כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 12 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

111

נכתב במקור בדיון: הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

מחיר מופקע למדי, כמה שהנשים של היום לא מתחשבות בחיילים שמגיעים הביתה פעם בשבועיים וחצי, זורקות לנו מחירים שאחרי זה שבועות אתה תצטרך לאכול טעמי בשק"ם כי אין לך גרוש על התחת ותגיד סלאמאת לאפטר של שישי-שבת.

112
שלום לבאי הפורום

לאחרונה ניכרת מגמה של העלאת מחירים במכוני עיסוי מה שמקומם במיוחד שהעליה במחירים לא מגובה באקסטרות או בתודעת שירות חדשה וחייכנית ...
שני מקומות בהם נתקלתי בהפקעת מחירים שהחלה בזמן האחרון הם :

אינטרספא עמל 39 פ"ת - המחיר קפץ מ 200 ש"ח ל 45 דקות ל-220 לאותו פרק זמן כאשר ידוע לכל בר דעת פה שנדיר שהזמן מנוצל במלואו ולקראת סוף הביקור רב הבנות מגלות נטיה לתקתוק וחוסר סבלנות מאוד לא ברור לי מה הביא לעליה במחירים ואשמח לשמוע אם מדובר בגחמה של בנות ספציפיות במקום או של כל הבנות שם. אני נתקלתי באופן אישי בשתי בנות שהתעקשו על 220 ש"ח לטיפול סטנדרטי ללא מקלחת משותפת וללא אקסטרות ... בל לא נשכח שאם מחשבים טיפ אז יש לנו פה מקרה קלאסי של עושק!

מקום נוסף וותיק המוכר לאנשי השרון הוא "ארמון בהוד השרון" שמה החוצפה עברה כל גבול והתעריף עומד על 200 ש"ח לחצי שעה ו-250 ש"ח ל-45 דקות של עיסוי +הרפייה .

אם מישהו נתקל במגמה הזו בעוד מקומות אשמח לשמוע והכי חשוב זה לא לא לתת ליצר החרמנות לחלוב לנו את הארנק על שירות שלא שווה את המחיר...

לדעתי על מחירים כאלו צריכים לגבות מס ממצצה ומס מנוש במידה ואין אקסטרות מצדיקות מחיר יש למעט להגיע למקומות הנ"ל .

שלכם ברגשות כבוד והערכה ...
סטאר

stardust2011-05-15 20:50:44
הברון שפיכענהאוזן

113
רצף התגובות להלן הופרד מהדיון:

Pure Sweet 21 Redhead Emily +Verified Pics

יום יבוא ואני אבין למה אידיוטים כמוכם מוכנים לשלם 1000 ש"ח על בחורה (גם 500 או 750), פאק מה הכוס שלה מזהב?

כשאתם גומרים אתם מרגישים משהו שונה מאותה זונה ב250 ש"ח (חוץ מחור גדול יותר בכיס ובאגו).

והעניין הוא לא להרשות לעצמך, אלא איך הזין שלכם מצליח להכריח אותכם לקום ולרוץ לכספומט ולמשוך 1000 ש"ח שעמלתם בשבילנו יומם ולילה על שעה של "עינוג"...לא יודע פשוט לא נכנס לי לתודעה שאפשר להוציא סכומים כאלה....

ואני אומר את זה בתור אחד שלעולם לא הוציא על בחורה מעבר ל300 ש"ח...

קיצור עד שאני לא מוצא בחורה עם כוס שיוצא ממנו שמפניה וקוויאר או קוראים לה סקיי לופז לא יעלה בדעתי לחשוב על מחיר כזה, כי כולנו בסוף הגמירה נרגיש רע שהוצאנו את הסכום השאלה זה מי ישאר עם החור היותר גדול בכיס :)

המשך שבוע מעולה לכולם! מוחא כפייה
19LOLx82011-06-07 01:49:18
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

116
[QUOTE=Xtcon]יום יבוא ואני אבין למה אידיוטים כמוכם מוכנים לשלם 1000 ש"ח על בחורה (גם 500 או 750), פאק מה הכוס שלה מזהב?
כשאתם גומרים אתם מרגישים משהו שונה מאותה זונה ב250 ש"ח (חוץ מחור גדול יותר בכיס ובאגו).
והעניין הוא לא להרשות לעצמך, אלא איך הזין שלכם מצליח להכריח אותכם לקום ולרוץ לכספומט ולמשוך 1000 ש"ח שעמלתם בשבילנו יומם ולילה על שעה של "עינוג"...לא יודע פשוט לא נכנס לי לתודעה שאפשר להוציא סכומים כאלה....
ואני אומר את זה בתור אחד שלעולם לא הוציא על בחורה מעבר ל300 ש"ח...
קיצור עד שאני לא מוצא בחורה עם כוס שיוצא ממנו שמפניה וקוויאר או קוראים לה סקיי לופז לא יעלה בדעתי לחשוב על מחיר כזה, כי כולנו בסוף הגמירה נרגיש רע שהוצאנו את הסכום השאלה זה מי ישאר עם החור היותר גדול בכיס :)

