הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?
123אפרוזיאק, ציינתי, שהיא בלבד מעוניינת להקים משפחה ולהתחתן, אין לי כרגע שום כוונה להתחתן עם בחורה שאני לא אוהב, ולחילופין לא אוהבת אותי.כמובן שעד שלא נמצאים במצב הזה שום דבר לא בטוח בתגובה /רגשות שמציפים אותנו והיו לי המון לבטים.
היא לבד! בחרה להשאיר את העובר, והודיע לי שהיא משאירה את הילד.
treegadol , אנחנו שונים, אם עשיתי טעות, אני אקח אחריות ואתמוך בילד, ונגיד שזה שלי, הסיכוי גם אם קטן, הוא עדיין קיים, לנתק קשר, יכול להיות שזה חכם יותר, אבל זה מעשה פחדני, של אדם שלא מוכן לקבל אחריות על המעשים שלו.לידיעתך היא הסכימה לבדיקת רקמות לאחר הלידה.
כמ שאמרו לפני, פיקח יודע לצאת ממצבים שחכם לא נכנס אליהם , לברוח לא יפתור לי שום בעיה....
אתה רואה לקיחת אחריות כטיפשות , לא מעט אנשים רואים את זה כדבר אציל ומכובד.
לכל המתעניינים זו היא הודיעה לי שיש לי....... בת
124הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?
125הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?
126הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?
127[QUOTE=שחר סגל]
אפרוזיאק, ציינתי, שהיא בלבד מעוניינת להקים משפחה ולהתחתן, אין לי כרגע שום כוונה להתחתן עם בחורה שאני לא אוהב, ולחילופין לא אוהבת אותי.כמובן שעד שלא נמצאים במצב הזה שום דבר לא בטוח בתגובה /רגשות שמציפים אותנו והיו לי המון לבטים.
treegadol , אנחנו שונים, אם עשיתי טעות, אני אקח אחריות ואתמוך בילד, ונגיד שזה שלי, הסיכוי גם אם קטן, הוא עדיין קיים, לנתק קשר, יכול להיות שזה חכם יותר, אבל זה מעשה פחדני, של אדם שלא מוכן לקבל אחריות על המעשים שלו.לידיעתך היא הסכימה לבדיקת רקמות לאחר הלידה.
כמ שאמרו לפני, פיקח יודע לצאת ממצבים שחכם לא נכנס אליהם , לברוח לא יפתור לי שום בעיה....
[/QUOTE]הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?
128כשהמאהבת נכנסת להיריון - מתח.
129הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?
130אפרוזיאק, ציינתי, שהיא בלבד מעוניינת להקים משפחה ולהתחתן, אין לי כרגע שום כוונה להתחתן עם בחורה שאני לא אוהב, ולחילופין לא אוהבת אותי.כמובן שעד שלא נמצאים במצב הזה שום דבר לא בטוח בתגובה /רגשות שמציפים אותנו והיו לי המון לבטים.
[/QUOTE]