כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 13 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

123

אפרוזיאק, ציינתי, שהיא בלבד מעוניינת להקים משפחה ולהתחתן, אין לי כרגע שום כוונה להתחתן עם בחורה שאני לא אוהב, ולחילופין לא אוהבת אותי.כמובן שעד שלא נמצאים במצב הזה שום דבר לא בטוח בתגובה /רגשות שמציפים אותנו והיו לי המון לבטים.

היא לבד! בחרה להשאיר את העובר, והודיע לי שהיא משאירה את הילד.

treegadol , אנחנו שונים, אם עשיתי טעות, אני אקח אחריות ואתמוך בילד, ונגיד שזה שלי, הסיכוי גם אם קטן, הוא עדיין קיים, לנתק קשר, יכול להיות שזה חכם יותר, אבל זה מעשה פחדני, של אדם שלא מוכן לקבל אחריות על המעשים שלו.לידיעתך היא הסכימה לבדיקת רקמות לאחר הלידה.

כמ שאמרו לפני, פיקח יודע לצאת ממצבים שחכם לא נכנס אליהם , לברוח לא יפתור לי שום בעיה....

אתה רואה לקיחת אחריות כטיפשות , לא מעט אנשים רואים את זה כדבר אציל ומכובד.

לכל המתעניינים זו היא הודיעה לי שיש לי....... בת

125
כולנו פוגשים מצבים מסובכים.
גבר פגש זונה שטוב לו איתה לא רק בזיון, אלה גם בשיחה.

ובשלב מסוים גבר מרגיש 2 דברים: שהוא מתחיל להתאהב ושקשר איתו מאוד חשוב לבחורה.

הכי פשוט - לברוח או מעשית או רגשית.

לגבר ניסיון רגשי עשיר. הוא זוכר כמה הוא סבל שלמאהבת שלו יש בעל, או אפילו שלמאהבת אחרת היו גברים לפניו.

הוא זוכר את הסקנדלים ואיומים שעשה שלמאהבת שלו היה סטוץ טיפשי.

גבר גם יודע איך לדכא את הרגשות, היו לו מספיק פרידות בחיים מנשים יקרות.

וגבר לא בורח. רק מי שעבר אהבה לזונה יודע איזה סבל זה, התמיכה בילד - והכרתי הרבה אמאות חד הוריות ואבאות של ילדהן - זה עול, אבל לא סבל.

שחר לוקח אחראיות. זה יקשה חומרית על חיו. אבל הוא ימשיך להיות עם מצפון נקי.

בזיון ראשון שלי כנער חסר ניסיון מיני גמרתי בתוך הבחורה. סתם פרחה שהכרתי באותו ערב.

הרבה פעמים אני חושב אולי היא נכנסה להריון אולי לא הצליחה לעשות הפלה והילד שלי גדל אצל איזה פרחה בלי אבא.

זה יותר טוב?
ערבה אנושית2011-01-05 22:08:48

126
אני עדיין סבור שאתה נכנס לבור אחר בור , ובטענת פיקח להבדיל מחכם, מקווה שתצליח להחלץ.

מדוע לחכות לבדיקת אבהות לאחר הלידה? ניתן לעשות כן בשבוע 10 - סיסי שליה, או שבוע 17 - מי שפיר.
אני מניח שיש לגברת מוטיבציה גבוהה להשאיר אותך בספק, עד לאחר הלידה, מתוך הנחה שבתור איש מוסרי ומצפוני, אתה תתמוך בה בתקופה הקרובה בהנחה שאולי, אולי, הבת היא שלך.

אני מצדיע לגברת. אין ספק שבינך ובינה, היא ללא ספק החכמה...

הטיאונים של ארבה ענושית לא ממש מסייעים לך. מסתבר.

127
יש לה בת, לך עד הבדיקת אבהות יש בת בפוטנציה, אלה אם כן ויתרת על בדיקת אבהות תתכונן גם לאפשרות שהבת לא שלך.
וע"א מה הקשר לבן או בת לגבי שאלת השאלה והאם יתכן כי אדם פיקח כמוך לא הבין בכלל את השאלה שלנו?

[QUOTE=שחר סגל]

אפרוזיאק, ציינתי, שהיא בלבד מעוניינת להקים משפחה ולהתחתן, אין לי כרגע שום כוונה להתחתן עם בחורה שאני לא אוהב, ולחילופין לא אוהבת אותי.כמובן שעד שלא נמצאים במצב הזה שום דבר לא בטוח בתגובה /רגשות שמציפים אותנו והיו לי המון לבטים.

treegadol , אנחנו שונים, אם עשיתי טעות, אני אקח אחריות ואתמוך בילד, ונגיד שזה שלי, הסיכוי גם אם קטן, הוא עדיין קיים, לנתק קשר, יכול להיות שזה חכם יותר, אבל זה מעשה פחדני, של אדם שלא מוכן לקבל אחריות על המעשים שלו.לידיעתך היא הסכימה לבדיקת רקמות לאחר הלידה.

כמ שאמרו לפני, פיקח יודע לצאת ממצבים שחכם לא נכנס אליהם , לברוח לא יפתור לי שום בעיה....

[/QUOTE]

אחים שלו גברים2011-01-06 09:15:36

129
[QUOTE=treegadol]

הטיאונים של ארבה ענושית לא ממש מסייעים לך. מסתבר.
[/QUOTE]

treegadol אני מקווה שאתה מספיק פיקח כדי להבין שלו היה לי חשוב לכתוב בלי שגיאות - הייתי משתמש בבדיקת איות כמו שאני עושה בעבודה וכמו שאחד מחברי פורום הכי מכובדים גילה לי שעושה. אבל אני מעדיף לכתוב כמו שיוצא לי, כי כמו שהבנות עובדות מוסרות פרטים עם שגיאות וזה לא מפריע לקבל מהן השירות, ככה תתצרכו לקראו אותי עם שגיאות.

אני גאה בידידות ואימון של שחר סגל, בחור ישראילי וזיין עולמי.

[QUOTE=gunner]מה ההבדל בין לחץ מתח ופאניקה?

כשאשתך נכנסת להיריון - זה לחץ.

כשהמאהבת נכנסת להיריון - מתח.

כששתיהן בהריון - זו כבר פאניקה...

[/QUOTE]

הייתי במצב כזה במשך שבועים שלמים. ממש אסון.

אבל אז הווסת (או ווסותות - צריך לשאול את treegadol( הגיעו

130
[QUOTE=שחר סגל]

[/QUOTE]

שחר, האם טרחת להבהיר חד משמעית ובצורה הברורה ביותר לבחורה שאינך מתכוון לחיות איתה או לנהל מערכת יחסים זוגית מכל סוג ? ? ?
הכל מכל כל....

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”