כ דיון על פרטיות שבדכ לא זמינות בטלפון - דף 4 - סקס אדיר

דיון על פרטיות שבדכ לא זמינות בטלפון

31

האינטיליגנט......

אתה יודע שזה ממש לא אותו דבר.

שאנג'לינה נכנסת היא נכנסת לאשכול שמדבר עליה.(קרוב לוודאי)

ואני מסכים אתכם-צריך להיזהר מזונות...כי באמת בסופו של דבר,מדובר בבחורות עם אפס מוסר. (למרות שהן יכולות להגיד את זה גם עלינו.....כי איזה גברים משלמים עבור סקס?

לכן למטבע יש שני צדדים

32
תודה, איכשהו פיקששנו את זה, מבחינתנו זה מספק.

[QUOTE=האינטלגנט]בדיון של אנג'לינה יש את הדיווח והאזהרה של chief99 וההנהלה שמה קישור לדיון כאן:

[QUOTE=19LOLx8]

בעקבות דיווחו של chief99 המשך הדיון פוצל לנושא נפרד ונוסף

דיון על פרטיות שבד"כ לא זמינות בטלפון

[/QUOTE] [/QUOTE]

33
אל תבלבל פתיחות מינית עם מוסר!

פתיחות מינית==חוסר מוסר ושמרנות מינית==מוסריות זה חלק מהתרבות המערבית/איסלמית והיא לטעמינו לא מוסרית בעליל.
מוסר עבודה ואנושיות שחלק מהזונות לוקות בחסר בתחום הזה זה כבר עסק גלובלי.

לקבוע פגישה עם מישהו, לסנג'ר אותו ואז להבריז בלי אפילו להודיע לו זה מראה על חוסר מוסריות בסיסי.

[QUOTE=roaic]

האינטיליגנט......

אתה יודע שזה ממש לא אותו דבר.

שאנג'לינה נכנסת היא נכנסת לאשכול שמדבר עליה.(קרוב לוודאי)

ואני מסכים אתכם-צריך להיזהר מזונות...כי באמת בסופו של דבר,מדובר בבחורות עם אפס מוסר. (למרות שהן יכולות להגיד את זה גם עלינו.....כי איזה גברים משלמים עבור סקס?

לכן למטבע יש שני צדדים

[/QUOTE]

34

[QUOTE=אנגלינה]

היי לכם...

CHIEF99 אני מתנצלת ובפרטי אשכנע אותך איך אני מפצה אותך... מה שקורה חברים יקרים שהרבה לקוחות מתקשרים מחסום זה לא מאפשר לי לשלוח אפילו הודעה כדי לומר שמשהו השתבש יתרה מזו זו פעם ראשונה שהברזתי בצורה כזו גסה ללקוח אני אפילו לא ידעתי שהברזתי, מישהו צלצל בעשרה ל- 4 ואמר שקבענו והוא למטה, ואני לתומי הייתי בטוחה שזה ההוא שקבעתי עימו... מה שמסתבר לי כטעות...

הימים הקבועים שלי לעבודה הם ראשון שני וחמישי, מתנצלת שאני בחורה חסרת אחריות בלי תקנה ובלי מסגרת, אילו היתי עם משמעת עצמית לעבודה בטח הייתי בעבודה אחרת...

קורה לפעמים שאני מתכננת לעבוד, ואז קמה עם מיגרנה, או מצב רוח רע, ואין מצב שאעבוד במצב כזה, וזה מסביר למה הלקוחות שהיו עימי נהנו תמיד, כי תמיד אני עובדת עם חשק, ובימים שאין לי חשק אני מעדיפה פשוט לא לענות...

מחר יום חמישי, בעזרת השם ובלי נדר מ 10 אהיה זמינה...

נשיקות....

ועמכם הסליחה....

[/QUOTE]

אנג'לינה יקרה...

את כותבת "מתנצלת שאני בחורה חסרת אחריות בלי תקנה ובלי מסגרת, אילו היתי עם משמעת עצמית לעבודה בטח הייתי בעבודה אחרת..."

אז המשפט הזה ממש מדוייק ככל שזה נוגע אלייך.

ובתור אחד שמתח עלייך ביקורת קשה ונוקבת--אני אומר לך שקלעת בול.

אני מאחל לך רק בריאות,המון שמחה ואינשאללה,שתקומי רק מאושרת,בלי מיגרנות ובלי מצבי רוח,יקירתי.

ביי

19LOLx82008-12-11 21:32:58

35

אנג'לינה מתוקה.

אני חס וחלילה לא חושב שאת מכונה!!

ואני גם חס וחלילה לא טענתי שאת אמורה לקבל כל אחד או לעשות את זה עם כל אחד שהפרוטה מצויה בכיסו!!!

ממש ,אבל ממש ממש לא.

אם תראה לי איפה כתבתי את זה ,אז אדע להתייחס.

הבעיה העיקרית שלי הייתה בהתנהלות שלך...זה הכל!!!!

מילא,אם זה היה קורה פעם אחת....אז בסדר.

אבל מסתבר שזה דפוס שחוזר אצלך ...

חלילה ,אני לא שופט אותך.

לא עסקתי במקצוע הזה,ואני מניח שאפשר לעבוד בזה,רק בימים שבאמת הנפש שקטה,אין מצבי רוח...ושיש חשק!! אז סבבה.....את זו שמחליטה מתי הימים האלה.....אני בחיים לא אמרתי לך משהו בנוגע לזה.----יש לי בעיה קשה עם ההתנהלות שלך...והזילזול שלך באנשים.

