כ ועכשיו - איילה ! מסדרת נערות ליווי לחברים מסורים - דף 3 - סקס אדיר

ועכשיו - איילה ! מסדרת נערות ליווי לחברים מסורים

21

שלום לכולם

פגשתי את איילה אתמול ואני עדיין פעור פה...

התמקמתי במלון והתקשרתי לסוכנות. למזלי איילה היתה באותו יןם באיזור. לתשומת לבכם- היא לא כל יום זמינה.

קבענו לשעתייןם והמתנתי. דפיקה ענוגה בדלת....פתחתי את הדלת ולחדר נכנסה אלילת מין. לבושה בחולצה ירוקה חצי שקופה ומיני מג'ינס......

החיוך שלה הרס אותי..... התיישבנו והזמני עברונו יים ואוכל.... תוך כדי המתנה שוחחנו. איילה היא אשת שיה נעימה, פתולה וחייכנית. ברור ששוחחנו גם על עבודתה. איילה, כפי שאמרו זאת קודם, שלמה מאוד עם עיסוקה ונהנית ממנה.היא אוהבת סקס ולא מתביישת בזה.

תוך כדי שיחה , שהיתה על המיטה, התמזמזנו בעדינות...והתחלנו להתנשק..... הנשיקות שלה אלוהיות !

גם אני ליטפתי את גופה החטוב והישבן הסקסי בעדינות.....התחלנו להתחרמן ואז נקישה בדלת.... אוףףףףףףףףף ! היין והאוכל הגיעו.

הרמנו כוית לחיים והמשכנו בשיחה עליזה....כשסיימנו חזרנו למיטה....הפשטתי אותה......והיא התחילה ללקק כל איזר בגופי. הצטמררתי..לאחר שעברה כל נקודהה החלה ללקק את הביצים שלי... ממממממ ועברה בבת אחת לזין הזדקר ....בקושי עצרתי את עצמי..

הפכתי אותה על הבטן והתחלתי לעשות לה עיסוי עם קרם שהבאתי מראש. תוך כדי עיסוי שפשתי את אברי בחריץ הנפלא שלה תולך שאני מרגיש ברטיבות המתפשטת בה.....איילה הגעבה והתאימה את תנועותהאגן שלה לשלי... הרמתי את ראשה ונשקתי לה....מעלף....

הפכתי אותה שוהב והתחלתי ללקק את הכוס הטעיםםםםםם שלה....איילה אוהבת שיורדים לה....היא גנחה בקול והנאה והרעידות בגופה עלו לטורים גבוהים....רגליה התהדקו סביב ראשי והיא החלה להשתולל....עד שגמרה בקול תרועה גדולה....התחבקנו והתנשקנו ארוכות.....

המשכנו לשתות את היין ודיברנו על הפנטזיות שיש לנו ו/או מימשנו....הזין התחיל להזדקר שוב.... איילה ראתה והתחילה לטפל בו במציצה ארוכה ומושקעת....הפכתי אותה על גבה והתחלתי לשפשף את אברי על השפה של הכוס שלה היא גנחה בתאווה...התחלתי לרדת לה שוב... תוך שאני מחדיר אצבע לחריץ התחת שלה, איילה נענה והתאימה את תנועות הגוף שלה להחדרת האצבע... המתח בגופה של איילה עלה ועלה עד אש התפוצץ בפיצוץ אטומי וגניחות רמות.... איילה לא יכלה לזוז מס' דקות לא ראיתי אורגזמה כזו שנים רבות מאוד.....

מס' דקות אח"כ צלצל הטלפון ואיילה התחילה להתלבש... הבטתי בה בצער ולוותי אותה החוצה...איילה נפרדה ממני בנשיקה חמה ואני החדרתי במקהיל אצבע לכוס, שהיה עוד רטוב, המהמם שלה......

לסיכום חבריםן חוויה כזו לא היתה לי שנים רבות. איילה היא נערצ לווי איכותית ומפנקת...אני יודע שאני יחזור.... אופססס הוא מתחיל לעמוד שוב....

