כ מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס - דף 3 - סקס אדיר

מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס

21
ערבה, אהלן.
אתה שם לב שהתקופה המפוארת של האסלאם כפי שציינת היתה בתקופת שיא הכיבוש?

לא היה צריך להמשיך להשתלט, כי כבר השתלטו. נעשו ריבונים ואז במקום מלחמות, הם היו צריכים לנהל אימפריה (במונחים ובתנאים של אז).

רק מחזק את דעתי, שלא לומר ידיעתי. התופעה היא אימננטיה. היא בגוף האסלאם. כל השאר (היבטים סויציו אקונומיים ופוליטיים) הוא פרשנות על למה ואיך.

סופ"ש נעים.
I fart in your general direction

22
gunner יקירי,
גם אם אתה צודק, עבורי השורש של הסכנה מאיסלם - איסלמיזם היא מישנית ואקדמית.

מה שחשוב לי: להתריס על סכנה קיומית לנו קודם כול, אבל לכול העולם ההומניסטי הדואך כמו אימפריה רומית בשקיעתה.

להתריס לא כדי להפחיד, אלה לנער מזלזול ובריחה. אלף בית של כול תורות הלחימה - לא לפחדת לראות לאויב בעיניים.

אין היום סלח אל דין עם אבירות שלו, יש תנועות עם שיטות של עולם התחתון ללא קוד אתי של עולם התחתון.כדי לא יואשם בגזענות (הנשק האהוב של מפחדי לראות את הסכנה) אני לא אפרט מה אני חושב אל אנשים מכובדים שאיתם מנהלים מו"ם שנוסעים לתת כבוד לרוצח מנהריה, או על חברי כנסת שלפני שנתיים קראו לכדפי: מלך מלכי של אומה ערבית והיום מציגים אותו כמפלצת.

אבל אני מכבד את האויב, תמיד הערכתי את אראפת, את ראשי חמאס, את הנהגה של אירן. לא כמו בני אדם, כמובן, כמו איובים.

מי שלא מפחד ולא מזלזל - יש לו סיכוי תמיד.
ערבה אנושית2011-03-04 12:43:17

23
ערבה,
לא אגלה לך שום דבר חדש בכך אזכיר לך שמדינת ישראל מקצה את החלק המירבי במשאביה בביטחון על מנת להתמודד עם הבעיות הללו. אניח את הדברים על השולחן, זה דבר אחד להפעיל צבא ואף לההציבו מעבר לגבולות אם יש צורך ביטחוני, אך דבר אחר לגמרי להקים ישובים אזרחיים מעבר לגבולות הללו כי בזה אנו מתנהגים כפי שאמרת במילותיך שלך "ללא קוד אתי ובשיטות של עולם תחתון" על פי הצדקה מקורות הדת שלנו עצמנו. הופכים דת לפוליטיקה אמרנו פה.

24
רימינג,
אני כבר מזמן הבנתי שאתה לא מבין בכלל על מה אני מדבר. בדרך כלל אני לוקח אשמה על עצמי על כתיבה לא ברורה

אבל הבהרת את עצמך ברור מאוד.

יצאנו ממצרים - רק חלק קטן מאוד בחברה מצרית לא שונאת אותנו עד מוות

יצאנו מלבנון - התנועות שרצות להשמיד אותנו רק התחזקו.

יצאנו מעזה - שדרות הפכו לשדה קסמימם.

אם היו מוכנים ברשות לחתום על הסכם - תוך חודש היו מפנים 95% של ישובים ותמורת 5% נשארים נותנים שטחים מרחבים.

רובינו מוכנים למסור חלקי ענקיים של גליל ונגב עם תושביה מוסלימים למדינה ריבונית שיהיה איתה הסכם שלום. כמובן זובי.

למה? כי הם לא רצים מדינה שתכלל כול הפלסטינאים, אלה מדינה פלסטינאית אחת ומדינה שתהחיה פלסטינאית שיניה.

היתי מהנדס ראשון שהתחיל העברת ישובים מסיני לחבל שלום (ככה שפעם היה נקרא). אישתי עברה טסט ברפיח. היום יורים לסיורים בגבול בצד שלנו.

