כ סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית - דף 4 - סקס אדיר

סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית

32
לא כל כך מבין על מה כל המהומה כאן..

יש כאן מישהי שהחליטה לפרפר את כל גולשי האתר בתרגיל שיווקי בחצי שקל.. ולצערי אני מאמין שזה עובד על חלק מהגולשים.

מה שמצחיק זה שהיא גם מעלה תמונות עם אתר ״סקס אדיר״ ברקע התמונה.. כמו שאומרים : ״באאפנים שלנו!״... 

מה שכן הייתי שמח שיעשו הגולשים שמזילים ריר מקריאת המודעה הטיזרית של הבחורה הנ״ל..
 זה שכשתתקשרו אליה ותדברו איתה על מחירים, תסבירו לה שאתם לא מוכנים לשלם יותר מ 150 ₪ לתענוג הזה.

משהו כמו :״ אם את מסתלבטת עלינו.. אנחנו נסתלבט עליך חזרה״... ;-)

ובלי קשר, לא הייתי מוציא על בלבלנית ביצים כזאת מעל 250 ₪ וזה גם בלחץ כדי שתבלבל לי את המח... 

בכל מקרה, האינטואיציה האישית שלי אומרת שאו שהשירות שהיא נותנת הוא על הפנים, או שהיא ממש ממש לא מתאימה לכל אחד שכן היא חיה בללה לנד ובקרוב עוברת ללאפלנד ולא כל אחד מסתדר עם אישיות חצויה שכזו.
די פתאטי כל העניין.. ממש לא מרגש.

לא עושה לי את זה. 

33
[QUOTE=Einstein]לא כל כך מבין על מה כל המהומה כאן..

יש כאן מישהי שהחליטה לפרפר את כל גולשי האתר בתרגיל שיווקי בחצי שקל.. ולצערי אני מאמין שזה עובד על חלק מהגולשים.

מה שמצחיק זה שהיא גם מעלה תמונות עם אתר ״סקס אדיר״ ברקע התמונה.. כמו שאומרים : ״באאפנים שלנו!״...

מה שכן הייתי שמח שיעשו הגולשים שמזילים ריר מקריאת המודעה הטיזרית של הבחורה הנ״ל..

זה שכשתתקשרו אליה ותדברו איתה על מחירים, תסבירו לה שאתם לא מוכנים לשלם יותר מ 150 ₪ לתענוג הזה.

משהו כמו :״ אם את מסתלבטת עלינו.. אנחנו נסתלבט עליך חזרה״... ;-)

ובלי קשר, לא הייתי מוציא על בלבלנית ביצים כזאת מעל 250 ₪ וזה גם בלחץ כדי שתבלבל לי את המח...

בכל מקרה, האינטואיציה האישית שלי אומרת שאו שהשירות שהיא נותנת הוא על הפנים, או שהיא ממש ממש לא מתאימה לכל אחד שכן היא חיה בללה לנד ובקרוב עוברת ללאפלנד ולא כל אחד מסתדר עם אישיות חצויה שכזו.

די פתאטי כל העניין.. ממש לא מרגש.

לא עושה לי את זה.

[/QUOTE]

קבל לייק איינשטיין קריצה

SEXHUNTER2010-08-12 02:08:52
Follow your instincts, not your horniness

35
[QUOTE=סקס מבאס]

אבל זאת שבתמונות כאן לא הצלחתי להבין אם יש לה או אין לה סיליקון בחזה Pinch אולי מישהו שמבין או רואה יותר טוב ממני יוכל להגיד משהו בעיניין של החזה.
[/QUOTE]

זה על בטוח לא חזה מסיליקון ולכן היא לא מתאימה לי (אוהב אותן עם חזה סיליקון גדול)

ליווי דיסקרטי
מחפש מארחת דיסקרטית בדירת ליווי / מכון ליווי עם מיקום - סקס מלא בלבד - חובה חזה סיליקון אחרת אני לא גומר - אפשר להמליץ לי גם בפרטי על נערות ליווי עם מקום ממשרדי ליוי שירותי ליווי רק ממנוסי סקס בתשלום

38

אני לא יודע מה הקטע של הבחורה הזאת באמת !!.

