כן, באמת מוגזם לאן שהגיעו הדברים..וחבל
הפורום הזה לא נועד למריבות, אלא לשיתוף חוויות, לעזרה, עצה..
הפורום הזה מלווה אותי כבר שנים ואני אותו :)
אני זוכר שהייתי מעתיק כתובות ומספרי טלפון ויוצא לבדוק, היום כבר מדובר בתקופה אחרת, דברים משתנים
הנוף השתנה, נותנות השירות שפעם ידענו השתנו, היחס של המדינה לעניין השתנה..
אבל כאן בפורום לדעתי צריכים להישאר מגובשים.
אז אוקיי, אני מבין את עניין מספרי הטלפון, עניין של הכרח כדי שבחורה לא תגיע אולי לידי שחיקה.
אבל אין צורך לעשות מזה עניין, כי בינינו..כולנו יודעים..כשאנחנו חרמנים, אנחנו יודעים בדיוק למי לגשת, יש לנו כבר מישהי במועדפים
ואם נתאזר בסבלנות, אז יצוצו אחרות, כי מה לעשות..תמיד יהיו בחורות במשבר כלכלי..עם כל הצער שבעניין.
ואנחנו נשאר חרמנים לעד.
מרינה מחולון עברה לתא
22נושא הכסף חוזר על עצמו כבר פעם שניה, פעם ראשונה בהתנצלות לאדמין "שפכתי מלא כסף וזרעונים" ןפעם שניה היום.
תגיד, שכחת שאתה משלם כסף בשביל לזיין ולהנות? אז מה אתה משחק אותה שאתה משקיע את מיטב כספך לטובת הפורום?
אלא אם כן אתה כבר לא נהנה מהסקס ומזיין רק בשביל לדווח (אפשרות שאני כלל וכלל לא פוסל)
אתה כל הזמן מנגן על הקטע הזה של הכסף, רוצה לאמר: אני משקיע הרבה כסף בדיווחים האלה, אז מותר לי להתנהג איך שאני רוצה
אתה דואג להכניס קצת פלפל לפורום? הצחקת אותי, אתה מתנהל כרובוט, לא ימינה, לא שמאלה, אין בך טיפת פלפל, כל מה שמעניין אותך זה שמתחת לניק שלך יופיע: "חבר של כבוד בהיכל זייני ישראל" זאת השאיפה הגדולה בחייך
ותאמין לי שזה עצוב, אני יודע טוב מאד איך היית עצבני וממורמר וקינאת ש sexhunter קבל את הדרגה הזאת ואתה לא!
הרבה לילות ללא שינה עברו עלייך
קישקשתא 2011-08-25 00:53:58
תגיד, שכחת שאתה משלם כסף בשביל לזיין ולהנות? אז מה אתה משחק אותה שאתה משקיע את מיטב כספך לטובת הפורום?
אלא אם כן אתה כבר לא נהנה מהסקס ומזיין רק בשביל לדווח (אפשרות שאני כלל וכלל לא פוסל)
אתה כל הזמן מנגן על הקטע הזה של הכסף, רוצה לאמר: אני משקיע הרבה כסף בדיווחים האלה, אז מותר לי להתנהג איך שאני רוצה
אתה דואג להכניס קצת פלפל לפורום? הצחקת אותי, אתה מתנהל כרובוט, לא ימינה, לא שמאלה, אין בך טיפת פלפל, כל מה שמעניין אותך זה שמתחת לניק שלך יופיע: "חבר של כבוד בהיכל זייני ישראל" זאת השאיפה הגדולה בחייך
ותאמין לי שזה עצוב, אני יודע טוב מאד איך היית עצבני וממורמר וקינאת ש sexhunter קבל את הדרגה הזאת ואתה לא!
הרבה לילות ללא שינה עברו עלייך

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
מרינה מחולון עברה לתא
23במקור פורסם ע"י סמבטיון:
קישקשתא 2011-08-25 01:03:09
תגידו שניכם, לא נראה לכם שקצת הגזמתם,
אחים שלו , מה התלבשתם עליו , אתה ולאקי, תשאירו גם קצת מקום לאחרים 
פעם הבאה שתתבטא ככה אני אתבע אותך על הוצאת דיבה, בקשת שנעשה מקום ולא עשינו?
הבעיה היא ש"האחרים" לא מבקשים שנעשה מקום, משום מה הם קצת חוששים
מדי פעם מחזקים בהודעות פרטיות, אבל בפומבי? הם מעדיפים לשתוק
בכל מקרה, יש עבורך מקום
אחים שלו זוז קצת, תעשה לו מקום 

פעם הבאה שתתבטא ככה אני אתבע אותך על הוצאת דיבה, בקשת שנעשה מקום ולא עשינו?