22
חברים,

כפי שאמרתי שאני הולך לדגום את ליבי אבל היא לא עבדה באותו היום לכן החלטתי ללכת על איילה.

מבחינת המראה אני לא חושב שהיא פצצה או חתיכה אבל בהחלט שווה.

נאמר שהיא בהחלט אשת שיחה שבאה לתת את עצמה על מנת שהלקוח יצא מרוצה ויבוא על סיפוקו גם בחלק המיני וגם בחלק הרגשי.

אני יכול להסכים עם כל התיאורים החיוביים שנאמרו מקודם והיא ממולצת לפחות למפגש אחד.

העלות בהחלט יקרה של המשרד שלה..800 ש"ח

אני אתקדם לבחורה הבאה.

תבלו

24
הייתי בזמנו עם אותה איילה שבחניון בית כלל ואין שום קשר ביניהן וגם שום דמיון.
האיילה ההיא הייתה ממוצא רוסי, נראית סביר, אך שום דבר מיוחד, ואילו האיילה שהביא לנו tom2205 כוסית אמיתית, צעירה ואינטליגנטית - ליגה לגמרי אחרת.
ומי יודע, אולי יש עוד איזו איילה אחת במקצוע הזה חיוך

26
[QUOTE=טוסקנה]למנהל הפורום אשמח לקבל את מספר הטלפון של המשרד

נשוי איכותי בן 45
[/QUOTE]

לנו אין את הטלפון ....

עליך לעמוד בקריטריונים של יוזם הפוסט ולבקש ממנו בצורה מנומסת (לדעתי לאחר הוכחת תרומת דיווחים בפורום).

שימי מצוות הנהלת הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

28
בכמעט ארבעת החודשים שחלפו מאז שהבאתי כאן את הגילוי על איילה עקבתי אחרי הדיווחים ושמחתי לראות שאיילה מצאה חן בעיניכם. גם איילה עקבה אחרי הדיווחים ונהנתה מהם. השבוע יצא לנו, לראשונה מאז, להיפגש שוב.

איילה הופיעה בדלת בדיוק בשניה שנקבעה. השמחה ההדדית למפגש המבוקש היתה כל כך גדולה שכמעט ולא הספקתי לסגור את הדלת לפני שנדבקנו זה לזו בחיבוקים עזים ונשיקות לוהטות. איילה שינתה מעט את עיצוב השיער, שמבליט עוד יותר את עיניה המלוכסנות, ומשווה לה מראה אקזוטי ומפתה עוד יותר מקודם.

מקלחת - ולמיטה. שוב שעה ארוכה של גיפופים ונשיקות, כאילו אין מחר, כאילו שכל הלילה עוד לפנינו (הקציתי מראש שעתיים למפגש) - בדיוק כמו שאני אוהב, בדיוק כמו שאיילה אוהבת. בשלב מסויים ביקשה איילה שאשכב על הבטן בנוחיות והתחילה במסע ליקוק לאורך כל גופי, מכפות הרגליים ועד לקרקפת, כאשר היא בוחנת בלשונה כל פינה וכל נקודה, מגלה לי נקודות חבויות של עונג, שעד עתה לא ידעתי על קיומן. כשסיימה את המסע, פנים אל פנים, ואחרי עוד סידרה של נשיקות מעלפות החלפנו תפקידים. הפעם היה זה תורי לגלות בקצה לשוני את כל מכמניה של איילה, ואכן היא רבת מכמנים, טעימה ונעימה, נענית בתענוג רוגש עד גבה-גלים. לבסוף, השקעתי את ראשי בין רגליה, הרמתי אותן גבוה ובמשך דקות ארוכות ליקקתי-מצצתי-ינקתי-שאבתי- (השלימו בעצמכם) את נקביה הענוגים וכל סביבתם. איילה ניתרה, גנחה, מילמלה ואני מדי פעם הגנבתי הצצה לראות את העונג השפוך על פניה.

