כ טלפון מבצעי - דף 2 - סקס אדיר

טלפון מבצעי

11
[QUOTE=למהלא]לכל המזיינים מהצד - טלפון מבצעי הוא חובה !!!

לפני כשנה וחצי, באחד הימים לאחר שהחוקית עשתה לי עוד פעם את המוות, יצרתי קשר עם איזה צעירונת שמקבלת בתחת. דיברנו כמה פעמים בטלפון שיחות מלוכלות על איך שאני הולך לזיין אותה וקבענו להיפגש. הייתי אמור להתקשר אליה לקראת הערב ולקבוע איתה שעה ומקום . יצא שלא התקשרתי אליה בזמן בגלל העבודה והילדים. אני יושב באוטו דקה לפני שאישתי נכנסת לאוטו הבת זונה מתקשרת אליי (!!!!!) מחסום היא בדיבורית ושומעים לפחות למרחק של מטר מהאוטו, וישר מתחילה להיאנח ולהגיד שהיא מחכה לי ושהיא מתה לקבל את הזין שלי. בשניה הראשונה הייתי בהלם והייתי בטוח שאישתי שומעת. בלי לאבד את העשתנות כיביתי את המנוע וסגרתי את הטלפון. אם היא היתה מתקשרת 2 דקות מאוחר יותר היום הייתי גרוש ומאושר...

אז לכל מי שלא רוצה דרמות בחיים אני מחייב אותו שיהיה לו מכשיר מבצעי. עדיף טוקמן שבאופן קבוע יוצא מהמחבוא רק לשם תיאום פגישות לזיון וחוזר למחבוא עד הפעם הבאה. Evil Smile

[/QUOTE]

אז למה אם... קריצה

כולנו באותה סירה..... עושים הכל כדי שהטיטאניק
לא תתהפך עלינו Clown

טלפון מבצעי

12
[QUOTE=aviv888]
[QUOTE=HJlover]כמה פשוט יותר כמה מבצעי
לא עולה עם המכשיר אף פעם לדירה
שלא תצא לך שיחה בטלפון באמצע האירוע
[/QUOTE]
זה משהו שמטריד אותי בכל פעם הייתי שמח להשאיר את הטלפון באוטו
אבל 
איך אתה עולה לדירה בלי המכשיר?
הרבה פעמים אני חונה רחוק ומקבל הנחיות קומה דירה וכו ליד הבניין
איך אתה מסתדר בלי הטלפון ??????
[/QUOTE]

חברינו לא התכוון לדירת המטרה אלא לדירת הבסיס.. :) אל תחזור לבסיס עם הטלפון המבצעי :)

טלפון מבצעי

14
חבריקו, הכי פשוט, הכי נוח, וגם הכי זול - אפליקציה PAPERPHONE
פשוט קל ונוח - בהתחלה השימוש בחינם ולאחר מכן זה עולה משהו כמו 180 ש"ח לשנה.
מספר וירטואלי, יכול להתקין עליו וואטסאפ, לקבל ולשלוח הודעות רגילות ועוד.
אני קניתי מכשיר וואווי p10 פלוס שבו אפשר להגדיר משתמש נוסף, נפרד לחלוטין
מהמשתמש הרגיל, בעצם משתמש מוסתר לחלוטין ורק בהתאם לסיסמא אני עובר
למשתמש הנוסף - ורק אז רואה את ההודעות ויכול לשלוח הודעות - סופר דיסקרטי.
בנוסף, באפליקציה אתה יכול להגדיר מתי לקבל שיחות ואתה גם יכול לחסום לחלוטין
קבלת שיחות, כך שאף אחת לא תוכל לחייג אליך בהפתעה....

בהצלחה חבר :)

טלפון מבצעי

16
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=PeepMan]לדעתי הכי עדיף לא לעלות לשום דירה עם טלפון[/QUOTE]

אביב888 העלה נקודה חשובה מאד שלא זכתה להתייחסות.

לא פעם הטלפון נחוץ במיוחד אחרי שיוצאים מהאוטו שחונה לא בדיוק מול הבית שאליו נכנסים.

אם נמצאים ללא טלפון אי אפשר לברר מדוע ועד מתי יש עיכוב, לקבל הודעה שאפשר להיכנס, לקבל הכוונה מדויקת בטלפון להיכן להגיע, ואפילו לקבל הודעת ביטול.

ואני לא מדבר על מי שמגיע בתחבורה ציבורית, ברגל או בכלי דו גלגלי שלפעמים אין בו אפשרות להשאיר טלפון, ארנק עם כסף ושאר ירקות.
[/QUOTE]

עולים עם פלאפון לדירה.
אין ברירה.
לרוב.
אבל אז הוא חייב להיכנס לכיס פנימי עם ריצ'רץ'
או לתוך הנעל או לכל מקום שהגברת גם אם תחפש לא תמצא.
זה מה שאני עושה.
ובודק אחרי שיוצא מהמקלחת אם היא נגעה/ניסתה לגעת.
לא מתבייש.
מאף אחד מאף אחת.
לא נותן לה צ'אנס להפיל אותי...

טלפון מבצעי

17
אני לא נוקט בכל אמצעי הזהירות, מבחינתי החששות מוגזמים.
אבל, אם רוצים באמת להיזהר, אז בכל הפתרונות האילו עדיין אפשרי לקשר אותכם. לכל טלפון יש מזהה ייחודיים כמו IEMI, ולכן אני ממליץ על טלפון מבצעי נוסף שנקנה במזומן, ועל סים מבצעי שנטען במזומן שתשימו בטלפון. לא לשים את הסים הזה בטלפון אחר פרט לטלפון המבצעי, ולא לשים בטלפון המבצעי סים אחר.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

טלפון מבצעי

18
[QUOTE=LevZahav]אני לא נוקט בכל אמצעי הזהירות, מבחינתי החששות מוגזמים.
אבל, אם רוצים באמת להיזהר, אז בכל הפתרונות האילו עדיין אפשרי לקשר אותכם. לכל טלפון יש מזהה ייחודיים כמו IEMI, ולכן אני ממליץ על טלפון מבצעי נוסף שנקנה במזומן, ועל סים מבצעי שנטען במזומן שתשימו בטלפון. לא לשים את הסים הזה בטלפון אחר פרט לטלפון המבצעי, ולא לשים בטלפון המבצעי סים אחר.
[/QUOTE]

מי כבר יכול לעשות שימוש באותם ה"מזהה היחודיים"... (?!)

ברצינות אני אומר.....
בגג של הגג הפקידה תחסום/תשמור מספר של לקוח "בעייתי"
למה הכוונה ב"בעייתי" :
* קבע ולא הגיע
* הגיע ולא נכנס (אצל יותר מבחורה אחת שבאמתחתא)
* מתקשר בלי סוף ולא מגיע

לא רואה שימוש במספר מעבר.....

טלפון מבצעי

19
הכל שאלה של תקן העמידות.
אם אתה רוצה שהמכשיר יהיה עמיד בפני מצב של פקידה חוסמת, זהו תקן זונה-נקמנית 2017. תקן נמוך.
אם אתה רוצה שהמכשיר יהיה עמיד בפני מצב של גילוי המכשיר על ידי האישה בבית או חמור מכך שהאישה חושדת ולקחה איזה חוקר פרטי, לב זהב צודק, אתה צריך את התקן הגבוה ביות, תקן גרושה-שתוכיח-בבי"מש-ותרושש-לך-ת'תחת2018
לא תשאל שאלות לא תשמע סיפורים מעניינים
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”