אחד מספר לחברו: "לאשתי יש הערב יום הולדת, ואין לי מושג מה לקנות לה. יש לה הכל, וכל מה שבא לה היא ממילא קונה לעצמה. אני בבעיה".
"יש לי רעיון", משיב החבר, "למה שלא תגיד לה שהיא יכולה לקבל שעתיים של סקס נהדר, בכל דרך שתרצה לקבל אותו?"
הבחור שמח על ההצעה ורץ הביתה. למחרת הוא פוגש שוב את חברו, וזה שואל: "נו, אשתך אהבה את הרעיון?"
"מאוד אהבה", משיב הראשון, "היא קפצה, הודתה לי, נישקה אותי ורצה לעבר הדלת כשהיא צועקת: "ניפגש עוד שעתיים
מצחיקים-בדיחות סקס/זונות-בשביל הצחוק
122פרוצה מציעה לגבר רוצה סקס
גבר כן אבל כמו שאשתי עושה
פרוצה אני עושה מה שתרצה איך אשתך עושה
גבר בחינם 

123פולניה אחת עושה סקס עם בעלה בסיום היא אומרת לו
נו אתה רואה יש בי גם משהו טוב נכון עונה לה בעלה
ועוד רגע הוא יצא ממך 

124אחד נסע לסין, פגש בחורה יפה התחיל איתה וביקש ממנה את מספר הטלפון.
הוא כמעט התעלף כשענתה לו: sex sex sex, free sex tonight
עד שהחברה שלה הסבירה לו שהיא מתכוונת ל: 6663629...
125סיני ואמריקאי דיברו.שאל אותו האמריקאי-האו אופטן דו יו האב אילקשן?. ענה הסיני- אוולי מולנינג.
126נוצרי נשוי נכנס לתא הווידוי בכנסייה שלו ואמר לכומר: "אבי היקר, חטאתי. כמעט ובגדתי באשתי היקרה". "כיצד בדיוק 'כמעט' בגדת?" שאל הכומר.
"נפגשתי עם אישה נאה, שנינו ונסענו אליה לבית. התפשטנו, נכנסנו למיטה, אבל אז בדיוק כש'שפשפתי' אותו על הפתח, התחרטתי וחזרתי לביתי".
"זה בדיוק אותו הדבר וזה נחשב כמעשה בגידה" אמר הכומר. "לשם מחילה עלייך להתפלל 5 פעמים ולתרום 100 דולר לקופת הצדקה".
האיש יצא מתא הווידוי, נעצר לרגע ליד קופת הצדקה והמשיך ללכת.
הכומר, אשר הציץ מתוך התא כדי לוודא שהאיש עושה כפי שהורה לו, רדף אחריו וצעק "ראיתי את זה! אתה לא הכנסת את הכסף לקופת הצדקה!"
"נכון אבי" אמר האיש, "אבל שפשפתי את השטר על הפתח ולפי מה שאתה אומר זה בדיוק אותו הדבר".
127שמעתי את זה בעבודה חח:בחורה היתלוננה על גבר מכה וזין קטן .. בסוף הוא ברח
אז הבחורה פירסמה למחורת מודעה שהיא מחפשת גבר שלא יכה אותה שלא יברח לך ושלא יהיה לו זין קטן.
אחרי שבוע מישהו מצלצל לה בדלת היא פותחת ורואה:גבר על כיסא גלגלים בלי ידיים ושואלת אותו אם הוא מחפש משהו
.הוא עונה לה באתי בקשר למודעה ,אמרת שאת צריכה גבר שלא יכה אותך ולי אין ידיים להכות אותך ,גבר שלא יברח לך ואני על כיסא גלגלים לאן אני יברח לך ...הבחורה קוטעת אותו ושואלת לגביי הזין היא שאלה והוא ענה לה:איך את חושבת שצילצתי בפעמון אין לי ידיים ימטומטמת
אז הבחורה פירסמה למחורת מודעה שהיא מחפשת גבר שלא יכה אותה שלא יברח לך ושלא יהיה לו זין קטן.
אחרי שבוע מישהו מצלצל לה בדלת היא פותחת ורואה:גבר על כיסא גלגלים בלי ידיים ושואלת אותו אם הוא מחפש משהו
.הוא עונה לה באתי בקשר למודעה ,אמרת שאת צריכה גבר שלא יכה אותך ולי אין ידיים להכות אותך ,גבר שלא יברח לך ואני על כיסא גלגלים לאן אני יברח לך ...הבחורה קוטעת אותו ושואלת לגביי הזין היא שאלה והוא ענה לה:איך את חושבת שצילצתי בפעמון אין לי ידיים ימטומטמת