חד דנדש פה, אז כל הודעה שלי היתה צריכה לקבל אישור מנהל לפנישפורסמה, איך הפוסטמה הזו מפרסמת הודעות ? למה אין ביקורת על הודעות של משתמשים מתחילים, וכמובן לחסום ניג'סיות כאלו ואחרות, עם שאלות קיטבג מפגרות???

לסתומה שרוצה צומי, אנחנו מזיינים בתשלום, והכל נעשה בהסכמה הדדית,

בקשר למוצרים, אז תלכי לסופר פארם ותקני את השטויות שאת וחברותייך אוהבות לקנות, ותזדייני לנו מהפורום

שאלה חשובה מאוד מאוד

15
גוב האריות:)
לא סטודנטית למגדר ולא עושה עליכם סטאז'.
השאלה היא שאלה פתוחה, לא הייתה אמורה להיות ביקורתית אלא פתח לשמוע תשובות שונות. מתוך עניין כנה. לא הייתה לי אף תשובה שקיוויתי לקבל, רק לשמוע בכנות תפיסות שונות.
אשמח עדיין לקרוא תגובות לשאלה, ולא הנחות חסרות ביסוס בקשר לחיי הפרטיים.

שאלה חשובה מאוד מאוד

16
אולי פשוט צריך להפריד את פעולת הזיון מסקס, שאמור לכלול מעבר לפעולה חד צדדית, או לפחות יכול לכלול מעבר לזה.

לשאלתך- באמת נראה לך שמישהי תגיע איתך למיטה רק כי שילמת עבורה על משקה? לא כי משהו בינהם התאים באיזשהו אופן, גם אם לכוונות קצרות טווח?
התשובה המאוד כנה שלי וההנחה שלי על בנות האדם שאני מכירה או מדמיינת, היא שלהזמין למשקה לא קונה סקס. אולי מחייב סמולטוק.
וגם אם הייתה הזמנת משקה לפני, זו לא סיבה לסקס. לא מבחינתי.
ולשאלתך השנייה- לא מתעסקת באיברים כרותים.

שאלה חשובה מאוד מאוד

18
אנסה לענות בכנות.
היא נותנת שירות. בדיוק כמו פיסכולוגית למשל. אוקי, גם פיסכולוג.
אין הבדל מהותי בין השירות הזה לפגישה פסיכולוגית.
שניהם מפגישים אנטימיים עבור כסף.
באופן אישי אני מכבד את שני סוגי נותני השירות במידה שווה. הייתי שמח אם נותנות השירות המדוברות כאן, היו מקבלות יחס ותנאים טובים הרבה יותר.
למען הכנות ואולי זה סותר. אבל לשאלה "האם היית רוצה שאישתך/ביתך/אמך/אחותך/דודתך" יעבדו במקצוע הזה, אז התשובה היא לא.

שאלה חשובה מאוד מאוד

19
[QUOTE=סופר לה טיב]אפשר ורצוי לתקן ולהעביר לקשקשת.[/QUOTE]
ויפה שעה אחת קודם. רציתי לומר משהו אבל פשוט אצטט את החבר ותיקק:

[QUOTE=ותיקק]האמת שאני ממש לא מבין את הפורום הזה,
כשהייתי חד דנדש פה, אז כל הודעה שלי היתה צריכה לקבל אישור מנהל לפנישפורסמה, איך הפוסטמה הזו מפרסמת הודעות ? למה אין ביקורת על הודעות של משתמשים מתחילים, וכמובן לחסום ניג'סיות כאלו ואחרות, עם שאלות קיטבג מפגרות???[/QUOTE]
הוציא לי את המלים מהפהמוחא כפייה. אני באמת לא מבין למה ההנהלה מאשרת הודעות כאלה ועוד בפורום המרכזי... וזו לא פעם ראשונה. כבר היה דיון דומה שהועבר לאחר חפירות אינסופיות לקשקשת(טוב, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא):

שאלות לחברי הפורום מבחורה סקרנית!

אבל קטונתי... שיקולים של ההנהלה. החבר עוזר המנהל rd06 כבר אמר שדברים שרואים משם לא רואים מכאן ואני מאמין לו.

להנהלה - ממליץ להטיס את הדיון לקשקשת בהקדם האפשרי ואולי אף לאחד אותו עם הפוסט הנ"ל. אין לו שום קשר לפורום המרכזי.

