דגמתי אותה פעם נוספת והזויה.
התקשרתי אליה בשעה 1900 לוודא שהיא אכן עובדת למחרת ואמרה שהיא מוכנה לקבל אותי באותו ערב וביקשה שאתקשר יותר מאוחר.
אחרי שווידאתי שהיא לבד, קבעתי איתה ל11 בלילה והגעתי, היא קיבלה אותי כמובן עם שמלת מיני קצרצרה ופינקה בנשיקה לוהטת.
ישבתי איתה על הספה בסלון וישר קיבלה טלפון אמרה שזאת אחותה אבל אם אני חרמן היא לא תענה ותפנק אותי.
אמרתי לה שזה בסדר וכמו ילד טוב זפזתי בטלווזיה, היא סיימה את השיחה וישבה לידי, התחלנו לדבר קצת ולהתחרמן ואז שמעתי בכי והילדה שלה התעוררה.
הייתי בשוק זה TURN OFF לחלוטין היא אמרה לה ללכת לישון וכמובן תינוקת לא מבינה ונשארת במקום. למזלי היא לא היתה בקשר עין איתי ולא ידעה שיש עם אמא שלה מישהו.
אמרתי למרינה שאני הולך והיא עצרה אותי ואמרה שהיא חרמנית ושאכנס מסביב דרך המרפסת לחדר השינה. עשיתי כרצונה והלכתי לחדר המיטות, הורדתי חולצה וחיכיתי לה.
היא הגיעה שהתינוקת על הכתף שלה, חשפה את שדייה המחרמנים וליקקה את האצבעות. זה הדליק אותי בטירוף
שמה על הילדה על המזרן והתקרבה עליי על 4, הורידה לי את המכנס ונגעה לי בשמוליק.
והתינוקת שוב בוכה.
לקחתי את עצמי והלכתי לסלון, היא הגיעה אחריי ותוך כדי הליכה הורידה מעצמה את השמלה הקצרה.
חשפה את הגוף המבוגר והמדהים שלה, זרקה אותי על הספה ושאלה "מה אתה לא רוצה לזיין אותי?" ושאלה אם אני רוצה מציצה עם קונדום או בלי.
כמובן החלטתי מציצה חשופה והיא שאבה את הזין הכניסה את כולו לפה ומצצה בפראות.
התינוקת נרדמה וסוף סוף העניינים מתחממים, נגעתי בכוס שלה והחדרתי אצבעות, הכוס נקי ורחב. כ"כ נעים.
שאלה אם אני רוצה שהיא תרכב עליי והסכמתי, הלבישה קונדום והסוסה דהרה. היא דוהרת ותוך 10 דקות של דהירה אני גומר בקונדום
היא יושבת לידי מוציאה את הגומי ומוצצת.
ממשיכה למצוץ והזין שוב עומד, שואלת אם אני יכול עוד סיבוב ומלבישה קונדום נוסף.
אמרתי לה שיש לי רק 150 והיא אמרה שזה בסדר וחייכה. יושבת על 4 על הריצפה ואני מכוון וחודר, פמפמתי אותה על הריצפה עוד 15 דקות עד שאמרה שהתעייפה.
ישבתי על הספה והיא הוציאה את הגומי והמשיכה למצוץ עוד 10 דקות.
ביקשה שאגמור על החזה שלה ועשיתי כרצונה. ישבנו ודיברנו קצת והיא לא הפסיקה לאונן לי.
נתתי לה את הכסף והלכתי.
2 אקטים והרבה חירמונים ב150 שקל למשך כמעט שעה.
היא איכותית ומנוסה ובהחלט אדגום אותה שוב
מרינה - זונה פרטית (חולון לשעבר) כיום בדרום תא
34יום שישי שמונה וחצי בבוקר
חשבתי שלא אחזור אליה שנית אבל החרמנות גואה, ורק היא פנויה.
