כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 101 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

1002
נרגן חמוד שתי מים קרים תנשום עמוק עוד מעט המטפלת תבוא להחליף לך חיתול ,העתקתי את התגובה(תפסת אותי :-) ) זה בדיוק

מה שאני מרגיש,במקום לעבוד בעבודה נורמלית הבחורות הצעירות הללו חלקן אחרי לא מדובר פה על חוצפה,אלא על תופעה מדאיגה

שהולך וצוברת תאוצה

צבא וחלקן לפני,מעדיפות להטחן ע"י לקוחות מאשר בעבודה רגילה, הן רוצות לחיות ברמת היי קלאס של הוליווד.

ואחרי זה הן לא מבינות איך הן מוצאות את עצמן עם זקנים כמוך, אשר מגעיל אותן ומעורר בהן חלחלה אז שלא יתפלאו ויתלוננו,זה הכל!

superman19792014-01-28 15:47:16
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

1003
תגיד לי משהו , גאון של אמא, איך אתה חושב שהבחורות שאתה מזיין התחילו קריירה? חשבת על זה? זה מונע ממך לזיין? זה מונע ממך להתלונן וללכלך על חלקן פה? לא ממש!!! זונות שמעדיפות להיטחן ע"י לקוחות במקום עבודה רגילה. בוקר טוב אליהו . איפה היית כל השנים? אז אין לך בעיה גם לדאוג וגם להתנהג כמו בהמה בזמן שאתה מזיין בתשלום. אם אתה טוען שאני מגעיל נשים חשוב לרגע כיצד הן מרגישות שהן נפגשות עם יצור שכמותך?

1004
[QUOTE=איצטגנין]
רימינג, התגובות שלך שמות אותך במקום יותר נמוך מזה של כתיבתו של סופרמן...
זכור שכתיבתו בפורום מתאפשרת על ידי הסכמתו של האדמיניסטרטור.
פנה אליו בטענות.

[/QUOTE]

איצטגנין נכבד,

היו כמה וכמה תקדימים שהאדמין שלף ללץ הזה כרטיס אדום. אין לך מה לדאוג , אינני מתכוון להתעסק עמו שוב על בסיס יום יומי אך מדי פעם המים שהוא יוצר כשהו משתין בקשת באיזה פינה אפלה מגיעים עד גועל נפש. בשאר הזמן אני משאיר לכולכם את הכיף להנות ממנו.

1006
זה ממש לא מצחיק, גם אם הבנאדם קריקטורה.
סופרמן - אתה פשוט נמושה.
נכנס לפורום מדווח חדש בשם אלפא, מספק דיווח על נותנת שירות צרפתייה בתל ברוך. ואתה מתחיל עם המריבות האידיוטיות שלך על זהות מינית של קוקסינל שליקקת לו את החריץ.
תן לפורום הזה להתקיים,קשה לך עם הביקורת לך תוציא את העצבים בים. נשבר כבר מלהסביר לך כמה דוחה הטקסט הנעלב והמטריד שאתה מייצר.
ממזמן הבין כל משתמש בפורום, שאתה לא הולך לנפק דיווחים. רק כאשר סיום ההשעייה שלך תלוי בכך אתה מצליח לצאת מעורך ולתרום דיווח לפורום.
לדעתי, אתה צריך לעבור על כל 2213 הודעות הדמה שלך ולערוך אותם כך שיהפכו לבעלות תרומה לפורום. וואללה אני בטוח שאחרי שתקרא ותערוך את כל הרפש שייצרת מאוגוסט 2011 לא יבוא לך יותר להוסיף אות לפורום.

בברכת לך לך ואל תחזור
DAN

1007
[QUOTE=dayyag1]זה ממש לא מצחיק, גם אם הבנאדם קריקטורה.

סופרמן - אתה פשוט נמושה.

נכנס לפורום מדווח חדש בשם אלפא, מספק דיווח על נותנת שירות צרפתייה בתל ברוך. ואתה מתחיל עם המריבות האידיוטיות שלך על זהות מינית של קוקסינל שליקקת לו את החריץ.

תן לפורום הזה להתקיים,קשה לך עם הביקורת לך תוציא את העצבים בים. נשבר כבר מלהסביר לך כמה דוחה הטקסט הנעלב והמטריד שאתה מייצר.

ממזמן הבין כל משתמש בפורום, שאתה לא הולך לנפק דיווחים. רק כאשר סיום ההשעייה שלך תלוי בכך אתה מצליח לצאת מעורך ולתרום דיווח לפורום.

לדעתי, אתה צריך לעבור על כל 2213 הודעות הדמה שלך ולערוך אותם כך שיהפכו לבעלות תרומה לפורום. וואללה אני בטוח שאחרי שתקרא ותערוך את כל הרפש שייצרת מאוגוסט 2011 לא יבוא לך יותר להוסיף אות לפורום.

בברכת לך לך ואל תחזור

DAN[/QUOTE]
צודק לחלוטין! מוחא כפייה
[QUOTE=איצטגנין]
...ובסגנון הקישקשתא:
[/QUOTE]
[TUBE]qw4oEoAz-0Q[/TUBE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

1010
[QUOTE=dayyag1]זה ממש לא מצחיק, גם אם הבנאדם קריקטורה.

סופרמן - אתה פשוט נמושה.

בברכת לך לך ואל תחזור

DAN[/QUOTE]

dayyag1 אתה ממש אכזר. לערוך 2213 הודעות Ouch סופי, אין ברירה אתה צריך לקבל את דין התנועה. פעם הבאה לפני שאתה עף לזיין באזור התעשייה של חולון , אולי תקפוץ לחנות הספורט שלפני הכניסה לרחוב הפלד. הייתי לא מזמן ושי מבצע של NIKE על אילו שלהלן. רק אל תגיד שאני לא חבר:

רימינג מעשי2014-02-22 20:20:37

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”