כ בואו נעשה שבוע שביתה - דף 2 - סקס אדיר

בואו נעשה שבוע שביתה

12

שביתה זה לא מספיק, צריך כמו במחאה החברתית להקים אוהלים ברוטשילד עם שלטים "סקס בר השגה" ולעשות הפגנת ענק, דורשים זיכוי מס על הליכה לזונות וסיבסוד ממשלתי ,קיצבת שירותי מין בביטוח הלאומי למי שהוא חסר אמצעים .כמו כן, צריך לארגן משלחת שתפנה לזהבה גלאון ותבקש את תמיכתה, כחברת כנסת סוציליסטית וחברתית היא בודאי תשמח לעזור לנו.

בואו נעשה שבוע שביתה

13
[/QUOTE]

אתה באמת חושב שזה ישפיע במשהו?

הרבה דברים שצריך לעשות ולאין ערוך יותר פשוטים לאכיפה המשטרה לא עושה כלום אז בזה יטפלו ?

חצי מדינה הולכת לזונות , השוטרים בעצמם חלקם הגדול הולך לזונות , למי בכלל יזיז חוק כזה ?

חייב לציין שבשבילי אישית לא כל כך אכפת כיוון שאני כבר כמעט ולא הולך ,

.[/QUOTE]

אם החוק יעבור ,המשטרה תעשה דאווינים ,5-6 פעמים בשנה תעשה מבצעים ותתפוס כל פעם 10 עד 20 מסכנים אקראיים כאילו שהיא פועלת .בכל זאת פעם בשנה זהבה גלאון ויתר הצבועות המתחסדות יזמנו פעם בשנה את מפכ"ל המשטרה לדיון בועדת חוק חוקה ומשפט בכנסת וידרשו ממנו שיישם את החוק והוא צריך כסת"ח.

בואו נעשה שבוע שביתה

14
[QUOTE=בנצי8]

שביתה זה לא מספיק, צריך כמו במחאה החברתית להקים אוהלים ברוטשילד עם שלטים "סקס בר השגה" ולעשות הפגנת ענק, דורשים זיכוי מס על הליכה לזונות וסיבסוד ממשלתי ,קיצבת שירותי מין בביטוח הלאומי למי שהוא חסר אמצעים .כמו כן, צריך לארגן משלחת שתפנה לזהבה גלאון ותבקש את תמיכתה, כחברת כנסת סוציליסטית וחברתית היא בודאי תשמח לעזור לנו.

[/QUOTE]

הייתי מציע לשכור את שרותם של מני נפתלי ואלדד יניב ימח שמם הם יזיזו את העניינים
כמו שכבר פיטרו את ביבי צחוקצחוקצחוק

בואו נעשה שבוע שביתה

15
חיוך[QUOTE=בנצי8]

[/QUOTE]

חיוך

בואו נעשה שבוע שביתה

17
אתם ממעיטים בכוחו של הפורום.
אנחנו לפחות 50 % מהצרכנים בארץ .
כל כך קשה לייבש אותם שבוע?
אתם תראו שהמחירים ירדו לפחות ב10%
אני יודע שאם יש זונה בתאגידים שהיא לא מבוקשת הם מייד מורידים מחיר . זה הכל עלות תועלת . יש להן הוצאות קבועות שהם חייבים לכסות .
תתאפקו עם החרמנות שבוע . זה יעשה לכם נפלאות .
תנו לי את הסטייה הגדולה ביותר
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”