בעית פענוח רמזים נשיים במודלים גבריים תוצרת חברתנו
22[QUOTE=אחים שלו גברים]למה לילית לא מופיעה ברשימה? או שמא היא כן מופיעה?[/QUOTE]

רימינג מעשי 2010-12-24 18:28:19
חמסה, חמסה , קערות השבעה
1. יש כבר יצוג למשפחה ברשימה.
2. לפי הביוגרפיה שלה אני לא משוכנע האם מדובר במלאך או שטן

אתם יכולים לבדוק בעצמכם.
M אולי כדאי לך לקחת חלק מהאביזרים בתמונה לשימוש בקופסת הפרוקס שלך

23

לקרוא את השרשור הזה פשוט תענוג!
וM היקרה - אם בבדיחות על האשה עסקינן -
מנכ"ל החברה של Rמעשי החליט לתת לאדם צדיק משאלה אחת
- מה אתה היית רוצה יותר מהכל - תבקש ותגבל
עונה הצדיק - הייתי רוצה לבקר בארה"ב אבל אני חושש לנהוג - האם אפשר לבנות לי גשר עד ארה"ב שאוכל לנהוג לשם?
עונה לו המנכ"ל - תראה - זה קצת בעייתי - כמה מסלולים אתה רוצה - איך לטפל בסערות - איך לטפל ביציבות - אולי יש משהו אחר שתרצה?
- אלוהים - הייתי רוצה לדעת מה האשה חושבת ואיך היא מגיעה למסקנות
---- חושב קצת --- כמה מסלולים אתה רוצה שיהיו בכביש???
וזו גם תשובה לRמעשי על בקשתו למילון תרגום למוצר "אשה"
שוב, נהנתי לקרוא
do good and live good
24מה שיפה בקופסת הפרופס של M זה שהיא פנימית ומתגלה עם כל מפגש
19LOLx8 2010-12-24 20:09:42
זה האינטראקציה של המפגשים שמגלה את האביזרים
אבל ממש לא בא להיות כל כך רציני בפוסט על אלהימ אדירים.
[TUBE]B_zIncRyDFo[/TUBE]
its 4 in the morning the end of December
26אלוהים אדירים שלום רב!
הייתכן כי אלו שבראת בתאריך ה 1.1 מועדים, יותר מאחרים, להרשם לפורום של סקס אדיר? זה משהו שקשור באפיפיור סילבסטר הראשון?
אשמח לתשובתך
M.
קישור לאתר הפרטי שלי:
28גברת ז. מאושרת שלומות.
רימינג מעשי 2011-01-02 04:16:33
אני מודה לך של שהערת אותי . סוף-סוף הצלחתי להרדם לאחר הפארטי של ליל הסילבסטר, והשוב את עם הסוגיות ברומו של עולם שלך. לפחות היית שולחת לי איזה ADVIL בשביל ההנג-אובר
. טוב , לא נורא. שנוררתי כמה מחיזוס (ישו) , כי הוא ממש לא צריך את זה. תמיד הוא היה חולמני. גם כשהיה אצלכם וגם עכשיו הוא ממשיך לשמור על פוזה מיוסרת כמו איזה כלב שמצפה שתזרוק לו חתיכת ביסקוויט. בקושי הוא שותה כוס שוקו, אז תהרגי אותי ולא אבין מדוע אתם מוצאים סיבה להכנס בגללו לגילופין פעם בשנה. בן שלי עללאק.

ובאשר לקושיה שהעלת בפני, שוב, הסיבה לרבוי עוללים דווקא בליל סילבסטר אינה הילולים כי אם עצלות המחשבה והביצוע. לך אני צריך לספר שכשהזיין עומד השכל נמצא בתחת? אז מה הפלא שכה רבים שנרשמו לאתר הזה לא ממש טרחו להקדיש מעט זמן לעדכן את הכרטיס שלהם כנדרש ולכן יום ההולדת שלהם נשאר ב DEFAULT. אני מניח שחלקם חושבים שהם סוכני מוסד ולכן שומרים על כללי זהירות ומפחדים להתפס. דעי לך שמהכרותי עם אותו סילבסטר מפורסם הוא לא הגביל את אירועי הזימה שלו ללילה ספציפי אחד, למרות הפוזה.
ולאדון ע.אנושית אבקש לקיים רציפות לוגית בדיון הזה, או במילים אחרות, מה הקשר בין מחת לתחת?
מכיוון שבמעמדי אני לא מחוייב להיות פוליטיקלי קורקט הרני להודיע לך שהבעיות של הנשיא השמיני התחילו מעצם היותו פרסי. קרי, הוא התעקש לנסות לקבל בחינם את מה שלך ולאחרים באתר הזה מובן שצריך לשלם עבורו טיבין ותקילין.
בכבוד רב,
א. לוהים, מנכ"ל
גוד הנדסת אנוש
29רימינג ידידי
ערבה אנושית 2011-01-02 12:19:06
אתה איש תרבות מובהק ובטח יודע מצוין שישוע היה יהודי שהעם חייב להיות גאה בו.
אז למה אתה מתלוצץ בפורום בנושא?
אפיפיורים היו מושחתים ברובם שהנשאי השמיני הוא ילד תמים לאומתם, אבל ישוע היה אדם ענק שבגללו שונו כול הערכים לכיוון הומניסטי.
30[QUOTE=ערבה אנושית]רימינג ידידי
רימינג מעשי 2011-01-02 11:00:42
אתה איש תרבות מובהק ובטח יודע מצוין שישוע היה יהודי שהעם חייב להיות גאה בו.
אז למה אתה מתלוצץ בפורום בנושא?
אפיפיורים היו מושחתים ברובם שהנשאי הפרסי הוא ילד תמים לאומתם, אבל ישוע היה אדם ענק שבגללו שונו כול הערכים לכיוון הומניסטי.
[/QUOTE]
ערבה אנושית ,
לאחר כבוד אם יכולת לשאת את ההומר על בדיחות בנושא משה, אני בטוח שתסתדר גם עם כאילו המכווונות לבנו של אלוהים.
גם ללא מילה אחת מהזווית היהודית , אני מניח שישנם כמה אינדיאנים במקסיקו ודרום אמריקה, בין היתר, שיש בהם קובלנה אחת או שניים עקב תוצאות מפגשיהם (תרתי משמע) ההיסטוריים עם נושאי בשורתו של הצלוב ותפיסתם ההומניסטית.
גם קרל מארכס היה אדם ענק ויהודי שהעם חייב להיות גאה בו, אך גם במקרה שלו ראה כיצד פרשו את משנתו הלכה למעשה.
ולסיום,
הירידה עליך הייתה סוג של הומר, ואם נפגעת אני מתנצל, עשיתי זאת ממקום סאטירי , ולא הייתה לי כוונה לפגוע לא בך ולבטח לא במירב.
יכולת לענות לי ברוח הדברים
.