לוחם שלום כשמיעון פרס חייב הבטחה חסרת תקדים ביקורו בבית הכנסת בספרד.

תמשיך לאכול פאלפל ולאוף מבנות.
ערבה אנושית2011-03-04 13:59:14

25

אדון ערבה אנושית נכבד,

אבקשך להמנע מלרדת לדרגת רפש. אם זה ימשך כך, אין לי עניין להמשיך בדין ודברים איתך כלל.

קח בחשבון שאני מבין אותך מצויין אך לא מסכים איתך. דרך אגב, יש לי קרובי משפחה הגרים בטווח הקסאמים, ובמקרה אף הכרתי אישית אנשים שגרו בימית ופתחת רפיח. ברשותך, אחדד לך את הנקודה שרציתי להבהיר.

א. המצרים אולי שונאים אותנו, אך השקט שהרווחנו בגיזרה איתם איפשר לנו להקצות משאבים לחיזוק הצמיחה הכלכלית במדינה ולבסס את חוסנה . מצידי שישנאו אותי לעד כל עוד לא יעיזו להעביר טנק אחד את תעלת סואץ בהתאם להסכם השלום.

ב. אינני מתנגד לנוכחות צבאית בלבנון, עזה, או בשטחים אם יש בכך צורך. יש אויב אז נלחמים. אך אינני מוכן לקבל בשום פנים ואופן מצב בו המדינה שלי, כחלק ממדיניות , מיישבת אזרחים בשטחים שהם אינם חלק מהגבולות הבינלאומיים המוכרים שלה.

1. כי זה גורע מהביטחון של שאר אזרחי המדינה. כל ישוב בגדה מצריך חיילים נוספים היושבים שיאבטחו אותם כחלק משיגרת שיטור. לשיטתי, אם כבר מתחזיקים צבא עדיף שכמה שיותר לוחמים ישפרו מיומנויות במקום לעסוק במשימות שיטור ואבטחה. בנוסף, ישובי הגדה מקבלים עודף משאבים הפוגע בעורק התשתיות במדינה הזאת. סע בכביש 4 או בקר בבית חולים ממשלתי ותבין בדיוק על מה אני מדבר. שלא לדבר על רווחה, חינוך , ועוד מקומות בהם מקצצים ללא רחמים. עדיף היה אלף מונים לו כל המתישבים הללו היו מפנים את מרצם לביסוס התישבויות בנגב ובגליל. הממשלה שלך, בראשות ראש ממשלה לחיץ , ממשיכה למרוח את הזמן כדרכה בקודש. אין היא מעוניינית בשלום כי הלכה למעשה היא ממשיכה לשכן תושבים בשטחי הגדה ובקצב מוגבר. איזה אדם הגיוני ישקיע במקום אותו הוא צריך לפנות בשלב כל שהוא.

2. רעיון ארץ ישראל השלמה הוא משנה פוליטית המבוסס ערכית על רקע דתי. הבעיה היא שאף אדם הומנסיט באמת לא יכול לחיות במצב שעל אותו שטח ישנה אוכלוסיה אחת בחזקת אזרחים, ואחרת בחזקת נתינים. זה מה שקורה בגדה בפועל. אם לא תקום שם מדינה פלסטינאית, באיזה שהוא שלב יהיה צורך לאזרח את הנתינים שם ולספח את השטחים רשמית כשטח של מדינת ישראל. איך אומר זאת באופן הכי עדין, לא מומלץ בעליל כי בזאת פרקת למעשה את מטרתה המקורית של המדינה כבית ליהודים , וזאת ללא ירית כדור בודד אחד. עדיף בהרבה גבול מסודר איתם.

