כ גלעד שליט - דף 11 - סקס אדיר

גלעד שליט

101
לופין, אני מוכן לקבל את הדברים שלך לגבי זה שהיתה יותר הרתעה במבצע הכושל הזה ( אבל האמיץ! ) לעומת העיסקה של שליט, ונכון שהפסיקו אחר כך חטיפות חיילים, אבל היו אז המון פיגועים, תאמין לי שעדיף לא לחזור לתקופה ההיא... גם לא נראה לי שהחמאס הפסיק אחר כך לנסות לחטוף חיילים, רק שהחיילים למדו להיזהר יותר ותודרכו בהתאם לגבי איסור עלייה לטרמפים, וכו'.
לגבי הגנרלים - אני יודע שבמטכ"ל הנוכחי כולם היו בעד העיסקה, כך גם ראש המוסד וראש השב"כ, ובממשלה בוגי יעלון היה היחיד שהתנגד. אפילו ליברמן ובני בגין הימניים ( ואגב בני בגין הוא איש מודיעין מצוין במיל' ומבין לא מעט בענייני החמאס...) שניהם תמכו בעיסקה.
שיקול נוסף נגד מבצע כמו של וקסמן הוא שאנשי יחידות העלית של צה"ל, שהם המסתכנים העיקריים במבצע כזה הם אנשים מעולים, וחלקם הם העתודה למנהיגי העתיד שלנו ( לדוגמא: ביבי וברק, שהיו בסיירת מטכ"ל ), בקיצור אני נשאר בדעתי בינתיים, עד שמישהו ישכנע אותי אחרת... אבשלום2011-10-22 18:42:52
מחפש את הדבר האמיתי!

גלעד שליט

102
שכחת את מאיר דגן אבשלום שהתנגד לעסקה זאת העסקה היתה חייבת להתבצע אחרת גלעד היה משלם את המחיר והופך לרון ארד 2 לגבי ביבי אין לי בכלל ספק שהוא מנסה לנקות את התדמית שדבקה בו בשנים האחרונות כרהומ"ש לא אמין שלא מקיים הבטחות,גם הבחירות בפתח וזוהי הזדמנות מיוחדת בשבילו לקראת הבחירות כדי להצטייר שוב כבעל מנהיג אשר מקיים הבטחות וכמשיהו שאפשר לסמוך עליו ואזרחי מדינת ישראל יודעים שיש על מי לסמוך..אם תשימו לב כל כך הרבה אנשים פתאום קיבלו הארה שהם גאים להיות ישראלים פועל יוצא של העסקה,כל הזמן אתם מדברים כאן שיכלו להיות אלטרנטיבות אחרות למבצע,אז אשמח לשמוע מהמוח הקודח שלכם
שוט..
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

גלעד שליט

103
לא שכחתי את מאיר דגן. למאיר דגן כרגע אין שום תפקיד במערכת, אז אף אחד בממשלה כבר לא שואל לדעתו.
ולגבי בוגי שהיה בדעת מיעוט - שמעתי איך מדברים עליו עכשיו כל ה"חברים שלו" ברדיו, לדעתי בגלל ההתנגדות שלו לעיסקה, המעמד שלו בליכוד ובממשלה ילך וירד מעכשיו.
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”