כ סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית - דף 13 - סקס אדיר

סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית

121
לא רציתי להתעסק עם השרשור המגוחך הזה, אבל האבסורד עבר כול גבול.

שרון מפרסמת תמונות של אותה הבחורה שבשרשור כתמונות שלה (לא ראיתי את שרון אז בגלל זה לא אומר תמונות שלה, מה שבטוח שזאת אותה הבחורה)

חבל לי לבזבז זמני לבדיקה יותר מדוקדקת, אבל:

צורת הכוס וצורת אנוס זהים ב2 שרשורים.

רוחב התוסיק זהה (יש אפשרות תיאום תמונות). אבל היקר שבולט: כפות הידיים מאוד מיוחדות.

באו נגיד, כדי לדבר רק בחיוב, הידדים שמבטאות אופי מאוד חזק. אני אוהב כפות ידיים עדינות של נשים חלשות ומייד שם לב לזה.

החידה - הכול זה למה? לי אין קצה חוט לתשובה.

124

דבר אחד בטוח, שלחבר פורום שפגש בשרון, תידרש שיחת טלפון אחת כדי לוודא אם זאת היא מהשרשור הנ"ל או לא.

לדעתי כן, ומקווה שאתבדה. שאלת מיליון הדולר: למה? כנראה ההתקפות האחרונות עליה בשרשור שלה, ובכלל הקיץ החמים

גרם לירידה דרסטית בכמות המבקרים שלה, והיא בעלת ראש מבריק, הגתה תרגיל שיווקי שלא היה מבייש חברות גדולות בעלות

יועצים ויח"צ וכו'. הסיבה השנייה היא שבגלל הנ"ל, היא רצתה לפרסם תמונות אמיתיות, וחיפשה "תירוץ", הרי השרשור שלה קיים

כשנתיים ובעל מאות דיווחים... איך מישהו ציין? "קריסת האימפריה" היא לא תיתן לזה לקרות בקלות ובקרוב.

אציין, שכל הנ"ל לא ימנע ממני לחזור אליה, שהרי הנני מכיר את תמונותיה מקרוב Tongue

דון קיחוט
הון ואון יחד לשלטון

127
ערבה אנושית חברי לפורום: אכן צדקת באבחנתך, אבל תתפלא עם שילוב של חכמה וכח רצון אפשר להילחם בהרבה יותר מטחנות רוח

וכמוך, יצא לי להכיר כמה עו"ד ומכבסת המילים שלהם: "לא קובע שזאת שרון, אלא התמונות זהות". בהתעלם מהעובדה שהצהירה קבל עם ועדה שהתמונות אכן שלה, בשרשור הרלוונטי כמובן.

אבל אתה נזהר לקבוע... חוצמזה הסקת שהתמונות זהות מ"רוחב הטוסיק וייחוד האצבעות". ראה דיווח שלי

בשרשור של שרון על מדי החיילת שזהים לחלוטין לזו של "החדשה" מסקסימו, ואת המחשב והשולחן... אבל זהו דיון סרק.

מחר תזרח השמש על הפוסט השנוי במחלוקת הזה! ושוב, אני מקווה שזאת לא שרון, ועד מהרה יגיעו דיווחים חיוביים על החדשה.

סה"כ הבעתי דעתי, לא קבעתי נחרצות שזאת היא, כי לדעתי אפילו הטוחן הגדול לא יקבע בוודאות אם זו שרון או לא, והוא פגש בה

כמות פעמים לא מבוטלת כלל וכלל אצבע למעלה

דון קיחוט

הון ואון יחד לשלטון

128
[QUOTE=דון קיחוט]ערבה אנושית חברי לפורום: אכן צדקת באבחנתך, אבל תתפלא עם שילוב של חכמה וכח רצון אפשר להילחם בהרבה יותר מטחנות רוח

דון קיחוט

[/QUOTE]

ידידי דון קיחוט, אני דון קיחוט בדיוק כמוכה ומאמין שרק ככה מרחיקם את העולם מתהום.

אבל השרשור הזה הוא אפילו לא תחנת רוח, הוא כמו שאמרת פרי של חום כבד.

שרון אישה חכמה, יודעת מה היא עושה.

יכול להיות שהכול תוכנן כדי לפרסם את תמונתיה ברעש גדול.

לי זה לא משנה. אני אוהב ידיים עדינות. לא מפריע לי אם לבחורה יש ידיים גסות בגלל שעבדה שנים בניקיון לפני שהתחילה בזנות.

לא אלך לבחורה לא משנה כמה שהיא יפה וכמה שהטוסיק שלה מדליק שיש לה ידיים תופסות. עוד פעם לא קובע שזאת שרון, מדבר על תמונות ש2 שרשורים.

129
שימו לב גם לפריטים על השולחן

באחת התמונות האנאליות של המפרסמת מסקסימו

סקסימו

ובשתיים מין התמונות ששרון פירסמה כשלה בשרשור האחר

שרון1

שרון2

סימנתי את הפריטים באדום. שימו לב במיוחד לשפופרת משמאל, ולמצב של בדלי הסיגריות במאפרה. ניתן לראות בהגדלה שיש גם כוס שקופה באותו מקום, ומיקום העפרון בכן זהה. נראה שהתמונות צולמו באותה הזדמנות. התמונות ששרון צירפה כשלה הן בעירום מלא, ולא מופיעות אצל המפרסמת מסקסימו כך שנראה שיש לה גישה לאותו אוסף תמונות...

19LOLx82010-08-28 17:52:22
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”