אגב, מכל החפירות הארכיאולוגיות בפוסט שהזכרתי דגתי שתיים שמבטאות היטב את דעתי:

[QUOTE=gama light]אני מניח שאת מדגימה מה דפוק בנו הגברים, מישהי שאלות
כולם מזדקרים. האמת שזה דיון מיותר, כבר הכול נאמר והוא לא ישנה שום
דבר. [/QUOTE]

[QUOTE=voom]חברים, מישהו נכנס לכאן חבוש באזנייות אוטמות. זורק רימון הלם ורואה איך אנחנו מגיבים לרעש.
[/QUOTE]

כל כך מסכיםאצבע למעלה. לא מבין למה פעם אחר פעם החברים פה נסחפים ומשתפים פעולה עם החארטות האלה...

עזבו פמיניסטית מושתלת/עיתונאית/סטודנטית למדעי הזיבי או לא יודע מה, מאיפה בכלל אתם יודעים שזו בחורה מאחורי הניק?! אולי איזה ילד כאפות בן 16 יושב מהצד השני ומסתלבט על כולכם???? חשבתם על זה?!

כי אני חושבת על זה כבר מהפוסט הקודם...קריצה אתם רואים? גם אני יכולה לכתוב בלשון נקבה...צחוק הבנתם את העניין? בקיצור, תפסיקו לשתף פעולה עם כל הזוי שנכנס לפה ולתת לו/לה את הצומי שהם מחפשים. שיזדיינו כל המשועממים האלה.
zooz

שאלה חשובה מאוד מאוד

20
למה ישר להיות שליליים?!

אני אישית מעדיף להאמין לה.

אמנם תמיד קיימת הסתברות מסויימת שמדובר בסטודנטית שעושה מחקר (וכבר היו דברים מעולם),
או שמדובר בנער מחוצ׳קן,
אך ההסתברות הגבוהה יותר היא שאכן מדובר בסקרנית, שנתקלה או שמעה על הפורום הזה שצרכני מין מתכתבים בו, ואפילו (חרמנא ליצלן!) גם כמה נערות ליווי משתתפות בו, והסתקרנה ליצור איתם קשר ישיר בפורום, ועל הדרך לפתור לעצמה כמה תעלומות שמסקרנות אותה.

איך אני יודע את זה?

כי אני בעצמי טיפוס סקרן, וקל לי להכנס לראש שלה.
האינטרנט מעניק לנו פלטפורמה דיסקרטית, שבה אנחנו יכולים לתקשר כמעט עם כל אחד בלי להיחשף.
לאנשים סקרנים, כמוני וכמו פותחת האשכול, זה כמעט גן עדן.
הספקתי עד היום להכיר, בעיקר דרך צ׳אטים ופורומים, אנשים מסוגים שונים ומשונים, כולל כל הדברים הביזאריים ביותר שאפשר להעלות על הדעת.
ובלי להיחשף.
כמובן, גם הצד השני לא נחשף, ולא תמיד אפשר להיות בטוח שהפרטים שהוא מספר על עצמו נכונים.
אך בדרך כלל, כשהצד השני ״מזייף״, אני עולה על זה מהר.

נסו לבחון את עצמכם וענו על השאלה:
האם אתם לא סקרנים לדבר פה עם זונות אמיתיות ולתהות על קנקנן?
לשאול אותן אם הן נהנות, סובלות, מה ״עושה״ להן את זה (חוץ מכסף), מה הן עושות בחייהן הפרטיים חוץ מלהזדיין, איך הגיעו לזה, וכו׳?
(בפורום הזה אולי נכון יותר לכתוב ״וגומר״ במקום ״וכולי״...).
חלקכם אולי יענו בשלילה על השאלה לעיל, אך רובכם תענו בחיוב.

ובכן, יתכן שגם פותחת האשכול היא כזאת.
ואני הייתי מציע להסביר לה פנים ולקבל אותה בחום.
אין מה להפסיד מלהיות נחמד לאורחים.
ובמקרה הגרוע, גם אם היא עושה עבודה על הפורום, אני בטוח שקבלת פנים חיובית יותר גם תניב עבודה עם פידבקים טובים יותר עלינו...
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”