שאני אומר זילזול אני לא מתכוון לשעה שאת נמצאת איתם,מפנקת אותם ונותנת להם תחושה טובה. (זה הרי חלק מהשירות שלך לא???

אני מדבר על אחרי זה..כמו: ......על אי עמידה בזמנים,על כתיבת הודעות שאת זמינה החל משעות מסוימות כאשר הפלאפון בכלל מנותק!!!....על הברזות שלך....וכו'! סליחה--אבל זו לא התנהגות של מישהו שמתיימרת לתת שירות!

על הדברים האלה אני מדבר.

ועוד פעם חשוב לי להדגיש!!! את לא מכונה!! וחס וחלילה,לא אמרתי את הדבר הזה.

מצידי,תעשי את זה עם בן אדם אחד בשבוע.!ושכל שאר החרמנים ימשיכו לחפש אותך שעות על גבי ימים בפלאפון (זכותך לנתק אותו) (זו זכותך המלאה ואני אפילו בעד).

אז בבקשה,אל תייחסי לי דברים שלא אמרתי לגבייך.

37
אמרה חסידת אומות העולם ששוכבת עם גברים עשירים תמורת כסף ואחר כך תורמת אותו לעניים, מעכשיו תכוני אנג'לינה הודLOL

ד"ש לשריף מנוטינגהאם.

[QUOTE=אנגלינה]

שלום חברה זועמים, שמבחינתם אני יכולה כבר להיצלות באש הגהנום...

הגבתי בלינק שלי...

מקווה שזה יספק...

מי שנפגע מוזמן ליצור עימי קשר, ואמצא את הדרך הראויה לפצות בדבר שהכי מזיזלכם- כסף...

תודה רבה....

[/QUOTE]

38

RUBI.............אתה צודק........זו באמת יכולה להיות אפשרות שלא חשבתי עליה!!

שאני חושב על זה עכשיו...אז זה ברור לי שמאחוריה עומד מישהו (שלפחות מסבסד לה את השהות בדירה) לא??

הרי אין מצב שהדירה בה היא מקבלת אנשים..היא הדירה האמיתית שלה.

ז"א,הדירה שאליה היא אומרת לאנשים להגיע....אין לי ספק שזו לא הדירה שבה היא גרה.

אני זוכר גם שבעבר היא כתבה פה הודעה על חבר שלה שהכירה ובלה בלה בלה...

נראה לכם הגיוני שהיא תתן את הכתובת של הדירה האמיתית שהיא גרה בה לכל אחד פה שרוצה לבוא ולשכב איתה.......

ואם בימי שלישי שהיא לא עובדת...יהיה פה איזה חרמן שכבר היה אצלה...וינסה ללכת לאותה כתובת ולדפוק על הדלת...כי הוא מה זה חרמן!!! (יש כל מיני סוטים בעולם הזה.!!!

אז אני לא מאמין שהכתובת בר"ג שהיא נותנת זו הדירה האמיתית שלה!

ואכן אולי,כפי שמישהו אמר פה,היא לא מנווטת את כל הדבר הזה לבד.

אז סבבה שהארת את תשומת ליבי.(זו גם אפשרות,ויכול להיות שאנחנו טועים. אבל זו אפשרות

תודה לך

39

למה לדבר שטויות, לפני שהכרת את הבחורה, את הדירה, את השירות וה-GFE שהיא נותנת...

למה סתם ללכלך?

אנג'י גרה בדירה שכורה ברמת-גן, שאתה רואה מיד כשאתה נכנס, שזו דירת המגורים שלה, ומי שהיה אצלה מבין טוב מאד למה אני מתכוון.

ולמה לא יכול להיות, שבחורה כמו אנג'י שאוהבת את הסקס, רוצה גם להרוויח קצת מהצד...

כי למרות שלפי דבריך, אני רק מספר אצלה, אבל העובדה היא שאתה רואה ומרגיש אותה נהנית מכל רגע שהיא עושה את זה...

אבל טוב שנרתעת קצת מההברזה שהיא דפקה לך, אולי אתה באמת לא ראוי להכיר ולחוש את מלכת הסקס המהממת שבמחוזותינו.

40

טיטי אני אומר שוב! היא לא הבריזה לי,כי אני לא קבעתי איתה.

רציתי בזמנו לקבוע איתה--אבל עכשיו כבר ממש לא.

ולגביי העובדה שאתה "רק מספר אצלה"!---זה שהיא כולה איתך בשעה שאתה משלם עבורה,זה הכי לגיטימי. זה הרי חלק מהשירות שלה. והמטרה שלה שיחזרו אליה.

אם אתה חושב שאלה רגשות אמיתיים כלפיך...חחחחחחחחחחחחחחחח. אז אתה מה זה תמים.

אולי תציע לה חברות אם אתה מרגיש שהיא כ"כ אוהבת אותך..ואם הסקס נפלא..אז למה לא?

והכי חשוב ,טיטי היקר!! ואת זה אל תשכח: בשביל לשכב עם בחורה כזו יפה...אתה משלם כסף. אתה קולט?????

אני מנחש שלולא המזומנים אצלך בכיס,לא היתה לך הזדמנות לזיין מישהי מדהימה כמו אנג'י.(לא נראה לי שאתה אמור לקחת את זה כמחמאה..חחח

אתה (טיטי הגדול) משלם כסף בשביל לזיין.

טיפ: בינינו,לא הייתי יוצא בראש חוצות עם הידיעה הזו. (היא לא עושה אותך לאטרקטיבי-בעיני בחורות.) וגם לא בעיני אנג'י.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”