לפי דעתי היא לא שווה יותר מ 150 ש''ח,ולא יותר ולא מוכן לשלם עליה יותר מזה.ומספיק עם זיוני השכל שהיא עושה לנו כל יום.כועסכועס
היא מפרסמת עצמה ומפיצה אותנן בתמונות שלה,כל הכבוד,מה יצא לנו מזה בלי מספר טלפון!!.
אני לא יודעת מה היא עושה כאן?!,מפרסמת עצמה,מחפשת לקוחות,אולי זאת לא הדרך הטובה לעשות את זה.
תמיד בשטח למען כולם.

39
[QUOTE=''מכור''] הייא שמיה הירבה תימונות של Z גומייר לה בפה אבל בלייי הירבה מיץ
[/QUOTE]

תודה

אהבץי את מיסטר Z בץמונות האחרונות

אם יש מידע גם עליו יהיה טוב

תמונות סקס אמיתיות בכיכובי ... ותכירו גם את מכובדנו מיסטר Z וכמובן גם את הלשון השובבה שלי (אני עכשיו מחייכת מאוזן לאוזן ושולחת לכם קריצה שובבה לסופשבוע מושלםםם)

לא יודע אם שווה להדביק אבל שיהיה גם פה בפורום אם יחליטו להוריד את המודעה

זונה שכמותי מוצצת עם ואקום (שימו לב ללחיים) כמו משאבה עם טורבו ואפילו מצליחה להכניס את מיסטר Z עמוק עמוק לגרון. זיונים הקיץ הולכים להיות אצלי לוהטים במיוחד. בשבוע הבא תוכלו לראות את הסדרה המלאה של התמונות שלי מוצצת ממש עד הסוף כל זאת רק באתר הפרטי שלי (שמופיע בקישור כאן מימין)

זונה

כשאני מוצצת את מיסטר Z אני אוהבת גם את יד2 שלו שמנצחת על המציצה בהכתבת מקצב הרמוני שיהיה מושלם בשבילו (מודה שאני לפעמים אוהבת גם את האגרסיביות הכבושה שלו בסקס חייתי. במיוחד כשהוא דוחף לי את הראש קדימה). עכשיו כשאני חושבת על זה ... איך יכולתי לשכוח צילומי זיון גרון עמוק כשאני על הגב ?? ממש מחדל שאנסה לתקן בעתיד ולהעלות תמונות מתאימות בשבילכם.

זונות

תראה ... אני לא מכירה אותך ואתה לא מכיר אותי ... (עדיין) ומה שאני יכולה לספר לך על מיסטר Z שהוא ממש קשה (חחחח תרתי משמע) ולכן אני כחולת זין לא מתייאשת על נקלה ויכולה להמשיך למצוץ ולמצוץ ולמצוץ ... עד שהטורנדו של הלשון שלי יעיף אותך לתמונה הבאה ...

דירות דיסקרטיות

זה כמו יומן או רומן בהמשכים

זונות בדך כלל לא אוהבות שמשפריצים להן בפה, אבל לא זונה שכמותי ! אדרבא ואדרבא, לא רק שאני חולת זין אני גם אוהבת זרע ...!!! לא אם, אלא כש...ניפגש, אני דורשת שתגמור לי גם בפה. כל מה שנותר הוא להפגיש בין הזין שלך לשפתיים שלי ... בקרוב !

זונה

בסוף הסיבוב רוצה שאני אראה לך ? ביקשת .... קיבלת ! הייי נשבעת לכם שבטעות נזל לי חלק על הסנטר ואפילו על הלחי. קריצונת שובבונת מבעלת שפתיים של... מוצצת.

דירות דיסקרטיות

מבטיחה בפה מלא (כן, שוב תרתי משמע) התמונות שיוצגו כאן בשבוע הבא ,,, יזיזו לך גם אם לא קוראים לך שמוליק ... תדאגו להתעדכן בתמונות רבות שיתווספו בלעדית רק באתר הפרטי שלי ... שמופיע בקישור מימין.

דירות דיסקרטיות

גם אני לא ראיתי דבר כזה אף פעם מוחא כפייה

40
קצר - מעניין !

קצר וקולע - מעניין מאד !

קושייה - בתמונה השלישית מהסוף היא מודה שמותר לגמור לה בפה, השאלה: לפי התמונה הלפני אחרונה אם היא גם בולעת פצצה ?
קצר קולע וגם עבה.

מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”