כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 15 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

142
רימינג ואחים שלו,
לי יש כבוד (ואני מדבר לא מנימוס) להכיר את הפרפר הרבה יותר טוב מכם.
מה לעשות שהוא אומר אמת. לא היו לו נפילות עד עכשיו.
הוא לא זקוק לכתוב ביקורת כדי להקרין אנושיות יתר.
אני הייתי בין אלה שהתייחס בלעג לנאיביות שלו בהתחלת דרכו, אבל פרפר של היום אדם אחר לגמרה.
אין כבר לאף אחד במה ללמד אותו.
אני מבין מצויין איך הפגישה כושלת נגרמת קודם כול בגלל הלקוח עצמו.
פרפר כמוני עושה סקס קודם כול מהראש או מהלב.
והם קפריזיים אפילו יותר מזיין.
שנים רבות לא היו לי נפילות גם בתקופות שלא הייתי נאמן לבחורה אחת.
אבל בתקופות משבר שאני כבר מגיעה מתוח (למרות המשקח של נחמדות) גם הבחורות שיש אליהן ביקורת טובה או שהן לדעתי מאוד נכבדות - המפגש הוא בזבוז זמן ועוגמת נפש (שאני מסתיר כמו שזונה מסתירה מה היא באמת מרגישה).
ובכול זאת אציין שם אחד של אישה שהתנהגה די בגסות. אבל אני אשם שבכלל נכנסתי איתה: אירה מוולפסון 40

143
[QUOTE=ערבה אנושית]

רימינג ואחים שלו,
לי יש כבוד (ואני מדבר לא מנימוס) להכיר את הפרפר הרבה יותר טוב מכם.
מה לעשות שהוא אומר אמת. לא היו לו נפילות עד עכשיו.
הוא לא זקוק לכתוב ביקורת כדי להקרין אנושיות יתר.
אני הייתי בין אלה שהתייחס בלעג לנאיביות שלו בהתחלת דרכו, אבל פרפר של היום אדם אחר לגמרה.
אין כבר לאף אחד במה ללמד אותו.
אני מבין מצויין איך הפגישה כושלת נגרמת קודם כול בגלל הלקוח עצמו.
פרפר כמוני עושה סקס קודם כול מהראש או מהלב.
והם קפריזיים אפילו יותר מזיין.
שנים רבות לא היו לי נפילות גם בתקופות שלא הייתי נאמן לבחורה אחת.
אבל בתקופות משבר שאני כבר מגיעה מתוח (למרות המשקח של נחמדות) גם הבחורות שיש אליהן ביקורת טובה או שהן לדעתי מאוד נכבדות - המפגש הוא בזבוז זמן ועוגמת נפש (שאני מסתיר כמו שזונה מסתירה מה היא באמת מרגישה).
ובכול זאת אציין שם אחד של אישה שהתנהגה די בגסות. אבל אני אשם שבכלל נכנסתי איתה: אירה מוולפסון 40
[/QUOTE]
ערבה,
1. ממרום שנותיך אני מקווה שאתה מבין שברגע שאדם חושב כי אין לו מה ללמוד יותר הוא נהיה בור.
2. לפעמים אפשר להיות אדיב, מתחשב , ואנושי עד קצה הנשמה והסקס בכל זאת יהיה מחורבן כי אין כימיה בין השותפים למעשה. מי שפוקד נשים שונות, ובמחיוחד אם ללא מידע מוקדם, סטטיסטית צריך ליפול בשלב זה או אחר עם משהי. גם אני מבין איך פגישה כושלת נגרמת בגלל הלקוח. מאידח, לא תמיד רק הלקוח אשם ואני במקומך לא הייתי מחמיר איתו או אפילו עם עצמך בנושא זה. בחורה שפשוט מתנהגת בגסות PER SAY אינה אשמתו של הלקוח.
למען הגילוי הנאות, אני מכיר את הבחורה המדוברת עליה התלבט ונוס ובמקרה זה בהחלט מבין את השיקול שלו.