הבית -דיר חזירים ,לא מסודרת ,לא נקיה, שאריות אוכל בכל מקום, ארונות פתוחים ,הכל
הפוך.
על המראה אין מה לדבר- שיער קש פרוע פנים לא יפות גבות מקועקעות
אבל גוף יחסית שמור, שדיים יפים ,נעימים למגע, גודל בינוני ופיטמות עומדות זקורות ורודות ויפות ,אין על הפיטמות שלה, אפשר לינוק שבוע.
תהייה בשקט היא מבקשת ,הילדה ישנה בחדר, יום שישי והמעון לא עובד.
אני מציץ בחדר, הילדה בת 2-3 ישנה על מזרן על הריצפה.
רציתי ללכת אבל היא מרגיעה ואומרת שהיא לא מתעוררת בקרוב.
מתחילה במציצה, מעמידה אותו יפה בערך 5 דקות, שולחת יד לקנדום
אני אומר לה חכי. הופך אותה ויונק מהשדיים ,מלטף מוחץ,משחק איתם, שולח יד,
ומחדיר בוהן. יש לה כוס חמוד וצר יחסית.
מוצץ ומזיין עם הבוהן עוד 7-8 דקות,
מוצצת שנית,שמה קנדום ויושבת עליו עם הפנים אלי, רוכבת יפה ,אני מלקק ומשחק עם שדיה ,היא מתעייפת עוברים לדוגי עד לגמירה.
כנראה תפשתי אצלה יום טוב
ולכן אני חושב ששוה את ה-100 שקיבלה
35אין הרבה מה להוסיף על הדיווחים הקודמים, הכל נכון...
ביקרתי אצלה ביום שישי האחרון ב- 8:30 בבוקר..על הדירה -אין מה להוסיף, נראית כמו אחרי פוגרום.
היא ארגנה מקום על הספה הקטנה כי הילדה ישנה בחדר השני והיא פחדה שתתעורר..
השיער- כאילו אחרי מכת חשמל, הגוף לא רע, פטמות בשרניות וגדולות שנחמד לחפון ולטעום.
סה"כ מאד נחמדה, מתייחסת יפה, מחמיאה, כוס צר, מוצצת בלי. לא דיברה בכלל על הכסף ולא ביקשה בהתחלה. לפני שעזבתי השארתי לי 120 ש"ח, הודתה וביקשה שאחזור.
בסה"כ: לא משהו יוצא דופן אבל בשביל 100 ש"ח- 120 ש"ח למי שרוצה לתפוס איזה חפוז ולא בא לו על מישהי מהרחוב, זה נחמד. ..
36לחולה כוס שלום
ראשית אחלה דיוחים אני ממש אוהב לקרוא אותך
בבקשה שלח לי את הטלפון של מרינה מגבול חולון בת ים בפרטי
בתודה מראש
37אמנם לקח לי קצת זמן (השעות שלה מאוד בעייתיות) אבל הגעתי לדגום את הגברת.
היתרון הגדול זה המחיר הזול.
הגוף סביר והפנים ממש לא תענוג.
הייתה לחוצה מאוד מהשכנים והאווירה בתיאום איתה היתה מלחיצה אבל אחרי שכבר הייתי בפנים נרגעה.
לא דיברה בכלל על כסף וישר התחילה במציצה בלי. המציצה הייתה לא רעה בכלל והיא לקחה את הזמן.
כשהגענו כבר לאקט כבר הייתי חרמן אש. בהתחלה ישבה עליי ואח"כ דוגי בעמידה עד שגמרתי.
לסיכום תמורה הוגנת מאוד למחיר
אבל הדירה מאוד לא נקייה בלשון המעטה וגם השעות בעייתיות כך שלא נראה לי שאחזור
תודה רבה לחולה כוס על הטלפון.
38מה קורה עם מרינה...יש דיווחים חדשים.... עדיין היא עובדת???
גבר יוצא מגוף האישה כאשר הוא נולד, ומאז לא מפסיק לנסות להכנס לשם שוב...