כ ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא - דף 12 - סקס אדיר

ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא

111

אנחנו עומדים כאן לפניכם, בחיל ורעדה, אוחזת בנו התרגשות רבה ואם יורשה לנו גם צמרמורת קלה, ולכן ברשותכם מכובדיי

אתמול, כאשר הבנו כמה ניקים פיקטיביים היו לעמית, נפקחו אוזנינו ואורו עינינו, לפתע פתאום הבנו שכל אשר אמרנו עד היום בגנותו של עמית - הינם דברי שטות והבל. כבוד האדמין בדימוס, אנחנו מתנצלים בפניך. סלח לנו, מחל לנו, כפר על חטאינו. בהמשך לכך, חשוב לנו לומר לך, אדונינו הרם: הבנו שאין כמוך, אתה גדול, אתה גיבור, אתה מדהים, שרירי, חזק, רגיש, אתה רחום וחנון, נושא חסד לאלפים.

עמית שיערך שחור ושופע, הטוחן אתה מכדרר מהר יותר ממסי, אנטוניו אתה קופץ גבוה יותר מג'ורדן, פינוקיו אתה מאמן מבריק מגוארדיולה, שימי אתה חוזה המדינה, המלאך רפאל אתה מקים המדינה, האדמין לשעבר אתה שמש העמים.

אוהבים אותך עמית, אוהבים אותך הטוחן, אוהבים אותך אנטוניו, אוהבים אותך פינוקיו, אוהבים את שלל כינוייך, אוהבים את המניפולציה, אוהבים את השקרים אוהבים.....

(נגנב בחלקו מח"כ איתן כבל)

112
איזה חמודים אנטוניו ופינוקיו, שניהם דואגים לכל "הסקפטים": מוחא כפייה

3/6/2009:
[QUOTE=פינוקיו]התגובה הזאת מופנית לכל הסקפטים והציניים שלא ראו את הטוחן מזיין את שרון. [/QUOTE]

12/10/2009:
[QUOTE=אנטוניו] נ.ב - אולי נזמין את כל הסקפטים, למסיבת האורגיה הבאה אצל שרון כמו שחגגנו לפני חמישה חודשים.

[/QUOTE]

קישקשתא2012-01-19 11:29:04
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

113
יש 11,641 משתמשים רשומים בפורום.
זה אומר שבערך 11,000 הם עמית בפוטנציה...

כל מי שמשתמש במילה 'סיפא' הוא עמית !

את gfeseeker אני מכיר. זה עמית ? חחחחחח

הטוחן ועמית הם שני אנשים שונים. בדוק עם מישהי מהימנה שהיתה עם שניהם בקשר. כבר כתבתי את זה פעם. אבל מה זה משנה....

המגביה עוף - ירחיק ראות

114
[QUOTE=איצטגנין]יש 11,641 משתמשים רשומים בפורום.
זה אומר שבערך 11,000 הם עמית בפוטנציה...

כל מי שמשתמש במילה 'סיפא' הוא עמית !

את gfeseeker אני מכיר. זה עמית ? חחחחחח

הטוחן ועמית הם שני אנשים שונים. בדוק עם מישהי מהימנה שהיתה עם שניהם בקשר. כבר כתבתי את זה פעם. אבל מה זה משנה....

[/QUOTE]

ראה הסימון שלי בצהוב, אדון איצטגנין.

יכול להיות שאולי אתה שבוי בקונספציות? יכול להיות שאתה לא מצליח להשתחרר מהתבניות שבהן קו המחשבה שלך נתון?

יכול להיות שאותה בחורה אמינה שאתה כותב עליה, לא כל כך אמינה, כי היא בעצם מסתירה משהו? אולי את קשריה עם עמית?

אז אני יכול לומר לך שאני לא יודע הכל ולא מכיר את כל הפרטים, אך אני מצוי בחלק מהם והשאלות ששאלתי, הן בחלקן רטוריות וחלקן אמורות לעורר מחשבה.

אתה אמור להיות מספיק אינטיליגנט, מרגע שנפקחו עיניך להבין כמה דברים על סמך הגיון צרוף.

ולא, לא שכחנו את עמידתך האיתנה לצידו של קוקו 7 השקרן המתעתע. שם נפלת מרצונך לפח.

הדברים שאתה רושם מעידים שזה ממש תחביב אצלך כל ענין ההונאה העצמית והסרט שאתה חי בו.

