כ קיטורים של מוסלי הכי עדיף פה - דף 27 - סקס אדיר

קיטורים של מוסלי הכי עדיף פה

261
איפה בדיוק 'נדחפתי לפינה'? מבולבל אתה שוב מדמיין...

בכל מקרה - חדרה רחוקה לי (תודה בכל אופן).

אני הולך לישון, לילה טוב וחלומות פז (לא על טמאגוצ'י1979 חס וחלילה).

נמשיך מחר ברשותך? קריצה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

263
כל הכבוד ששמעת לעצתי מישמשתא. עדיף שתשמור על סגנונך המוכר לטוב ולרע - שורות מסודרות וברורות לקריאה - כמו שהמורה לימדה. המשך כך. ציון לשבח.

אבל הנה, אף על פי הרגע דיברנו על זה
ש"אל לך לקוות ולחלום ששאלות מפגרות ייענו", אתה בא וכותב 'נמשיך מחר ברשותך?' - ?!
תדבר מחר אל היד.
אך מעתה עדיף שסופרמן יקרא לך 'קרפדה מספר 2' כי כנראה שלא מגיע לך לקרפד תחת הספרה 1

264
[QUOTE=superman1979]מה הקשרמבולבל,תענה לעניין מוסלי בחור אחלה גבר,מצחיק ושנון,מה שאתה לא חתיכת אימבציל חסר תקנה.
אתה יודע מה אתה,אתה פשוט ילדדד
[/QUOTE]
זה בדיוק העניין קומיקס שכמותך - הדברים שכתבת על מוסלי? שים לב שהוא לא מסוגל להחזיר לך באותו מטבע.
שים לב שהוא לא מסוגל לכתוב עליך, אפילו מילה טובה אחת.
תעשה נסיון - שלח לו ה"פ (אני מתאר לעצמי שהוא עדיין לא חסם אותך?) קריצה
בקש ממנו להוכיח לקישקשתא שהוא טועה, בקש ממנו לרשום משהו בזכותך (מינורי ככל שיהיה)
ותראה שהוא פשוט לא מסוגל (כי אין מה לרשום והוא לא רוצה לצאת מפגר).
חוץ מזה - ממתי אני 'אימבציל חסר תקנה'? מבולבל
האם תמיד חשבת כך, או ששינית את דעתך לאחר שהבנת שלעשות לי רימינג לא יעזור? Image
[QUOTE=gunner]סופרמן - אפשר לתת לך טיפ קטן?
קישקשתא גם לא אוהב רימינג. אני חושב...
[/QUOTE]

ועוד שאלה:
באיזה פלנטה אתה חושב שיש סיכוי שמישהו כמוני ירצה לפגוש מישהו כמוך? (מרצונו החופשי).
[QUOTE=superman1979]לקיש היתי שמח להפגש איתך על בירה
אתה מצחיק אותי והמשחקי מילים שלך ממש לטעמי
אני Heartאותך באמת
במיוחד אני אוהב את הסמיילי המבולבל שלךמבולבל
גדול אתה!

[/QUOTE]

מצטער טמאגוצ'י1979 - אם בא לך על קצת אלכוהול, תאלץ לשתות אותו לבד... Tongue קריצה

קישקשתא2012-09-27 19:02:05
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

265
תשאל אותו מה הוא רשם לי בהודעה פרטית בהקשר אליך,,פעם חשבתי שאולי אני אעשה לך טובה ויפגש איתך שעוד לא נדפקה לך הקופסא
מוסלי,אך מעתה עדיף שסופרמן יקרא לך 'קרפדה מספר 2' כי כנראה שלא מגיע לך לקרפד תחת הספרה 1
אם אתה כבר מדבר על רימינג אז אתה צריך להפנות את שאלתך לאחשל"ג, שמלקק לך ודואג גם לנגב
קריצה
יש לו דווקא הרבה דברים טובים לרשום עלי,תתפלא תשאל אותו,הוא פשוט לא 'סופר' אותך,ולא רוצה להקדיש לך יותר מדי ת'צומי
בפוסט שפתחת לו,כמו שפתחתם לי

superman19792012-09-27 13:05:34
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

266
סופרמן, כמתבונן מהצד הרשה לי לעוץ לך עצה. אל תכתוב בפורום שום דבר, פרט לדיווחים. ההודעות שלך בפורום ילדותיות ולא ברורות במקרה הטוב והזויות במקרה הרע. יכולת הביטוי שלך מסגירה את גילך האמיתי ויכולה לגרום להשעייתך מהפורום. ההתנצחויות שלך עם יריביך הם לא כוחות, ולא נעימות לעין, שכן רוב האנשים סולדים מהתעללות כל כך ארוכה (אין להאשים את הצד השני, אני לגמרי מזדהה איתם במקרה שלך). כל זאת, בלי להזכיר שרוב ההודעות שלך הם ספאם טהור ולא תורמים שום דבר לפורום.
בבקשה, קח את הדברים לתשומת ליבך.

268
אתה ממש לא אבדה גדולה - בכיף נשאיר אותך לנהל דיאלוגים עם הטמאגוצ'י המאותגר שלך.

(מצא מין את מינו). Sick
[QUOTE=מוסלי]ודאי שמצ'עמם פה גאנר.

כתבת הודעה כה נפלאה, ואז אתה נגרר לויכוחים עם הילד.
אני בכל אופן בשמחה מאמץ את הכתוב ובכוונתי החל מרגע זה
לייבש את אשל"ג לגמרי מתגובות כאותה זונה שלא תראה עוד לקוחות (יצא חרוז) עד שילמד לדבר בכבוד או בקיצור עד שיתבגר.

[QUOTE=gunner] לא ברור מדוע אתם מתעסקים עם אחש"ג ומדוע אתם מתעקשים לענות לתגובות התת רמה שלו.
האיש הזה מיחזר את עצמו לדעת.

הוא קורא לשרון בהמה 31 ובעצמו מפרסם תגובות בהמיות.

זה שהוא אובססיבי - כל הפורום כבר הבין. אם היתה פואנטה בדבריו, הרי שהיא מוצתה עד תום כבר לפני שנתיים.

אז הוא נמצא במסע צלב שאיבד מהרלוונטיות שלו והדבר היחיד שהוא עושה זה לתפוס טרמפ ולרכוב על הגב של קישקשתא בצעקות עידוד מחורחרות.

אז אם אתם רוצים להוכיח שאינכם מאותגרים, פשוט אל תענו לו. תייבשו אותו. תתעלמו ממנו.

מסוגלים, או שזה גדול עליכם וגדול מכם?

[/QUOTE] [/QUOTE]

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”