[QUOTE=Xtcon]יום יבוא ואני אבין למה אידיוטים כמוכם מוכנים לשלם 1000 ש"ח על בחורה (גם 500 או 750), פאק מה הכוס שלה מזהב?
כשאתם גומרים אתם מרגישים משהו שונה מאותה זונה ב250 ש"ח (חוץ מחור גדול יותר בכיס ובאגו).
והעניין הוא לא להרשות לעצמך, אלא איך הזין שלכם מצליח להכריח אותכם לקום ולרוץ לכספומט ולמשוך 1000 ש"ח שעמלתם בשבילנו יומם ולילה על שעה של "עינוג"...לא יודע פשוט לא נכנס לי לתודעה שאפשר להוציא סכומים כאלה....
ואני אומר את זה בתור אחד שלעולם לא הוציא על בחורה מעבר ל300 ש"ח...
קיצור עד שאני לא מוצא בחורה עם כוס שיוצא ממנו שמפניה וקוויאר או קוראים לה סקיי לופז לא יעלה בדעתי לחשוב על מחיר כזה, כי כולנו בסוף הגמירה נרגיש רע שהוצאנו את הסכום השאלה זה מי ישאר עם החור היותר גדול בכיס :)
המשך שבוע מעולה לכולם!

[/QUOTE]
אחי, אני מזמין אותך לאמץ את החוק שאומר לא להעביר ביקורת על משהו שלא ניסית ;) [אני מניח שלא ניסית כי כתבת שלא ניסית :)]
אני רק אגיד לך, שאני חושב בדיוק ההפך, אין שום הבדל מבחינתי בין ללכת לתקתוקיה, לשלם 250-300 שקל, להכנס עם מישהי, לגמור וללכת לבין להביא ביד, ולכן אני חושב שתקתוקיות זה בזבוז כסף... אף פעם לא קיבלתי בתקתוקיה שירות שהצדיק את הכסף....
ממליץ לך בחום לנסות פעם אחת לחסוך מעט כסף, וללכת על מישהי איכותית, שתגרום לך להרגיש מלך ולא רק להשפריץ וללכת הביתה...
תנסה, מקסימום תהנה...