כ דיון- לא חסר לכם אהבה וריגוש?? - דף 3 - סקס אדיר

דיון- לא חסר לכם אהבה וריגוש??

22
[QUOTE=אחים שלו גברים]ע"א קח בחשבון שאת אותו חוש הומור שהפגין היקום בחיים שלפני המוות הוא יפגין גם בחיים שאחרי המוות.

לאקי אם תתיחס לזונות כאל נשים אז יהיה לך יותר טוב בחיים (או אולי בעצם יותר רע לך תבין את היקום) :-)
[/QUOTE]

אחרי שרשמתי את ההודעה קלטתי שנסחתי אותה בצורה קצת "אידיוטית" ולא היה לי זמן לתקן, תאמין לי שראיתי את זה מגיע
וגם ידעתי בדיוק מאיזה כיוון קריצה
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

23

אתם יודעים מה הבעיה שלי עם בחורות??

שאני פוחד ממחויבות ברגע שאני נכנס לקשר רציני עם בחורה אז אני חותך

זה קרה לי כבר כמה פעמים לצערי...... עצוב
ולכן אני ניזון מסטוצים שאין בהם מחויבות..... חיוך

יש משהו במחויבות שפשוט מרתיע הרבה גברים כי הם יודעים שהם בסופו של דבר הקשר הרציני יוביל לחתונה אז הם חותכים באמצע.....

24
[QUOTE=אחים שלו גברים]

יהיה מי שינסה לקבל חוויה עדינה איטית ומלאת רגש (וברגש אנחנו לא מתכוננים לאהבה), יהיה מי שחנסה להגשים פנטזיה מינית שזוגתו אפילו לא מוכנה לדבר עליה וכו' וכו' אין באמת נוסחה מנצחת...
[/QUOTE]

אחים שלו גברים....

בדיוק על זה אני מדבר שיש לי כמה פנטזיות מיניות שכרגע נכון לעכשיו אף בחורה ובת זוג שהייתה לי לא הייתה מוכנה לשמוע על זה....

וזה די מבאס הייתי אומר כי אני קורא פה שחברים בפורום מגשימים פנטזיות ורק אני עדיין לא..... Ouch

25

נראה מצוין: פה אתה מפספס את מהות הפורום: לרוב, בשביל להגשים פנטזיות ,בחורה עובדת היא הכתובת, תמורת סכום כזה או אחר בהסכמה על ביצוע כך וכך, וממשיך לדרכך. בכלל לא בטוח שאני רוצה להגשים דווקא עם חברה קבועהאישה חוקית את כל הפנטזיות שלי...

בסרט בואו נדבר על זה, ישנה סצינה שבה הפסיכולוג בילי קריסטל שואל את הגנגסטר דה נירו: "למה יש לך חברה?"

"השתגעת"? הוא עונה...איתה אני יכול לעשות דברים שאני לא עושה עם אשתי.-מה למשל? "זה אותו הפה שאשתי מנשקת את הילדים שלי..."

חומר למחשבה.
דון קיחוט2012-01-22 22:33:49
הון ואון יחד לשלטון

26
[QUOTE=דון קיחוט]

נראה מצוין: פה אתה מפספס את מהות הפורום: לרוב, בשביל להגשים פנטזיות ,בחורה עובדת היא הכתובת, תמורת סכום כזה או אחר בהסכמה על ביצוע כך וכך, וממשיך לדרכך. בכלל לא בטוח שאני רוצה להגשים דווקא עם חברה קבועהאישה חוקית את כל הפנטזיות שלי...

[/QUOTE]

וואלה דון קיחוט תודה שכחתי לרגע שאני נמצא בפורום סקס ותמורת כסף אני יכול להגשים פנטזיות...Tongue

השאלה שנשאלת כאן האם הפנטזיות שרצות לי בראש נערות עובדות יגשימו לי אותן?! זאת השאלה באמת !

אני קצת מתבייש הייתי אומר נגיד להגיד לנערה עובדת שיש לי פנטזיות כאלה ואחרות "שאני רוצה ככה וככה וככה"

מרגיש קצת לא נעים.... ( למרות שאני משלם )

שלא תחשוב שאני איזה סוטה מין או משהו כזה עם ראש כחלחל חחחח צחוק ( ואני ממש לא כזה )

27
[QUOTE=דון קיחוט]

חומר למחשבה.
[/QUOTE]

כן כנראה שאת הפנטזיות המיניות שיש לי בראש אני יוכל להגשים אותן רק עם נערות ליווי תמורת סכום כסף כזה או אחר.....חיוך

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”