לא הערתי לאף אחד בנושא התשלום ואם אתה רוצה כרגיל לשחות עם הזרם כדי לקבל תשואות אתה מוזמן אבל לא על הגב שלי. תקרא מה כתוב בשרשור ואז תחזור ותתקן את מה שכתבת.
כתבתי בשרשור הזה שורה אחת שלא דיברה על אף אחד וקיבלתי התקפה אישית.
זכותי לומר את דעתי כמו שזכות כל אחד פה לומר את דעתו. אני לא אוותר על העקרונות שלי בשביל שיאהבו אותי פה. אני חבר תורם לא פחות ממך או מכוסמין וגם דעתי שמשקפת פה אחוז לא מבוטל מאנשי הפורום תישמע.
חפוזי איפה אתה?
12דרך אגב... ברור שהשרשור הזה לא צריך להיות בבמה המרכזית.
האמת חבר תורם המליץ בשרשור של דייט טיפשים ותשע לקחת אותו ולייצר קטגוריה חדשה שהאמת כבר קיימת של "פרטיות" או איך שאני קורא להן "זונות מקצועיות שמוציאות ממבוגרים 800 שקל פלוס חדר" זה רעיון מצויין בעיניי כדי שהבמה המרכזית לא תציג דברים לא מרכזיים... כמו שקטגורית זונות הרחוב מופרדת.
זה רעיון מצויין בעיניי.
האמת חבר תורם המליץ בשרשור של דייט טיפשים ותשע לקחת אותו ולייצר קטגוריה חדשה שהאמת כבר קיימת של "פרטיות" או איך שאני קורא להן "זונות מקצועיות שמוציאות ממבוגרים 800 שקל פלוס חדר" זה רעיון מצויין בעיניי כדי שהבמה המרכזית לא תציג דברים לא מרכזיים... כמו שקטגורית זונות הרחוב מופרדת.
זה רעיון מצויין בעיניי.
חפוזי איפה אתה?
13לתשומת ליבך, רוני, אוליגופול לא כתב על מישהו ספציפי, ומי שלא רואה את עצמו כמו שאוליגופול כתב, אין סיבה שיעלב. אני מעריך שגם אני מבוגר ממנו, והייתי שמח שיהיה לי מספיק ממון כדי לפזר אותו בלי הגבלה על בחורות (אבל לא הייתי מתגאה בזה או מספר על זה), ובכל מקרה אני לא רואה את עצמי כטרח ולא נעלבתי.
מי שניבל את הפה באופן גס מאד ופנה ישירות לחבר מסוים זה בכלל לא אוליגופול אלא מדווח סקס אחר.
אני תומך ברעיון ליצור פורום נפרד לזונות יקרות. זה יחסוך את הויכוחים החוזרים האלה.
חפוזי איפה אתה?
14[QUOTE=כוסמין]
מה אתה מתייחס אליו בכלל?
[/QUOTE]
מה אתה מתייחס אליו בכלל?
יש כאלה שמעדיפים לזיין, ויש כאלה שמעדיפים ב250שקל שמישהי תאונן להם פעמיים תוך 45 דקות,
תתייחס לגברים אמיתיים לא לו.
שים לב ובלי חנופה
רוני גולן
קישקשתא
מנושי
קרומבה
אוהב רזות
אוריאל
ויש עוד המון מזיינים המון ולא שמעת מהם ציוץ על מחיר. .
למה?כי בין הייתר הם גברים ולא קוקסינלים מאונני מקלדת,
האתר הזה בגללו הםסיד המון מדווחים טובים שחא בא להם לקבל ביקורת על כמות הכסף שיוצאת מהארנק שלהם
אני מודה שייש סיכוי מעבר לסביר שאנשים שמשלמים עבור מין לנשים מסויימות זה מעלה את המחירים,אבל האם האתר הזה בא לטפל בחשבון הבנק שלי?או של אחרים?
האתר הזה הוא אתר סקס בתשלום והוא נותן במה לכולם גם לאלה שייש וגם לאלה שייש יותר, אם תגובות של אנשים פה גורמים לחלק מחברים לא לדווח צריך לטפל בבעיה מהשורש .
זהו הפסד נטו של האתר ,הפסד כספי של האתר.
[/QUOTE]
וגם לבנות שרוצות להרוויח משהו וזה באמת בסדר מבחינתי
כל אחד מרוויח משהו אנחנו משלמים ומזיינים
הן מקבלות ומקבלות
כל אחד מרוויח משהו אחר
וכל אחד והעבודה שהוא מסוגל
באמת לא צריך להתייחס לכל תגובה אבל אוליגופול התמני מגזים
חפוזי איפה אתה?
15מי שזקן וכבר יש לו ילדים ואישה זקנה בביתו זהו המקום עבורו.....
רוני, יש כאן הרבה אנשים שאוהבים אותך, ובצדק. יש לך אישיות כובשת. אבל מזה המשפט הזה ?
זה ממש לא המקום של זקנים עם אישה זקנה. זה לא המקום של אף אחד. אם יש משהו בריא וטוב בכל זה אז למה בעצם להסתיר מכולם? זו התמכרות רעה! וזה לא מקום של אף אחד. כל אחד היה רוצה להיות אדיש לתחום הזה ולשים את מחשבותיו במקומות שטוב לו ויכול לשתף את החברים המשפחה והאישה.
יש עוד דברים בעולם חוץ מזונות ומשפחה עם אישה זקנה. אני רוצה להאמין שהרבה יותר!
