כ מי כאן הכניס פעם נערת ליווי להריון ? - דף 3 - סקס אדיר

מי כאן הכניס פעם נערת ליווי להריון ?

21
ההיתי נפגש עם קבוע שלי והיא נכנסה להריון אני לא יודע עם ממני או ממישהו אחר אך זה היה או אני או לקוח אחר מכיוון שאני יודע ברמה של מעל 90 אחוז שהיא עשתה זאת רק איתי ועם עוד אחד ללא קונדום.
הבחורה עשתה הפלה ומייד אחר כך עזבה לארה"ב. לא יודע מה איתה היום למרות שהיא היתה אחת הטובות ביותר במקצוע

22
ליורד הגדול, זאת לא הייתה חברה כזאת שאתה לוקח אותה להורים. אתה צריך להבין שיש הבדל עצום בין החיים האמיתיים לבין החיים בזנות. אלן לדוגמא לא הייתה יכולה ללכת לעבודה, אלא אם כן הייתה שותה יחסית די הרבה כדי לא להרגיש את הסיוט הזה. כנל שהיא חזרה מהעבודה אני זוכר שהייתה יושבת על הכיסא במשך שעה וחצי מעשנת כמו קיטור ולוגמת אלכוהול כמו מיים רק כדי ללכת לישון ולשכוח. זה לא פשוט היה לראות את זה. אחרי שכבר באמת היא הייתה ממש מאוהבת בי, היא פשוט לא יכלה ללכת לעבוד ו"הרמה" שלה בעבודה ירדה לכלום. שסגרו את הירקון והייתה איזה תקופת המתנה עד שעברו לדיזינגוף היא כ"כ שמחה שכביכול עכשיו יש לה תירוץ לא לעבוד. הבעלי בית פשוט קרעו אותה כי היא הייתה מכניסה להם כסף אפילו יותר מכריסטינה. אחי...תאמין לי שזה קורע לב כל הסיפור הזה שהיה. לא הייתי מסתיר אותה בכלל, היינו יוצאים כמעט בכל אפשרות ולמזלנו אף אחד לא שם לב זאת אלן המפורסמת.

26
מישהי עובדת, שלא אזכיר את שמה, ספרה לי שקונדום נשאר לה בפנים אחרי סקס עם לקוח והוציאו לה אותו בבית חולים, זה פשוט נעלם שם

אגב מזדהה עם meninblack במעט, אמנם לא חברה שהייתי חי איתה, אבל מאהבת שגם עובדת הייתה לי במשך תקופה די ארוכה וזה לא מחזה נעים לראות לפני ואחרי יום עבודה.
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

28
עזבו נערות לווי,בטוח כולם פה הזדיינו עם בנות מפאבים או סתם זיון בשירותים שהייתם חרמנים ולא היה קונדום.. סטוצים זה תלוי אצל מי אבל בגדול הרבה מזדיינות בלי,וחלק גם לא איכפת שתגמור בפנים כי הן לוקחות גלולה.. הייתה איתי מישהי כזו בעבודה..רק שהיתה מזדיינת בלי קונדום או גלולות והיו גומרים לה בחוץ(לרוב)..יצא לה להיכנס להריון לא רצוי כמה פעמים..הגיוני,קשה להפסיק כשאתה כל כך קרוב..בעיקר כשהבחורה אוהבת אגרסיבי וחרמנית בטירוף ורק רוצה לגמור..לפעמים הייתי גומר והיו ממשיכות לרכב עליו עד שהיו נרגעות
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”