רבע
רבע שעה לפני שעת ה"ש" אני ממוקם בפינת הרחוב בסמוך לביתה, מתקשר. האישה עונה, ונשמעים רעשי רקע של רחוב. אני מעדכן אותה אודות הגעתי, והיא שואלת למיקומי. "תישאר היכן שאתה" היא אומרת, "אני תיכף עוברת לידך".
אני נשען על קיר המבנה שליד, ידי בכיסי, מביט באנשים החולפים. מתקרבת אישה, נראית בת 50+, שיער חום, מראה לא מלבב.. "לא, זו לא היא" אני לוחש לעצמי. "החולה כוס אמר שהיא דומה להיא מהסרט..ההיא בלונדה.. וואללה, מעניין לאיזה סרט הכניס אותי החולה-כוס".
עוד שתיים עוברות, זו שיער שחור ארוך ("זו בטוח לא ! ) וזו ג'ינג'ית מדובללת שיער (גם זו בטוח לא ! ).
נו, מעניין...
ואז ממרחק אני רואה אישה מתקרבת, לבושה שחור, שיער בלונד- לבן קצר. המבט מתמקד, היא מתקרבת, "כן, זו בטוח היא". נראית בסדר.. אפשר להתרווח.. היא לבושה מכנסי טייטס שחורים, המאפשרים לבחון את חיטובי אחוריה ורגליה. המראה משדר עגלגלות נכונה ומוצקות. היא מושיטה יד ללחיצה, אני נושק לידה..
אנו צועדים ביחד מספר עשרות מטרים עד לכניסה, מטפסים במדרגות ("ארבע קומות ללא מעלית" היא אומרת ומטפסת במרץ. אני עוקב אחריה בקצב זהה "הבחורה מאומנת" אני חושב "אבל גם אני"...)
נכנסים לדירונת בת חדר, מטבח ומקלחת (ומרפסת גג גדולה). צפופה ונקיה. היא מציעה להכין תה ("אבל אין לי שוקולד" היא מתנצלת), ואני ניגש למקלחת. לאחר כשתי דקות, בעת המקלחת, נפתחת הדלת והיא עומדת בפתח, לבושה בתחתוני ביקיני בלבד ושואלת אם הכל בסדר ויש מספיק מים חמים. כעת אני רואה אותה במלוא הדרה. פניה עדינות, נאה למדי, שדיה כבדים ומלאים, מעט שמוטים, גופה רזה, אגנה מעוגל כהלכה, ישבנה אמנם ראה ימים יפים יותר אבל עדיין מתנוסס בגאווה חטוב ועגול עם נטיה קלה למאורכות, רגליה חטובות ומוצקות, והיא נעולה נעלי בית על עקב מלא גבוה המגלים ציפרני רגליה העשויים בקפידה וצבועים לק ורוד בהיר המשתלב בהרמוניה עם צבע עורה העדין, עורה נקי מקמטים וכתמים וצבעו בז' בהיר בהיר, צבע עדין של עור צפון אירופאי שחווה שיזוף עדין.
לאחר שיצאתי, נכנסה היא להתקלח, ואני התישבתי על מיטת היחיד שבחדר השינה. ממול למיטה ארון בגדים שדלתותיו עשויות שתי מראות בגובה תקרת החדר. חיוך שובב הסתמן על פני "זה חדר עבודה אמיתי.." חשבתי, ותכננתי מעללי... בינתיים, פתחתי מעט את חרכי התריס כדי להגדיל את כמות האור בחדר.
דלת המקלחת הוסטה כדי מחציתה, ויכולתי לראות את תנועות גופה. ישבנה המתנועע, מרפקה וכתפה. יכולתי להבחין בתנועות סיום ההתנגבות, ולאחריה תנועות משיחת הקרמים מתוך המבחר הגדול שהיה מוצג לראווה על מדף המקלחת, כולל מספר תנועות מיומנות ונמרצות באזור המפשעה...
היא סיימה, התעטפה בחלוק והגיעה לחדר השינה. מזגתי לה כוס תה ולגמנו בהנאה.
קמתי והשלתי את המגבת מעלי, והזמנתי אותה לעמוד לפני, מול המראה. היא שלחה ידה לעבר בקבוק שמן, והחלה מטפטפת מתוכו על ידה, ואז מושיטה ידה אחורה ומעבירה אותה על גופי. הושטתי ידי לעבר הבקבוק והיא מזגה מעט שמן לידי, ואני מיד מורח אותו על שדיה הכבדים, שיפולי בטנה, בואכה מטה אל גבעת הונוס העדינה שלה, המעוטרת בחתימת שיער דקיקה ובלונדינית, ומשם אל בין רגליה, מלטף את פתח מאורתה, חש בשפתי הפות הבולטים כמעה, שמוטים מטה.