רימינג מעשי2011-06-10 23:04:53

144
תארו לעצמכם מבקר מסעדות בעיתון המפרסם אך ורק ביקורות נלהבות. מה הייתם חושבים:
אולי טעמו גס/ציפיותיו נמוכות וכל מזון טעים לחיכו?
אולי הוא מפחד מהתמודדות עם שפים ובעלי מסעדות שיקבלו ביקורת שלילית ולכן כותב רק מחמאות?
אולי הוא משלם מראש טיפים נדיבים למלצרים ולטבחים וכך זוכה לשירות המובחר ולמוצרים הטובים ביותר, שלא כשאר ציבור הסועדים?
אולי הוא מקבל שלמונים מהמבוקרים שלו תמורת כתיבת ביקורות חיוביות? ואולי לא שלמונים אלא רק כבוד ויקר?

לא משנה מה הסיבה לביקורות הנלהבות, אותו מבקר מסעדות אינו זכאי לאמון הציבור, ואף אחד לא יבחר מסעדה לפי המלצותיו.

מים שקטים חודרים עמוק עמוק

146
אכן תשובה מקסימה (ואני לא אומר זאת בציניות).

אבל נדמה לי שרוב משתמשי הפורום קוראים פה כדי לדעת למי ללכת כדי לקבל שירות ראוי. ואת המטרה הזאת הדיווחים שלך מחטיאים לחלוטין.

והרעפת מחמאות פומביות מעל דפי הפורום כאמצעי ל"עידוד ותגמול" אינה לגיטימית בעיניי.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

148

לצערינו המסקנה המתבקשת היא שפ"ו הינו בחור מקסים אך לדיווחיו אין ערך דיווחי רלוונטי לחברים הדיווחיים שלו הם שופוני נאס ולא יותר וזה נאמר לא כביקורת אלה כהבחנה.

אנחנו ממליצים להנהלה לפתוח עבורו שרשור נפרד עלילות פ"ו בעיר הגדולה או כל שם אותו יראה לנכון, שרשור כזה יש לפתוח גם עבור הלבלר ולגבי ע"א אנחנו מתלבטים.
(אנחנו לא חיים באשליה אם ללבלר לא נפתח שרשור כזה אז לאף אחד אחר לא יפתח)

יצירת מציאות וירטואלית אידיליץ שלא קיימת בשטח ומטעה אנשים תמימים כפי שראינו לא אחת.

הביקורת היא ערך עליון בפורום שנועד בסופו של דבר להיות מקום בו קבוצת אנשים בעלי עיניין משותף מחליפה אינפורמציה, אנחנו מסכימים עם פ"ו שאפשר להשתמש בשפה נקיה יותר אבל גם מביקורת בשפה גסה ניתן ללמוד.

דבר אחד אותו למדנו לעשות בפורום זה לקרוא בין השורות את מה שמשתמע מהדיווח ולא את מה שמדווח (בלי קשר לפירוטכניקה אותה העניקה ההנהלה משיקוליה היא למדווח) לטעמינו זה כשלון זוטא של הפורום.

149
אחים שלו,
בבקשה אל תכניס אותי לשום חברותא
המחיר שאני משלם על הקשרים עם בחורות עובדות הוא כול כך גבוהה (אני מקווה שאתה מבין שמחיר נפשי) שלאויבי אני לא מאחל לחוות מה שאני חווה.
אין ביני ובין לא רק לבלר אלה גם וונוס שאני מאוד מאוד מכבד - שום דבר משותף בחוויות עם בחורות עובדות.

150
ע"א הדומה בין שלושתכם הוא שכל אחד מכם מדווח על עצמו, כל אחד מכם אדם שונה לגמרי כמובן והדיווחים שונים לגמרי ולכן לגביך אנחנו מתלבטים כי המציאות שלך אינה אופטימית ומלאה שמחה, אין רע בלדווח על עצמך אבל צריך לעשות זאת בבמה המתאימה.
(אבל עזוב כפי שאמרנו זה לא יקרה)

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”