המשך שבוע מעולה לכולם! מוחא כפייה
[/QUOTE]

אחי, אני מזמין אותך לאמץ את החוק שאומר לא להעביר ביקורת על משהו שלא ניסית ;) [אני מניח שלא ניסית כי כתבת שלא ניסית :)]

אני רק אגיד לך, שאני חושב בדיוק ההפך, אין שום הבדל מבחינתי בין ללכת לתקתוקיה, לשלם 250-300 שקל, להכנס עם מישהי, לגמור וללכת לבין להביא ביד, ולכן אני חושב שתקתוקיות זה בזבוז כסף... אף פעם לא קיבלתי בתקתוקיה שירות שהצדיק את הכסף....

ממליץ לך בחום לנסות פעם אחת לחסוך מעט כסף, וללכת על מישהי איכותית, שתגרום לך להרגיש מלך ולא רק להשפריץ וללכת הביתה...

תנסה, מקסימום תהנה...

118
אין קשר בין מה שהלקוח מקבל למחיר. הסיבה שיש אלו שהולכים במחירים הגבוהים זה שהבחורה מקבלת פחות לקוחות ואז הם משתפים אותה רק עם אלו שמוכנים לשלם את המחיר הזה.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

119
shigoolator - מה לא ניסיתי? פרטיות? ברור שניסיתי ועדיין עושה כמעט אך ורק פרטיות עם זליגה קלה לפעמים לתיקתוקיות, יש מספיק פרטיות ב200 ו300...זאת שלוקחת 500 אני בטוח שעושה את מה שעושה זאת ב300, אז וואלה היא לא שמנה ומשפריצה(אהממ) או מלוכסנת שחושבת זה פורים או איזה שמנה שתבטיח הרים וגבהות והיא תקח 500 שקל כי יש לה ציצים גדולים. אז בחורות של 200300 לא מיחצנות את עצמן כמו בפורום כאשר לא פעם ולא פעמיים כבר יצא לי לקרוא דיווחים (+ לי יצא לי לראות כמה לשם בדיקה) שמבטיחות הרים וגבהות ומקבלים בסוף פינטס או איזה קונפה שחשה מינימום מלכת שווא. אבל כמו שאמרתי, אם הכיס שלכם מאפשר את זה למה לא באמת, כל עוד אתם מרגישים עם זה שלמים אחרי זה ולא יכלתם להשיג אותו דבר בחצי מחיר.
וסתם ככה - לא זכור לי האמתי בחורות של 500 עד לפני 5-4 שנים הכי יקר שאני זוכר בזמנו 300 וגם זה היה מוגזם, זה סתם הפך לדעתי להיות טרנד מפגר של הרגשה של "פרטית" שפשוט תפסו על זה גל אבל יכול להיות אני טועה.
אבל הכי חשוב תזיינו תהנו ותשמרו על הבריאות שלכם מוחא כפייה
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

120
Xtcon, קראתי 4 פעמים את התגובה שלך ולא הצלחתי לעקוב, אבל בגדול, אני אנסה לענות לך... הייתה תקופה שהייתי הולך למקומות שבהם לוקחים 200-300 ש"ח, לצערי לא מצאתי פרטיות במחירים האלה (כי אתה שומר את כולן לעצמך! כועס). בכל מקרה, תמיד יצאתי מבואס מהיחס שקיבלתי, אז אמרתי לעצמי, שאולי עדיף לחסוך 4 פעמים 250 ש"ח להוציא את זה פעם אחת על מישהי ב-800 900.... מעדיף לנסות כאלה שדווחו פה בפורום כמוצלחות. אבל לפעמים אני גם מהמר, בשביל הריגוש... לפעמים נופל, לפעמים לא... אני מסכים איתך שנפילה ב-900 ש"ח הרבה יותר כואבת בכיס מאשר נפילה ב-250... אבל מצד שני כשאני הולך למישהי ב-250, אני אפילו לא מצפה להצלחה... o_O

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”