כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 11 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

101
שחר התגובה האחרונה שלך שיכנעה אותי שאני מחוייב להגיב אני מרגיש סוג של נאביות מצדך ובדברים האלה זה רע מאוד
בעיקר בגלל המקצוע בו היא עסקה כמו גם העובדה שהיא אינה אזרחית ישראל יש לך ועוד איך איך להתחמק מזה לדבריך

עם אפילו זה יגיע לביית המשפט ותוכיח שם שהבחורה עסקה בליווי ושכבה עם אלוהים יודע כמה אנשים לדעתי בית המשפט לא יוכל אפילו לאלץ אותך לעבור בדיקת אבהות במצב כזה על כל הפנים פשוט זה לא יהיה

באשר להקמת משפחה במצב כזה בסופו של דבר אתם תריבו וכאשר תריבו דברים יצאו החוצה כמו מה היא איך נפגשתם למה כמה וגם הילד יפגע כמה שזה רומנטי אולי ונחמד זה לא יעבוד לטווח ארוך

במקומך עם אתה מרגיש אחריות היתי לוקח מעטפה שם בה סכום כסף מהותי נותן לה אותה ומנתק קשר כמובן שגם זה מסבך אותך טיפה אבל זה עדיף על האלטרנטיבה

לך היוועץ עם עורך דין אתה הולך לקראת משהו בלי להבין את כל האפשריות שלך בהצלחה

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

107

חיוך גדולשלום שחר.

שאלת מה לעשות?

ראשית, חכם אינו נכנס מראש לבור שפיקח יודע כיצד להיחלץ ממנו.

חכם לא היית אז לפחות תהיה פיקח.

אורח החיים שלך וצורת המחשבה שלך מראים שאינך בשל לחיי נישואין.

יש לך לב טוב ואמצעים אבל זה לא אומר שעליך להכניס את עצמך עמוק יותר לבור.

יש הריון וזו עובדה

ההיכרות שלך עם הבחורה שטחית וזו עובדה.

לבחורה ומשפחתה יש את מירב האינטרסים לקשור אותך אליה - אזרחות ופרנסה.

לבחורה גם היו את מירב האינטרסים לגרום לסיטואציה.

הילד אולי שלך ואולי לא רק עוד חצי שנה תידע , בינתיים זה עוד חצי שנה שתרחף סביבה ושתהיה לה הזדמנות לקשור אותך אליה יותר.

כל ההקדמה הזו נועדה כדי שלא תהפוך את עצמך לקורבן בגלל מה שאתה מרגיש או חושב שאתה מרגיש.

תחושת חובה, משיכה וילד בדרך אינם סיבה לנישואין.

תקשורת טובה רצון משותף וכימיה טובה והנסיבות הנכונות הן סיבה לנישואין.

במקרה והילד שלך, תשאף לתשלום מזונות וקשר ידידותי עם האישה. אל תיתן למה שקרה לשאוב אותך לקשר מעורער מכיון שבסופו של דבר אתה הילד והבחורה תצאו נפסדים.

בכל מיקרה תעשה רק מה שאתה שלם איתו אחרת הספקות והחרטות יתפתחו לגידול ממאיר ביחסיך עם האישה והילד.

והכי חשוב שיהיה במזל טובקריצה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”