כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 11 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

103

צרכנות נבונה - גם בתחום הסקס

שלום לכל החברים היקרים כאן,

רציתי לתת לכם מספר נקודות למחשבה, וזאת ע"מ להניע תהליך של "מרד" מול ספקיות ה-ISP בארץ (Israeli Sex Providers).

לאחרונה שמתי לב כי לא רק שהמחירים (במיוחד של ה"פרטיות") מתחילים להרקיע שחקים - זה מתחיל ב-400, שבוע לאחר מכן- 500, וחודש לאחר מכן כבר 600+...לי, אישית, זה נראה מוגזם Ouch

שיעור מספר אחד בכלכלה - "מוצר ניצרך"

הסוד להצלחה בעסקים הוא כמובן - המוצר שלך - וכאן זה לא חוכמה גדולה - לכל אישה יש את "פתח תקווה" הפרטי שלה שניתן לה ע"י הטבע וזוג תפוזים (או לצורך העיניין - כל פרי הדר אחר שקיים), ואם זה לא מהטבע - אז מד"ר קליין.... קריצה

אבל כאן מגיע הגימיק השיווקי - כל מילות המפתח שאנחנו מחפשים - כל אחד ומה שמדליק אותו...

שיעור מספר 2 - "אמת בפרסום"

בדיוק בשביל זה יש לנו את הפורום הנהדר הזה...בכדי לעשות סקר שוק אמיתי ככל הניתן על המוצרים בשוק

שיעור מספר 3 - "היצע וביקוש"

כמובן שככל שיהיה לך מוצר יותר נדרש - כך תוכל להעלות את המחיר....אבל........

גם לצרכן יש את הכוח להשפיע על המחיר, וזה משהו שבישראל קצת קשה לאנשים להבין...

נכון, אני מסכים שכל אחד מחליט עבור עצמו "מה מגעיל לו ומה מגדיל לו" (כל הזכויות שמורות ל"גשש החיוור") וכל אחד מחליט מה גודל החור בכיס שהוא מוכן לקבל עבור מפגש עם אלילה זו או אחרת...

אם מי מכם ראה את הסרט "נפלאות התבונה" אני מחזיר אותו לשם - אם כולנו נקפוץ על הבלונדינית הכוסית - אף אחד מאיתנו לא יצלח...אבל אם לא ניגש אליה בכלל - לכל אחד מאיתנו יש חברה!

או, בתרגום למי שלא הצליח לקשר - אם אנחנו נסכים לקפיצת המחירים - הם פשוט מאוד ימשיכו לעלות,

לעומת זאת - אם אנחנו נתאגד כנגד התופעה - אנחנו יכולים למגר אותה!

ספקית שמעלה את המחירים של - פשוט לא לפקוד אותה יותר - כך ה"ביקוש" למוצר שלה ירד, ואז היא תצטרך להוריד במחיר...

יתרה מכך - נוכל להשיג מה שלא יכולנו עד עכשיו, ואני לא מדבר רק על הספקית שתמיד רצינו אבל היתה יקרה מידי, אלא גם תפריט ומפרט טכני שלא היה קיים קודם.

אם נרצה - אין זו אגדה!
19LOLx82011-02-02 15:29:23
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

104
מצטרף לכל החברה שכיסם הולך ומתרוקן וההנאה מהשירות הולכת ויורדת.
בדיוק כמו המפעלים של מדינות מפותחות, שעברו לסין ולשאר מדינות מתפתחות, אני עברתי לפריפריה. כבר מזמן שלא ביקרתי בתל אביב, ומה אני אגיד לכם - לא מתגעגע. אני כולי תקוה שיפתחו יותר ויותר מקומות מחוץ לתל אביב עם כמה שיותר תחרות.

105

נרשמתי כחדש בפורום כדי להביע את אכזבתי מהיחס של הבחורות הישראליות שעובדות בדירות הדיקרטיות.

