טוב, הגיע הזמן לחשוף את זהותו של "המשתמש האלמוני"- זה אני
, אשר בזכותו של ידידי ח"כ, מחייך בסיפוק כל אימת שנזכר בחוויותי עם הגברת.

אני לא מרבה לכתוב דיווחים, מן הטעם הפשוט, שאני דוגם מעט, לנוכח קשיים אובייקטיביים של זמן וזמינות. אבל, הצלחתי לגנוב קצת זמן ולהגיע לאחת הגברות השוות ביותר שדגמתי, ואני כבר לא ילד. הרבה זמן לא היה לי דבר כזה, הן מן הבחינה החיצונית, הן מהשירות והן מהכימיה שנוצרה ואיכות הזמן שבו שהיתי אצלה.
ח"כ תיאר להפליא את המראה החיצוני, ואני רק אוסיף שלטעמי היא פשוט יהלום. אני לא דובר רוסית אבל הקטע עם האנגלית עבד (וחשוב להגיד שצריך אנגלית ברמה טובה, אחרת זה לא נראה שיעבוד). שאלה מאיפה הטלפון, עניתי מחבר שביקר אצלה. כאשר הגעתי, שאלה איך קוראים לחבר, ועניתי שאני לא יודע איך הוא הציג עצמו בפניה, אבל נזכרתי מתי הוא היה אז אמרתי "זה שהיה אצלך ביום .....". דווקא אמרה שהוא נחמד
.

כפי שציין ח"כ, מדובר באישה בכל רמ"ח אבריה שמעניקה שירות ברמות שלא מכירים בארץ, חווית GFE מלאה וסקס מהסרטים. יפה, שמורה וחזה מדהים (אני מניח שמנותח, אבל בטוב טעם). מעבר לזה, פשוט אישה נחמדה וכיף להיות איתה. בקיצור התגלמות חיה ונושמת (וגם מוצצת ומפסקת...
) של המונח MILF, למרות שלדעתי היא לא אמא.

הייתי אצלה כ-50 דקות, מסיבות אובייקטיביות, אבל לא נראה לי שניתן להשאר גם יותר, שכללו פעמיים נינוחות, מקלחת לפני ואחרי והרבה שיחות באמצע.
הסקס איתה מצויין, והיא ליברלית פרט לאנאלי, ואם יורשה לי, גם די חרמנית.
תודה לח"כ שחלק עימי את הגברת העונה על טעמנו המשותף.
למען הסר ספק כלשהו- כל פניה לקבלת פרט כזה או אחר לא תיענה אלא רק ע"י ח"כ. אז נא לחסוך ממני.
לאנשי הרשימה- תהנו!