אליגופול, מאוד מעריך את הדרך שלך והעקרונות שלך להסתכל על הסביבה לפני הצעד שאתה עושה. מעורר השראה ומאחל לעצמי להיות כזה.
חוץ מזה אהבתי שאתה עדיין עומד על שלך כשיש כאלה שהיו רוצים לא לראות אותך כאן. שמח לראות שיש כאן אנשים שפויים . שמאזנים את המצב.
חפוזי איפה אתה?
16רבותיי כולנו נפלנו בדרך אחד בגיל 20 אחד בגיל 30 אחד בן 40 וכן הלאה...
אך למען הסר ספק בגיל 20 מלבד נשים עשינו כסף עשינו ילדים התחתנו התגרשנו מספר פעמים...
ושמאסנו בנשים ומאסנו באנשים מצאנו את הדרך הקלה ....והיא ללכת לזונה...
ואז התחברנו כולנו בפורום זה שכפי שנאמר למעלה נותן לגיטימציה לכל מעשינו...
כפי שבבית הסוהר נפגשים מיטב העבריינים וגאים במעשיהם..אז אני מודיע לכם שאנחנו לא בבית הסוהר אלא אנחנו בגיהינום...
ואם מישהו בן 20 חושב שהוא כל היום יושב בפורום ולוקח כסף מההורים לזיין זונות ואינו מסוגל להתמודד עם כלום בחיים אז הוא טועה...
ואם מישהו בן 40 נשוי או גרוש בעל עסקים חושב שזה לגיטימי ללכת לזונות ולשבת חצי יום באתרים ופורומים שקשורים למין וזונות אז זהו שלא...
ואם מישהו בן 50 מחפש נערות במצוקה באתרים למיניהם לנצל את חולשות ומצוקתן בזמן שלו עצמו יש בנות בגיל הזה יושנות בנחת בבית או אפילו נכדות אז לצערי הוא בבעיה לא קטנה...
לא משנה הגיל ולא משנה הסטטוס זונות נועדו ללוזרים שאינם מסוגלים להדליק את האור...
להיות בחושך זה הכי קל זה לחלשים זה ללוזרים....כן כן אנחנו לוזרים....
אנחנו חולים אנו מכורים אנו לוזרים זה עובדה!
אך למען הסר ספק בגיל 20 מלבד נשים עשינו כסף עשינו ילדים התחתנו התגרשנו מספר פעמים...
כפי שבבית הסוהר נפגשים מיטב העבריינים וגאים במעשיהם..אז אני מודיע לכם שאנחנו לא בבית הסוהר אלא אנחנו בגיהינום...
ואם מישהו בן 20 חושב שהוא כל היום יושב בפורום ולוקח כסף מההורים לזיין זונות ואינו מסוגל להתמודד עם כלום בחיים אז הוא טועה...
ואם מישהו בן 40 נשוי או גרוש בעל עסקים חושב שזה לגיטימי ללכת לזונות ולשבת חצי יום באתרים ופורומים שקשורים למין וזונות אז זהו שלא...
ואם מישהו בן 50 מחפש נערות במצוקה באתרים למיניהם לנצל את חולשות ומצוקתן בזמן שלו עצמו יש בנות בגיל הזה יושנות בנחת בבית או אפילו נכדות אז לצערי הוא בבעיה לא קטנה...
לא משנה הגיל ולא משנה הסטטוס זונות נועדו ללוזרים שאינם מסוגלים להדליק את האור...
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
חפוזי איפה אתה?
18[QUOTE=מנושי] רבותיי כולנו נפלנו בדרך אחד בגיל 20 אחד בגיל 30 אחד בן 40 וכן הלאה...
[/QUOTE]
חבל מאד שאתה מגדיר את עצמך כלוזר .
וזה לא יפה מצידך להגדיר את כולם כאן כלוזרים.
אני אישית ובטוח עוד רבים כאן מצליחנים שרוצים להנות
ולשמור על המסגרת והבית שלם.
רומנים ואהבות עברנו בחיים לפני הנישואים ותוך כדיי הנישואים .
מניסיון אני יכול להגיד לך שהאסון הכי גדול לגבר נשוי זה לנהל רומן !!!
ושסקס חינם בסופו של דבר הוא יקר יותר ומטריד יותר.
כבחור צעיר ורווק אני מסכים שזה טעות והדרך להתמכרות היא קצרה .
כנשוי שרוצה לשמור על המסגרת סקס בתשלום אפילו עוזר לשמור על הקיים.
[/QUOTE]
חבל מאד שאתה מגדיר את עצמך כלוזר .
וזה לא יפה מצידך להגדיר את כולם כאן כלוזרים.
אני אישית ובטוח עוד רבים כאן מצליחנים שרוצים להנות
ולשמור על המסגרת והבית שלם.
רומנים ואהבות עברנו בחיים לפני הנישואים ותוך כדיי הנישואים .
מניסיון אני יכול להגיד לך שהאסון הכי גדול לגבר נשוי זה לנהל רומן !!!
ושסקס חינם בסופו של דבר הוא יקר יותר ומטריד יותר.
כבחור צעיר ורווק אני מסכים שזה טעות והדרך להתמכרות היא קצרה .
כנשוי שרוצה לשמור על המסגרת סקס בתשלום אפילו עוזר לשמור על הקיים.
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...
חפוזי איפה אתה?
19מזתומרת "אנחנו כולם לוזרים"?
אולי לא הגיעה לאוזניך ,אך דע כי הלוזרים יירשו את ה ארץ.