סקסס עם נועה: MILF פרטית בת 32 בצפון תא
32טוב, לאחר שדיווחי מביקורי אתמול אצל נועה לא התקבל בשל נעילת הפוסט, הנה נסיון נוסף, שאני מקווה מאוד שיצלח הפעם.
ראשית, תודה לMAXMAX על החשיפה ומתן הטלפון. שנית, לא ארחיב הרבה ולא אהיה מקורי הרבה יותר מקודמי, בעיקר MAXMAX ואיצטגנין שדיווחיהם מדוייקים וכאילו יצאו מגרוני. עם זאת, פטור בלי כלום אי אפשר, אז בכל זאת:
כאשר מדובר במפגש ראשון עם מישהי (כל אחת), יש את עניין הקליעה לטעם האישי ויש את הכימיה שנוצרת. אז נועה ממש עשתה לי את זה בשני המובנים.
אתם מכירים את הנערה מהשכונה שתמיד צדה את עינכם ותמיד פינטזתם עליה? זו שהבחנתם בה לראשונה רק כשכבר עמדה לסיים תיכון ואח"כ עשתה צבא ויצאה עם החבר ההוא ואחרי שנתיים היתה עם מישהו חדש, ואתם נתקלתם בה פעם בחודש או פעם בחודשיים ותמיד היה איזה שינוי, איזושהי הבשלה נוספת. והמגמה הזו הלכה והתפתחה לה עם חלוף השנים גם אחרי שעזבה את בית ילדותה בשכונת מגוריכם אבל באה לבקר את הוריה עם הבעל הטרי ואח"כ עם התינוקת הטרייה וחגגה את סיום התואר והעלייה בדרגה במקום עבודתה וכו' וכו'. וכן, היא חצתה את גיל שלושים והנערה הזו נהייתה אישה של ממש, נוטפת סקס וחושניות ולא העזתם אף פעם לפנות אליה כי ידעתם שהיא "תפוסה" ומהוגנת ודוגלת בערכי משפחה מחמירים וכך היא נותרה בגדר פנטזיה בלבד. זהו, אז הינה הפרצה בגדר. נועה מתלבשת על הקריטריונים האלה. הגשמת פנטזיה במלואה. כשנכנסתי לדירתה והיא קיבלה אותי עם אותה השמלה השחורה הסקסית והמפורסמת, אמרתי לעצמי בליבי, וואו. החיוך הביישני הנעימות והפשטות שהיא השרתה, כבשו אותי. גם לא הרחתי סיגריות וגם זה היה סימן טוב מבחינתי. החלפנו שטרות, הורדתי זיעה ןאחרי היא ועברנו לחמ"ל. מיטה מצויינת. חסכתי לה את הטקס של הבייבי דול, יען כי זה פשוט לא עושה לי את זה. רציתי אותה נטורל וקיבלתי אותה כזו. היא ריחנית ונקייה בכל גופה המרשים והיפהפה. עורה עדין ונעים ובין רגליה חגיגה. צללתי לשם ואלמלא רגישותה ומהירות הגעתה לגמירה, הייתי יכול לבלות שם שעה לפחות. לא היתה אוירה של לחץ. הכל היה נינוח ונעים. בהחלט הבטחה ממומשת.
נועה תודה.
אני אחזור.
טלפון - אני צריך לבדוק אם נועה אם אני יכול לתת אותו. עד אז, העזרו בMAXMAX שיהווה סנן ראשי.
הערה אחרונה - אנא כבדו אותה והתייחסו אליה כראוי. מי שכבר היה אצלה, שלא יעביר הטלפון שלה למי שאינו אדם נעים או גס רוח. אחרי הכל היא מקבלת בדירתה הפרטית ויש לנהוג דיסקרטיות על כל המשתמע מכך.
סקסס עם נועה: MILF פרטית בת 32 בצפון תא
33דיון זה ננעל ע"י ההנהלה לאחר שנועה פתחה דיון עצמאי בפורום הפרסומי:
נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול
ההתקשרות איתה הינה באמצעות הודעות פרטיות לחברים שרשומים בפורום.
ההנהלה מאחלת בהצלחה.