כ פוסט של שירים יפים - דף 16 - סקס אדיר

פוסט של שירים יפים

152
[QUOTE=קישקשתא]חוליו, היה עם איזה 2 או 3 נשים בחייו? צחוק

[/QUOTE]

זה עוד כלום, וזיין מאות נשים במהלך חייו Beer
הייתי בהופעה שלו שנה שעברה ובדצמבר השנה יש לו עוד הופעה בהיכל נוקיה ת"א.
אתה בא קיש ? בדרך נעבור אצל שירה אצבע למעלה

SEXHUNTER2011-11-06 00:09:34
Follow your instincts, not your horniness

פוסט של שירים יפים

154
הרבה יותר ממאות אולי יהיה נכון להגיד שהוא היה עם אלפיות/נראה לי שהו דו..חח יש עליו כתבה גדולה ב7 לילות
מציין שהוא לא מונוגמי אבל מת על אישתו והבן שלו איי ייאי עשה את נטאשה מהקליפ שלו גם היתה חברה שלו נראה לי ששראפובה מגונחת המהממת גם נכנסו אצלו לרשימה
חח קיש אין עליךאצבע למעלה מת עליך עם הפרצוף הזה שאתה עושה לי מבולבל
מי ילד של קקטוס מי..Hug
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

פוסט של שירים יפים

159
אין על שראפובה איזה תחת איזה גוף זאת בחורה עם נתוני פתיחה מעוליםכמעט 180 ס"מ Tongue מעניין איך היא גונחת במיטה,אם את כל המרץ היא כבר מוציאה על המגרש בכל הנחתה
נראה לי שהמיטה עולה באש החלונות בסביבתה נשברים רק מהגניחות המדהימות שלה,מאמא מיהצחוק
פשוט אין דברים כאלה,למה מדאיג קיש אני חולה עליך נשמה של קקטוס אתה כל פעם משעשע ומצחיק אותי מחדש ולא רק אותי,גם אוהב סבתות קורע אותי
אבל אתה המצאת את הפרצוץ הזהמבולבל
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

פוסט של שירים יפים

160
[QUOTE=superman1979]אין על שראפובה איזה תחת איזה גוף זאת בחורה עם נתוני פתיחה מעוליםכמעט 180 ס"מ Tongue מעניין איך היא גונחת במיטה,אם את כל המרץ היא כבר מוציאה על המגרש בכל הנחתה
נראה לי שהמיטה עולה באש החלונות בסביבתה נשברים רק מהגניחות המדהימות שלה,מאמא מיהצחוק
פשוט אין דברים כאלה,למה מדאיג קיש אני חולה עליך נשמה של קקטוס אתה כל פעם משעשע ומצחיק אותי מחדש ולא רק אותי,גם אוהב סבתות קורע אותי
אבל אתה המצאת את הפרצוץ הזהמבולבל

[/QUOTE][TUBE]37hPvdcuvnE[/TUBE]

אכן תמונות קשות
אוהב סבתות2011-11-06 01:23:35

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”