עכשיו הגיעה העת לעשות מעשה. הציוד הדרוש הותקן ואיילה התיישבה עלי והחלה ברכיבה. הסתכלנו זו לזו בעיניים ומשום מה פרצנו שנינו בצחוק. השילוב של סקס מטריף וצחוק משחרר היה נפלא. התנעננו וצחקנו, ואז איילה, כאילו קראה את מחשבותיי, ביקשה להסתובב עם הגב אלי. עכשיו היו לי צעצוע נוסף. פיסקתי את ישבנה העגול ובעזרת הבוהן עיסיתי סביב סביב את הנקב האחורי תוך שאני לאט לאט מחדיר אותה פנימה. איילה נטרפה. אני לא בטוח שבחדרים הסמוכים אהבו את הגניחות וקריאות העונג ההדדיות, אבל אני מאד אהבתי. הםהלכו וגברו עד שאיילה קראה "אני גומרת, אני גומרת" והתפוצצה מעלי באורגזמה משחררת. השכבתי אותה על הגב והצעתי לה מנוחה קצרה, אבל היא סרבה בתוקף. הרמתי שוב את רגליה ובאתי אליה במיסיונרית צמודה, תוך נשיקות וליקוקי צואר ואזניים. שוב דקות ארוכות של סקס וחיוכים ואז הגיע תור הדוגי האולטימטיבי. לי היה ברור שזה עומד להיות אקורד הסיום. הישבן המגרה שלה, וכל מה שבא איתו נחשף לנגד עיני. חדרתי עמוק וחזק ככל יכולתי, ואחרי זמן קצר פרקתי בשאגות עונג את כל המטען שהצטבר במסע הארוך הזה, שלקח כשעה ורבע.

את הזמן שנותר עד לפרידה (אני הייתי מרוקן ומסופק לחלוטין, והיה ברור לי שאין לי מה לצפות מעצמי יותר בערב זה) בילינו בשיחה. איילה היא אשת שיחה מקסימה ואינטליגנטית מעין כמוה. אפשר לשוחח איתה על כל נושא שבעולם. היא היתה במקומות וראתה דברים. יש לה נסיון חיים. היא לומדת ומשכילה. באופן מדהים, איילה זכרה כל מילה וכל פרט ממה שדיברנו במפגש הקודם, לפני ארבעה חודשים. זה איפשר לנו להעמיק את ההיכרות בינינו ולחשוף באופן הדדי פרטים אישיים, שאינם עולים בדרך כלל על הפרק במפגשים מסוג שכזה.

איילה, אני יודע שאת קוראת את הדברים (גם כי ביקשת שאכתוב וגם כי את אוהבת לקרוא מה כותבים עלייך). אני מת עלייך. את כל כך אמיתית, שלמה עם מה שאת עושה ואוהבת את זה. אני מאחל לך שתמשיכי להינות מכל מה שאת עושה בחיים, ותמשיכי להיות אותה בחורה חייכנית, שמחה ו...סקסית בטירוף. הייתי רוצה לשמר אותך רק לעצמי, אבל אני אמשיך להמליץ עלייך בפני חברים איכותיים מהפורום הזה (כי אני יודע שאת מסננת בקפידה את לקוחותייך).

HeartHeartHeart

תום.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

29

אז הנה ההתרשמות שלי מאיילה -

מבחינת המראה אני חושב שזה באמת עניין של טעם ... היא שחומה שיער שחור , אכן כפי שנאמר יש לה עינים מעט מלוכסנות אבל התווי פנים שלה מאוד אגרסבים.. בכל מקרה היא לא ממש הטעם שלי........

החזה שלה קטן ויפה , היא לא שדופה או רזונת יש לה קצת מה לתפוס.

מבחינת השרות היא ליגת על , זורמת בכיף להכל, ניכר כי ממש נהנת למצוץ! .

מלקקת כל איבר בגוף ומאוד משקיעה, ומשרה באמת אוירה נעימה ולא מלחיצה.

מי שאיכות השרות בראש מעייניו יהנה ממנה מאוד! אבל לדעתי מבחינת מראה חיצוני איך לומר - לי זה לא עשה את זה.....

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”