שלום לכולם
פגשתי את איילה אתמול ואני עדיין פעור פה...
התמקמתי במלון והתקשרתי לסוכנות. למזלי איילה היתה באותו יןם באיזור. לתשומת לבכם- היא לא כל יום זמינה.
קבענו לשעתייןם והמתנתי. דפיקה ענוגה בדלת....פתחתי את הדלת ולחדר נכנסה אלילת מין. לבושה בחולצה ירוקה חצי שקופה ומיני מג'ינס......
החיוך שלה הרס אותי..... התיישבנו והזמני עברונו יים ואוכל.... תוך כדי המתנה שוחחנו. איילה היא אשת שיה נעימה, פתולה וחייכנית. ברור ששוחחנו גם על עבודתה. איילה, כפי שאמרו זאת קודם, שלמה מאוד עם עיסוקה ונהנית ממנה.היא אוהבת סקס ולא מתביישת בזה.
תוך כדי שיחה , שהיתה על המיטה, התמזמזנו בעדינות...והתחלנו להתנשק..... הנשיקות שלה אלוהיות !
גם אני ליטפתי את גופה החטוב והישבן הסקסי בעדינות.....התחלנו להתחרמן ואז נקישה בדלת.... אוףףףףףףףףף ! היין והאוכל הגיעו.
הרמנו כוית לחיים והמשכנו בשיחה עליזה....כשסיימנו חזרנו למיטה....הפשטתי אותה......והיא התחילה ללקק כל איזר בגופי. הצטמררתי..לאחר שעברה כל נקודהה החלה ללקק את הביצים שלי... ממממממ ועברה בבת אחת לזין הזדקר ....בקושי עצרתי את עצמי..
הפכתי אותה על הבטן והתחלתי לעשות לה עיסוי עם קרם שהבאתי מראש. תוך כדי עיסוי שפשתי את אברי בחריץ הנפלא שלה תולך שאני מרגיש ברטיבות המתפשטת בה.....איילה הגעבה והתאימה את תנועותהאגן שלה לשלי... הרמתי את ראשה ונשקתי לה....מעלף....
הפכתי אותה שוהב והתחלתי ללקק את הכוס הטעיםםםםםם שלה....איילה אוהבת שיורדים לה....היא גנחה בקול והנאה והרעידות בגופה עלו לטורים גבוהים....רגליה התהדקו סביב ראשי והיא החלה להשתולל....עד שגמרה בקול תרועה גדולה....התחבקנו והתנשקנו ארוכות.....
המשכנו לשתות את היין ודיברנו על הפנטזיות שיש לנו ו/או מימשנו....הזין התחיל להזדקר שוב.... איילה ראתה והתחילה לטפל בו במציצה ארוכה ומושקעת....הפכתי אותה על גבה והתחלתי לשפשף את אברי על השפה של הכוס שלה היא גנחה בתאווה...התחלתי לרדת לה שוב... תוך שאני מחדיר אצבע לחריץ התחת שלה, איילה נענה והתאימה את תנועות הגוף שלה להחדרת האצבע... המתח בגופה של איילה עלה ועלה עד אש התפוצץ בפיצוץ אטומי וגניחות רמות.... איילה לא יכלה לזוז מס' דקות לא ראיתי אורגזמה כזו שנים רבות מאוד.....
מס' דקות אח"כ צלצל הטלפון ואיילה התחילה להתלבש... הבטתי בה בצער ולוותי אותה החוצה...איילה נפרדה ממני בנשיקה חמה ואני החדרתי במקהיל אצבע לכוס, שהיה עוד רטוב, המהמם שלה......
לסיכום חבריםן חוויה כזו לא היתה לי שנים רבות. איילה היא נערצ לווי איכותית ומפנקת...אני יודע שאני יחזור.... אופססס הוא מתחיל לעמוד שוב....