כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 19 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

181
[QUOTE=superman1979]
כל הכבוד נוסטלגיה במיטבה - יש עוד דברים "אדון ינשופי",שאתה יכול להעלות מהאוב,אנא שפשף חזק בפדחת ואולי תפתיע אותנו
צחוק

[/QUOTE]
בא נראה, לא זוכר איך להגיע, לא זוכר נכון את שם הבחורה, ומכניס איתו חבר לבחורה שהיא פרטית לפי ההגדרה ולא למטרת אורגיה.

הםםם..... נראה לי שזו כמות מספקת של תאורי הבל בדיווח בודד, גם בשביל Clown כמוך.

רימינג מעשי2012-05-21 07:40:00

182
יא אוויל משריש-קודם כל זכרתי איך להגיע אך לא הייתי בטוח לגבי המדרגות עם עולים או יורדים,זה שהכנסתי איתי חבר רק מכיון שהוא מכיר אותה כבר שנים,והמליץ לי עליה(הוא היה בדיוק 2 דקות והלך) ואני נשארתי אתה,יש מביןכועס גם כאשר דיבר אתה בנוכחותה פנה אליה בשם מילה!!
ועוד רשמתי לו שכולם טוענים ששמה הוא אלכס אז איך לעזעזאל היא משתמשת בשם מילה
מי שלא רוצה להאמין שלא יאמין אני יודע את האמת ואני לא חייב לאף אחד הסברים
גאנר ידידי אם היית מכיר אותה בחיים הפרטיים הייתי מבין שאני סופר אמין,ודיווחתי רק אמת,אני בכלל מצטער שתארתי את דרכי הגישה אליה,לא ציפיתי לכאלו תגובות עוינות ולכזה סימפוזיון!!
כועס

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

185
[QUOTE=רימינג מעשי]

אתה רוצה לומר לנו שתוך 3 ימים כבר הספקת לשכוח האם ירדת או עלית במדרגות בדרך אל האושר שלך, כביכול?

[/QUOTE]

פורסם: 19/-05-/2012 בשעה 19:57
[QUOTE=superman1979] יום חמישי הייתי חרמן אש.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

187
[QUOTE=superman1979]יא אוויל משריש-קודם כל זכרתי איך להגיע אך לא הייתי בטוח לגבי המדרגות עם עולים או יורדים,זה שהכנסתי איתי חבר רק מכיון שהוא מכיר אותה כבר שנים,והמליץ לי עליה(הוא היה בדיוק 2 דקות והלך) ואני נשארתי אתה,יש מביןכועס גם כאשר דיבר אתה בנוכחותה פנה אליה בשם מילה!!
גאנר ידידי אם היית מכיר אותה בחיים הפרטיים הייתי מבין שאני סופר אמין,ודיווחתי רק אמת,אני בכלל מצטער שתארתי את דרכי הגישה אליה,לא ציפיתי לכאלו תגובות עוינות ולכזה סימפוזיון!!
כועס
[/QUOTE]

2 שאלות:
לגבי הקטע המודגש בירוק: אמיתי שאתה superman1979 כינית את רימינג מעשי "אוויל משריש"? צחוק
לגבי הקטע המודגש בצהוב: למה התכוונת ב-"רשמתי לו"? (לחבר שלך).

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

188
לגבי השאלה השניה כן זה חבר שלי(ממש לא דמיוני)
ולמי שיילך אליה ממחר שישאל האם נדב בא אליה ביחד עם חבר שלו בשעה 15:50
בשבוע שעבר
אין יותר אמין מזה!!
לבשתי מכנס ג'ינס בצבע זית וחולצת טריקו פסים
Approve

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

189
ברור, הבנו שהוא חבר שלך.
אבל למה התכוונת ב - "רשמתי לו"?

אגב - בהכל אתה "סופר"?

[QUOTE=superman1979]
גאנר ידידי אם היית מכיר אותה בחיים הפרטיים הייתי מבין שאני סופר אמין [/QUOTE]

190
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=superman1979]יא אוויל משריש-קודם כל זכרתי איך להגיע אך לא הייתי בטוח לגבי המדרגות עם עולים או יורדים,זה שהכנסתי איתי חבר רק מכיון שהוא מכיר אותה כבר שנים,והמליץ לי עליה(הוא היה בדיוק 2 דקות והלך) ואני נשארתי אתה,יש מביןכועס גם כאשר דיבר אתה בנוכחותה פנה אליה בשם מילה!!
כועס
[/QUOTE]

2 שאלות:
לגבי הקטע המודגש בירוק: אמיתי שאתה superman1979 כינית את רימינג מעשי "אוויל משריש"? צחוק
לגבי הקטע המודגש בצהוב: למה התכוונת ב-"רשמתי לו"? (לחבר שלך).

[/QUOTE]
קשקשתא, העולם לא מצחיק כשסופר-דופס המפברק בע"מ ממשיך במעשי הפלאגאט שלו ושוכח לציין את גאנר כאסמכתא הראשונית לשימוש הזה בפורום שלנו? מעתיקן תמיד נשאר מעתיקן. קריצה אל תדאג, גם אם הוא יבדוק בויקיפדיה , הוא לא יבין את מהות הביטוי המקורי. ( ולחסור לך עבודה סופר- דופס) חפש בספר איוב . כמובן אם תוכל לזכור איך להגיע איליו כי ראינו שבניווטים אתה לא משהו. קיש , אתה גם מתפלא שהוא רושם....קריצה

[QUOTE=superman1979]לגבי השאלה השניה כן זה חבר שלי(ממש לא דמיוני)
ולמי שיילך אליה ממחר שישאל האם נדב בא אליה ביחד עם חבר שלו בשעה 15:50
בשבוע שעבר
אין יותר אמין מזה!!
לבשתי מכנס ג'ינס בצבע זית וחולצת טריקו פסים
Approve
[/QUOTE]

סופרדופס, אני ממליץ לך לעשות סדנת ויפאסנת מקלדת לחודש לפחות. צער בעלי חיים מה שהולך איתך.
איך יכול אדם לזכור עם מי הלך , מה לבש, ובאיזה שעה התייצב, אך לא כיצד הגיע לשם.צחוק גדול!!!!!

רימינג מעשי2012-05-21 19:23:05

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”