כ מרגיש צורך להזהיר אתכם, תעשו עם זה מה שאתם רוצים - דף 3 - סקס אדיר

מרגיש צורך להזהיר אתכם, תעשו עם זה מה שאתם רוצים

21
[QUOTE=לופין] ... אגב מאז ההזהרה הזאת לא קיבלתי הודעות ממי שאני מניח שאליו קישקשתא התכוון.[/QUOTE]

גם אני לא קיבלתי יותר הודעות ... כי אני חסמתי אותו אחרי החלפת מספר מיילים (הוא החסום השני שלי; הראשון חשוד כפדופיל).

ועבור החברים הפחות מנוסים ברזי האתר, הנה מדריך חסימה קצר:

תחפש בצד הימני העליון של המסך לינק בשם מרכז בקרת משתמש ולחץ עליו
בחר רשימת חברים
במסך שנפתח, מלא משאל לימין את הפרטים הבאים:
את שם המשתמש של המטרידן
בתיאור רשום תזכורת למה אתה חוסם אותו - משהו כמו שולח הודעות מעצבנות; חשוד כמזיק
בשדה של הרשה לחבר זה לחץ על חץ הבחירה ובחר באפשרות לא לשלוח לי הודעה
לחץ על לחצן הוסף לרשימת החברים
וודא שמתווספה שורה בטבלה ובה שם המשתמש של המטרידן, ובמצב הקשר שלו יהיה כתוב אדם זה לא יכול לשלוח לך הודעות

מאחל לכולנו שלא נצטרך להשתמש הרבה בחסימות,
חג שמח!

22
לגבי אותו מטרידן, נראה לי שלחסום אותו ולהזהיר אחרים זו פעולה מספקת,

אבל לגבי אותו אדם שנחשד בעינייך כפדופיל נדרשות עוד פעולות,

כמו למשל ליידע את אדמין לגבי החשד, לכל הפחות!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

23
הפורום הזה הוא פורום קנוי של חברת WEBWIZ. מי שיש לו קצת גישה למחשבים יכול להוריד אותו מהאינטרנט ולשחק בו כאוות נפשו.
את ההודעות הפרטיות הנהלת הפורום לא יכולה לקרוא אבל כל מי שיש לו גישה לבסיס הנתונים באתר יכול לראות הכל למעט הסיסמא שלכם

בגוגל עקרונית גם ניתן לראות מיילים אבל זה מאוד מאוד מורכב ולא נראה לי שמשה מינייס מעניין אותם (אל תחייך קישקשתא גם אתה לא בראש מעינייהם) קריצה

מחיקה של הה"פ (אפשרי רק ע"י מקבל ההודעה) מוחקת אותו פיסית.

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

24
דווקא לדעתי אותו משתמש לא היה בחורה, ולא עיתונאי, אלא גבר עם בעיות בתחום המיני, וכל מה שניסה לדלות ממני היה פרטים על בחורות פרטיות שיסכימו לבוא אליו באופן קבוע, ובעניין זה לא פנה לכתובת הנכונה.
מובן שייתכן שאני טועה, וייתכן גם שפנה לכל אחד באופן שונה, והתעניין בדברים שונים.

מלבד זאת, קחו בחשבון, שהוא עלול להירשם לפורום בשם משתמש שונה, ולהמשיך במלאכתו, אז רצוי להיות עירניים להודעות פרטיות חשודות מצד משתמשים חדשים ולא מוכרים.

חג שמח!
מחפש את הדבר האמיתי!

28
[QUOTE=זונה מאושרת] ולא קיש- הוא לא בחורה...קריצה [/QUOTE]

אם את אומרת, אני סומך על האבחנה שלך... קריצה

[QUOTE=איצטגנין]

לי הוא שלח שתי הודעות, תמימות ושגרתיות לחלוטין. ביקש מידע.

יכול להיות שאתם קצת נסחפים ?
[/QUOTE]

אצל כולם ההתכתבות איתו הפכה לחופרת, מעיקה ומטרידה, עד שנחסם אצלם.

אם קבלת ממנו רק 2 הודעות, כנראה שגם הוא הבין שאתה לא ממש מעניין... קריצה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

29
אליי הוא גם פנה אחרי שראה שאני זהיר לפי זה שאני מבקש מציצה רק עם קונדום אז הוא דיבר איתי בעיקר על הסיכונים וכו ואחכ השיחה קצת התפתחה אבל לא היה משהו חשוד. נראה סתם מישהו שאוהב לחפור.
הדבר היחיד שהיה מוזר זה שהוא המליץ לי על מישהי שהוא לא היה אצלה ואין לה דיווחים. אני לא לוקח את הסיכון כמובן.
לופין2011-10-12 17:08:27

30

אותי הוא שאל האם לדעתי מסוכן לבלוע רוק אחרי שיורדים לבחורה עובדת. ושכוונתו בחורות של 600 שקל ומעלה.

עניתי שזה פחות מסוכן מעם בחורה שהכרת בתאטרון. הוא הסכים, שאל עוד הרבה שאילות ועזב בשקט. לא ניסה להטריד וחופר פי 10 פחות מסופרמן.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”