אין לי דברים מרושעים שעשיתי, אבל מקרה מצחיק שהיה לי זה במכון בודי מסאז' שהיה בפ"ת שנקרא בלו מון, הייתי שם לפני שנתיים שלוש והייתה שם בחורה רוסיה צעירה שממש ממש עשתה לי את זה וכשהיא הביאה לי ביד השפרצתי לעצמי בעין!
ומקרה סוטה שעשיתי זה לפני שבוע האמת, מרוב שהייתי חרמן הלכתי לזקנה ברחוב אלבני כי רציתי (אני מת על כאלה) ופשוט אמרתי לה שתעמוד ולא תזוז והתחלתי להפשיט אותה בעצמי ואז כשהגענו למיטה שמתי את התחתונים שלה על הראש שלי בשביל להסניף אותם

ומקרה מוזר אחר זה שפעם ראשונה שחוויתי מקלחת זהב אמרתי לאותה גברת שתעשה את זה עלי (היא לא הסכימה אחרת) אז תוך כדי שהיא עושה את זה על הבטן שלי החלקתי למטה מהר בכוונה בשביל לתפוס את זה בפה והיא התחילה לצעוק תוך כדי:"לללאא!" חחחחחחח זה היה דיי מצחיק.
ועם אותה אחת פעם יצא לי שלא גמרתי אז היא ניסתה לעזור לי עם זה (כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי בזמן האחרון) ובאותו הזמן אני ירדתי לה והיא גמרה, אז היא אומרת לי במבטא רוסי כבד:"אתה צריך שיהיה לך פנטזיה! תחשוב על סייקס, תחשוב על מישהי שאתה רוצה להיות איתה חוץ ממני, גם אני כשעשית לי קודם את הליקוק (כשירדתי לה) אני גם מפנטזת" אז שאלתי אותה בפליאה:"באמת? על מה את מפנטזת?" אז היא אמרה:"אני מפנטזת שסוס מיזיין אותי!" שאלתי אותה מה ולמה דוקא סוס אז היא אומרת שזו פנטזיה שיש לה המון המון זמן כי לסוסים יש זין עצום!
אז אחרי שיצאתי מהדירה שלה התחלתי לצחוק לעצמי ברחוב כמו איזה מפגר