הבעיה היא ש"האחרים" לא מבקשים שנעשה מקום, משום מה הם קצת חוששים

מדי פעם מחזקים בהודעות פרטיות, אבל בפומבי? הם מעדיפים לשתוק

בכל מקרה, יש עבורך מקום

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
מרינה מחולון עברה לתא
25[QUOTE=ערבה אנושית] פרופסור, בלי שום קשר לחןלה כוס שהוא ידיד טוב שלי: מעולם לא ראיתי סיסמה יותר מטומטמת ממה שבחרת:
אף זונה לא שווה יותר מ150 שקל.
ועוד במקביל בחרת כינוי פרופסור.
לו קראת לעצמך צחצח עוד הייתי מבין את סיסמתך.
רק לצחצחים הבחורות שמוכרות שירותי מין הן זונות שמחירן נקבע כמו מחיר קוטג'.
[/QUOTE]
ערבה אנושית היקרה...
זה שכתבתי בפרופיל שאף זונה לא שווה 150 זה לא אומר שאני מתקשר לזונות ומתמקח איתם על תעריפים...
כל זונה לוקחת את המחיר שלה ואני משלם כמו גדול ואם היה טוב אני משאיר גם טיפ.
וזה לא סותר מהומה... לפי דעתי קוטג' לא שווה יותר מ 4 שקלים אבל כשהיה עולה 8 שילמתי כמו גדול,כי לא הייתה ברירה.
ולמה אתה רומז שאני צחצח??? האחרון שהשתמש במושג הזה היה דודו טופז באסיפת מפלגת המערך ב-1981
באסיפה נכחו 100,000 איש ודודו טופז טען שצחצחים הם אנשים מעידות המזרח והוא שמח שבאסיפה הזאת של השמאל
אין צחצחים בקהל... דודו טופז קרא לאנשי עידות המזרח צחצחים וזה רק בגלל צבע עורם הכהה.דודו טופז נהג באותה ישיבה
כאחרון הגיזענים המגעילים והבוטים שנישמעו בארץ מאז ואפילו עד היום.
במשפט האחרון שלך ואני אצטט-
"רק לצחצחים הבחורות שמוכרות שירותי מין הן זונות שמחירן נקבע כמו מחיר קוטג'."
אני לא יודע עם ליצחוק או ליבכות אבל אתה לא פחות גרוע מהגזען המגעיל והמבחיל דודו טופז...
אל תיקח דוגמאות מאנשים כאלה כי ראית בסוף איך הם גומרים...
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
מרינה מחולון עברה לתא
26שאלה לי אלייך ערבה:
האם לדעתך אחד נוגד את השני?
כלומר האם יכול להיות פרופסור שהוא "צ'חצ'ח"?
האם לדעתך אחד נוגד את השני?
כלומר האם יכול להיות פרופסור שהוא "צ'חצ'ח"?
מרינה מחולון עברה לתא
27במקור פורסם ע"י הפרופסור:
ולמה אתה רומז שאני צחצח??? האחרון שהשתמש במושג הזה היה דודו טופז באסיפת מפלגת המערך ב-1981
באסיפה נכחו 100,000 איש ודודו טופז טען שצחצחים הם אנשים מעידות המזרח והוא שמח שבאסיפה הזאת של השמאל
אין צחצחים בקהל... דודו טופז קרא לאנשי עידות המזרח צחצחים וזה רק בגלל צבע עורם הכהה.דודו טופז נהג באותה ישיבה
כאחרון הגיזענים המגעילים והבוטים שנישמעו בארץ מאז ואפילו עד היום
לא מדויק, הוא אמר שתומכי הליכוד הם צ'חצח'ים ולא בני עדות המזרח, למחרת בגין בנאומו פירש כך את דבריו:
[TUBE]4qd5DplnjSU[/TUBE]
לא מדויק, הוא אמר שתומכי הליכוד הם צ'חצח'ים ולא בני עדות המזרח, למחרת בגין בנאומו פירש כך את דבריו:
[TUBE]4qd5DplnjSU[/TUBE]
מרינה מחולון עברה לתא
28קיש אחינו זה מה שמפריע לך?
האיום המרומז שבדבריו :
אל תיקח דוגמאות מאנשים כאלה כי ראית בסוף איך הם גומרים...
לא הציק לך?
מרינה מחולון עברה לתא
29דווקא במקרה הזה, לא נראה לי שמדובר באיום מרומז,
נראה לי שהתכוון להגיד שדודו טופז עם דרכו והתנהלותו
הביא על עצמו את סופו הטראגי.
נראה לי שהתכוון להגיד שדודו טופז עם דרכו והתנהלותו
הביא על עצמו את סופו הטראגי.
מרינה מחולון עברה לתא
30בואו נפסיק לחנך אחד את השני . כולנו אנשים שונים .
לגבי הפורום גם אם זה מרגיז ...שכל אחד ישתדל לעשות את הטוב ביותר כראות עיניו
הפוסט הזה ( להזכירכם הוא על מרינה) כבר מזמן עבר את הגבול
הספורטאי הגדול