כשאתה מדבר איתם טלפונית אתה מקבל הבטחות מרקיעות שחקים , כשאתה נמצא אצלם אתה נוכח שתשעים וחמישה אחוזים

ממה שהבטיחו לך שקר וכזב . במיוחד הבחורה מארלוזורוב 8 ברמת גן.
לעומת זה נתקלתי בבחורה בשם סנדרה שהפתיעה אותי לטובה.היחס היה אנושי , חם ולבבי. עשתה את העבודה שלה
בצורה הכי סבלנית והכי כיפית,כל הכבוד
19LOLx82011-03-10 14:13:27
שמש

106

מחירים בענף הזנות

אני באמת חושב שיותר מ-300 ש"ח לשלם עבור סקס זה מוגזם, כפי שאני רואה זאת, כמו שיש התמכרות לסמים או לאלכוהול אנחנו מכורים למין - כן , חד וחלק זו התמכרות. ולכל אלו שיכחישו בהמשך אני לא מאמין . רוב החבר'ה פה מכורים לסקס.

"הנערות העובדות" שגובות סכומים בעננים מרשות לעצמן לעשות זאת מכיוון שהן יודעות שתמיד יהיו את אלה המכורים שיסכימו לשלם , אני רואה זאת כמו ניצול של המצב - סוג של בריונות.

הרי בתחום הזנות פה בארץ אין שום פיקוח על המחירים , אין מסים , וכל אחת יכולה להחליט שהמחיר הוא X וזה כי היא נותנת שירות טוב - GFE וכו'...

אנחנו לא מבינים שלמעשה זו פיקציה - אשליה.

כי כשחושבים על זה אין שם באמת רגשות למרות שזה יהיה ה-gfe הכי טוב בעולם עדיין זה משחק , אנחנו מתלהבים ומקבלים את זה כ-וואו - נשיקות צרפתיות , מציצות טובות - ממש כמו חברה אבל צר לי לאכזב אתכם - הכל חירטוט.

ת'כלס שחושבים על זה לעומק אני בטוח שזה מגעיל פה את כולם לנשק בחורה נשיקה צרפתית כאשר עוד באותו היום היא מצצה כמה זרגים וליקקה הרבה חורי תחת , לא נראה לי שזו חוויה גדולה.

ברגע שגומרים ומתחפפים מהמקום חוזרים לאותה ריקנות כמו קודם רק עם חור גדול בארנק.

אני כבר יודע מראש שיעשו בי לינץ' פה בפורום על הדברים שאני כותב , אבל זו האמת שלי וכך אני רואה את הדברים ואני חייב להוציא אותם פה בפורום לאור ההתכתבויות האחרונות.

חלק יגידו ש"מה? גם שאתה יוצא עם בחורה/ פוגש בסטוץ אתה משלם כסף על שתייה בבר/מסעדה " - זה ממש לא אותו דבר.

אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד/אחת , הכוונה היא לא לפגוע באף אחד/אחת . אני פשוט כותב פה דברים שאף אחד לא העיז לכתוב קודם.

ומי שלא מעיז - לא מתיז קריצה

19LOLx82011-03-23 10:09:42
" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "

107
לירון כל מילה שכתבת אמת וסה"כ כתבת שטויות.
נתחיל בזה שאל תחשוב שמה שמתאים לך מתאים לאחרים ולהיפך.
אל תחשוב שכולם בגיל שלך ועם המטען הנפשי שלך.
אנחנו מאמינים לך שכל מה שכתבת אתה מרגיש ושזה מתאים לך אבל ככלל זה בבל"ת.

108
[QUOTE=liron_lvy]

מחירים בענף הזנות

אני באמת חושב שיותר מ-300 ש"ח לשלם עבור סקס זה מוגזם, כפי שאני רואה זאת, כמו שיש התמכרות לסמים או לאלכוהול אנחנו מכורים למין - כן , חד וחלק זו התמכרות. ולכל אלו שיכחישו בהמשך אני לא מאמין . רוב החבר'ה פה מכורים לסקס.

"הנערות העובדות" שגובות סכומים בעננים מרשות לעצמן לעשות זאת מכיוון שהן יודעות שתמיד יהיו את אלה המכורים שיסכימו לשלם , אני רואה זאת כמו ניצול של המצב - סוג של בריונות.

הרי בתחום הזנות פה בארץ אין שום פיקוח על המחירים , אין מסים , וכל אחת יכולה להחליט שהמחיר הוא X וזה כי היא נותנת שירות טוב - GFE וכו'...

אנחנו לא מבינים שלמעשה זו פיקציה - אשליה.