רימינג מעשי2011-03-06 22:30:20

27
רימינג וגאנר -
1) אם שניכם סבורים ש-"אף אדם הומנסיט באמת לא יכול לחיות במצב שעל אותו שטח ישנה אוכלוסיה אחת בחזקת אזרחים, ואחרת בחזקת נתינים" , אבל סבורים שזה רק המצב ביהודה ושומרון, אז כדאי שתפתחו את עיניכם, תתעוררו ותבחנו לעומק את מצבם של הבדואים בנגב והערבים בגליל. בתוך מדינת ישראל יש שני סוגים של אזרחים, לא רק בשטחים. ולא המתנחלים ביש"ע יצרו את המצב של שני סוגי אזרחות. המדינה יצרה אותו ב-1948, ולא תיקנה אותו כמו שצריך עם ביטול המשטר הצבאי ב-1966-1968. יחסי האדנות בתוך ישראל שועתקו אל השטחים, ולא הומצאו שם. על רקע המציאות הבטחונית הקשה שלאחר 1987 היחסים האלה החריפו והגיעו למצב הנוכחי שהוא - לדעת כולנו אני חושב - בלתי נסבל. אבל גם אם תוקם מדינה פלסטינית, שאלת יחסי אזרחי ישראל ממוצא פלסטיני ואזרחי ישראל ממוצא יהודי תמשיך לבעור, כל זמן שהם יהיו אזרחים סוג ב'.

2) רימינג, טיעון הגבולות הבינלאומיים הוא משעשע אבל עצוב, כי עובדתית, לא היו לישראל גבולות בינלאומיים מוכרים עד ל-1979. וגם היום היא סובלת מהכרה בינלאומית מוגבלת בגבול עם לבנון, ומהעדר הכרה בגבול עם סוריה, בהעדר הכרה בעיר הבירה שלה, ובספקות גדולים לגבי הגבולות באיזורים עזה, יהודה ושומרון.
דתית, מדינית ומכל פרספקטיבה אחרת - אין שום הבדל בין תל-אביב ואריאל.

3) גאנר - לפני כך וכך אלפי שנים בני-ישראל ניהלו סוג של ג'יהאד כשכבשו את ארץ הקודש. זה אומר משהו על העם היהודי היום ?

28
redone לגבי ערביי ישראל, אתה אמרת. אך לפחות יש להם אזרחות ישראלית ומעמד אזרחי הכולל זכות הצבעה לכנסת, וזה כבר חצי נחמה כי הם אינם בחזקת נתינים בעלי תעודות זהות כתומות (פעם האחרונה שבדקתי אחת אישית זה היה הצבע אך יכול להיות שאני טועה כי חלף זמן מאז). גבולותיה של מדינת ישראל הן גבולות שביתת הנשק משנת 1948 הקו הירוק. שטחי הגדה המערבית מעולם לא סופחו עדיין רשמית למדינת ישראל, ולכן תל אביב נמצאת כרגע בשטחי מדינת ישראל בעוד שאריאל לא.רימינג מעשי2011-03-06 23:58:05

29
REDONE אהלן,
אכן הפרשנות של כיבוש ארץ ישראל חזרה לאחר הגלות העבדותית הממושכת במצרים יכולה לסטות לכוון של מלחמת קודש. עם זאת אל לך להתעלם מן העובדה שהג'האד אינו חלק מן ההלכה היהודית, בשונה מן ההלכה המוסלמית, בה הג'האד מהווה את המצווה הקיבוצית היחידה! עבור הקולקטיב המאמין בדת האסלאם. שוב אני מדגיש שהשוני הוא רב. היהדות אינה דת טריטוריאלית ואינה דוגלת בהשלטת ריבונות דתית והפצתה ע"פ כלל העולם. דבר חשוב נוסף - לא מדובר במסיונריות מוסלמית (אין להם שאיפה להפוך את מי שאינו מוסלמי לכזה), כי אם בשלטון ריבוני דתי מוסלמי, שכן "האסלאם הינו הדת השלמה והנעלה ביחס לדתות האחרות".

האם עד כאן?
I fart in your general direction

30
[QUOTE=סופר לה טיב]השרשור הזה מעניין מאד, הטיעונים מעידים על ידע והרבה הבנה ודעתנות, ועוד ועוד שבחים ודברי קילוסין, אבל,

האם זה הפורום המתאים ??????? (כנראה שלא....).
[/QUOTE]

פרנק תמהה Shocked למה לא ?

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”