יאללה, פקח עיניים.
I fart in your general direction

115
דבר אחד למדנו במהלך שנותינו, שבעולם הזנות אמינות זה דבר יחסי, לכולם ולכולן יש מה להסתיר, יש לפעמים מפגש של אינטרסים ויש לפעמים התנגשות אינטרסים.
מעבר לזה סגנון כתיבה הוא אישי ויחודי וגם רב אומן בתחום הכתיבה כמו עמית לא הצליח להסתיר לחלוטין את סגנון הכתיבה שלו.

116
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
רוסיה מבוגרת? צחוקצחוקצחוקצחוק

[/QUOTE]יא חאצ'ו רוסיה מבוגרת,איפה Clown?
לא חשוב...
שמתי שגברים הולכים לאיבוד כאן דרך מרפסות הפורום,בקצב ששלמה ארצי הגדול לא יכול לטפל בבעיה לבד מבולבל.
אז הבאתי את עפר לוי שיעזור,הכל כמובן עם חיוך וברוח טובה לאלה שכאן,לאלה שהלכו,ולבאים בתור Clown.
[TUBE]Aj0oMIvpyJQ[/TUBE]

117
gunner, אין לי מושג למה אתה בכלל טורח לענות לאיצטגנין ? מבולבל

כמו שכתבתי במקרה עם
koko7 , גם אז הוא הבין טוב מאד שמשהו מסריח בסיפור של
koko7 .

ותאמין לי שהוא יודע שעמית והטוחן זה אותו אדם, הוא יודע שהיו ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון.

רק מה, יש לו אג'נדה משלו והוא מוכן להקריב את אמינותו ואת יושרו כדי לקדם אותה אצבע למטה

מבחינתי מאז מקרה
koko7 כשמצא לנכון לתקוף ולהשמיץ אתנו ואחרי הודעתו של אדמין מילא פיו מים,

הוא פשוט לא שווה התייחסות...

אדמין שמכיר את "עמית" אישית וקבל את ניהול הפורום לידיו, יש לו כלים הרבה יותר טובים לדעת אם עמית הוא הטוחן, או לא.

אדמין כבר מזמן הוציא הודעה בפורום שעמית = הטוחן!!

אבל כולם פראנואידים, כולם שקרנים, כולם אידיוטים, חוץ מאיצטגנין ש "מישהי ספרה לו שלא כך הדבר".

אתה מבין gunner איצטגנין למעשה טוען שגם אדמין משקר כשהוא טוען שעמית = הטוחן.

ואני שואל, איזו סיבה יש לאדמין להמציא שקר שכזה?

[QUOTE=administrator] אני לא מבין אותך...
הטוחן, עמית, שימי וכ"ו זה אותו אדם שמשתמש כל פעם בשם אחר.
איזה וירטואלי??? אדם אמיתי שכל פעם מחליף את השם שלו וכשמגיע לבחורה קורא לעצמו בשם שבא לו באותו הרגע.[/QUOTE]

קישקשתא2012-01-19 21:20:45
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

118
[QUOTE=קישקשתא]gunner, אין לי מושג למה אתה בכלל טורח לענות לאיצטגנין ? מבולבל

[/QUOTE]

מה ז'תומרת למה?
לפעמים לדרוך למישהו שאתה ממש לא סובל, על יבלת ואז כאילו בטעות למעוך עוד יותר, זה נורא כיף, לא? צחוק

בכל אופן, את ההתייחסות האיזוטרית הזו אליו הוא הרוויח ביושר. Clown

ואל תשכח: IN "קוקו 7 הוא מדווח אמין", WE TRUST...
gunner2012-01-20 00:58:23
I fart in your general direction

120
אני קורא כאן את הגילויים של קישקשתא ופשוט מתקשה להאמין,

במשך המון זמן (ולשמחתי אני הייתי רק בחלק קטן) ניהל כאן את הפורום אדם שפל, נבזה ורמאי.

לא ציפיתי שהוא יהיה פראייר, טיפש ונדיב, אבל בכל זאת מה שמגלים כאן בכל יום זה מדהים כל פעם מחדש..

ולאלה החולקים על קישקשתא- עם הוכחות אי אפשר להתווכח. כל טענה מגובה בכמה עובדות (+בדיקה של אדמין), כך שקשה לי מאוד מאוד להאמין שקישקשתא טועה,

עמית, אני מקווה שאתה קורא את זה ונאכל מבפנים. זה מגיע לך. ApproveApproveApprove

נ.ב. גאנר - התמונה של קלימרו ממש לא מתאימה לך.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”