כי כשחושבים על זה אין שם באמת רגשות למרות שזה יהיה ה-gfe הכי טוב בעולם עדיין זה משחק , אנחנו מתלהבים ומקבלים את זה כ-וואו - נשיקות צרפתיות , מציצות טובות - ממש כמו חברה אבל צר לי לאכזב אתכם - הכל חירטוט.

ת'כלס שחושבים על זה לעומק אני בטוח שזה מגעיל פה את כולם לנשק בחורה נשיקה צרפתית כאשר עוד באותו היום היא מצצה כמה זרגים וליקקה הרבה חורי תחת , לא נראה לי שזו חוויה גדולה.

ברגע שגומרים ומתחפפים מהמקום חוזרים לאותה ריקנות כמו קודם רק עם חור גדול בארנק.

אני כבר יודע מראש שיעשו בי לינץ' פה בפורום על הדברים שאני כותב , אבל זו האמת שלי וכך אני רואה את הדברים ואני חייב להוציא אותם פה בפורום לאור ההתכתבויות האחרונות.

חלק יגידו ש"מה? גם שאתה יוצא עם בחורה/ פוגש בסטוץ אתה משלם כסף על שתייה בבר/מסעדה " - זה ממש לא אותו דבר.

אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד/אחת , הכוונה היא לא לפגוע באף אחד/אחת . אני פשוט כותב פה דברים שאף אחד לא העיז לכתוב קודם.

ומי שלא מעיז - לא מתיז קריצה

[/QUOTE]

לירון

נדמה לי שהיה זה מרק טווין שאמר כי"אנחנו יכול לומר רק מי שיש לו תולעים"

יש לך דעה, דבר בשם עצמך. רק אל נא תכניס את כולם לקלחת ביחד איתך. לך יש את אמרת השפר שלך מתחת לניק ולי את שלי.

מעבר לעניין זה שמצאתי לנכון להדגיש, זכותך להביע את דעתך. אם כבר העלת את הנושא, לטעמי, הדבר החשוב לי ביותר לפני שאני מוצא לנכון "לצרפת"כל אישה שהיא הוא הגיינה דנטלית סבירה.

19LOLx82011-03-23 15:44:37

109

ידעתי שיתחיל פה לינץ', אבל האמת היא שלא איכפת לי.להוציא מגמילה נרקומן/מכור להימורים/אלכוהוליסט זה גם קשה וגם הוא ייתן לך 1001 תירוצים ומעשיות.

זה בסדר , אני לא כועס , וכל אחד יכול להביע את דעתו בפורום.

אני בסה"כ ניסיתי לעורר פה עניין מסויים שנראה לי לא תקין,אבל כל אחד יכול לקחת את זה למקום שהוא רוצה.
" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "

110
[QUOTE=liron_lvy]

ידעתי שיתחיל פה לינץ', אבל האמת היא שלא איכפת לי.להוציא מגמילה נרקומן/מכור להימורים/אלכוהוליסט זה גם קשה וגם הוא ייתן לך 1001 תירוצים ומעשיות.

זה בסדר , אני לא כועס , וכל אחד יכול להביע את דעתו בפורום.

אני בסה"כ ניסיתי לעורר פה עניין מסויים שנראה לי לא תקין,אבל כל אחד יכול לקחת את זה למקום שהוא רוצה.
[/QUOTE]

לירון ,
כנראה לא ירדת לעומקה של ההערה.

גם לו כתבת אני בטוח שזה מגדיל פה לכולם לנשק בחורה נשיקה צרפתית כאשר עוד באותו היום היא מצצה כמה זרגים וליקקה הרבה חורי תחת , זאת נראת לי חוויה גדולה. אותה הביקורת בעינה הייתה עומדת.

ממש במקרה הביקורת של אחים שלו ושלי הלכה לכיוונים שחלקם חופפים. בזמן שכתבתי את שלי , שלו עוד לא עלתה לאתר. לא בצענו בך לינץ' רק בקשנו שתדבר בשם עצמך ולא בהכללות. זה דבר שיכול לעזור לך בעוד תחומים בחיים.
רוצה, קח! לא רוצה, ברח!

רימינג מעשי2011-03-24 10:46:47

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”