אחזתי בימיני את תחתית ירכה הימנית, ובשמאלי את תחתית ירכה השמאלית, והרמתי את גופה כלפחי מעלה, תוך שידי מפשקות את רגליה, ושבלולה נחשף אל מול המראה. בקבוק השמן עדיין בידה, ופקדתי עליה "שמני את שפתי ערוותך". והיא אכן עשתה כמצוותי, כשאני לוטש עיני במחזה המגרה..
מכאן עברנו למיטה, כשאני יושב, חצי שוכב, והיא מולי, מתחילה בטיפול שרביטי. התנוחה מאפשרת לי להביט במראה ולחזות בישבנה המתנועע אנה ואנה בהתאמה לתנועות המציצה. אוי, כמה אני אוהב את המראה מהזוית הזו – השפל מבטך ותראה את ראשה הבלונדיני מתנועע נמרצות ויונק את לשדך, הרם מבטך 20 מעלות מעלה ותראה את התחת שלה מפזז בכרכורים מצד לצד.
ואז היא נעמדה על רגליה, עדיין נעולה בנעלי הבית בעלי העקב הגבוה, והתכופפה כלפי מטה עד הגיעה למציצה. בתנוחה זו אפשר היה להבחין במלוא אורכן של רגליה, הנושאות בגאווה את התחת המילפי שלה, פתח התאווה החבוי בין רגליה ומעליו נקודת החומיה... פרופורציות טובות של גוף אירופאי קלאסי. אין כזה בארץ ! רק בתמונות של אתרי פורנו רואים מחזה כזה !
ואז היא מפנה אותי לתנוחת שכיבה על המיטה, ומתישבת ליד פלג גופי התחתון, חופנת את האח הגדול ומעניקה לו טיפול רטוב ואוהב. רגליה משוכלות, ותוך תנועותיה הן מתקפלות ומתפתלות בין רגלי. אני מלטף את גופה בעונג, והיא מעניקה הברשות לשון תכופות לזוג העגולים. אני מביט הצידה, לעבר המראה, וחוזה בגווה הקמור וראשה המולבש על אברי, נע מעלה מטה בתנועות קצובות ועדינות, וידה חופנת את אשכי ולוחצת-דוחפת אותם במעלה האבר... תענוג...
אנחנו מתחלפים בתנוחה. היא נשכבת על גבה, ואני מטפס כשירכי משני צידי גפה לכיוון ראשה. היא מיטיבה תנוחתה על גבי כרית, ושואבת את אברי לתוך פיה. אני כורע מעליה, ממש ב'תנוחת צפרדע', אברי עושה דרכו פנימה-חוצה כשידי אוחזות בשני צידי ראשה, ספק מכתיבות הקצב ספק מלטפות צדעיה..
סימנתי לה כי כעת תורי לפנק אותה. היא נשכבה כשפלג גופה העליון על המושב השטוח הצמוד למיטתה, ישבנה ורגליה על המיטה. היטיבה תנוחתה בנינוחות תוך תנועות גוף קטנות ומהירות ימינה שמאלה, מתכוננת לשמחה הגדולה...פישקה רגליה לרווחה וקירבה את מרכז אגנה אל מרכז פני.. נראה היה שהגברת עושה זאת בחדווה, מצפה לגמול נאות על השקעתה. אני מביט ומגלה את שפתי ערוותה הכהים. צמודים זה לזה, שמוטים לצד אחד. היא נטולת שיער ושריד שיער, חלקה לחלוטין, מלבד חתימת שיער מאורכת וקטנה מעל לפתחה. אור רך של דמדומי אחר הצהריים התל-אביביים חודר מבעד לחרכי התריס ונפל על גופה, מאיר אותו עדינות. אצבעי הגיעה מדרום ופישקה את שפתיה לרווחה, פוגשת באצבעה שהגיעה מצפון והחלה לעסות דגדגנה... הושטתי לשוני וליקקתי בו זמנית את אצבעה ואת דגדגנה. .. לשוני ירדה מטה, מרטיבה היטב את שני צידי שפתיה, ומצמידה אותם זה לצד ימין, זה לצד שמאל. פרפר נהדר ורחב כנפיים, שתוכו ורוד ושוליו חומים נגלה לעיני. לא רציתי להסיר מבטי.... המשכתי בתנועות לשוני כאשר תנועות אגנה מכוונות אותי לאזוריה הרגישים יותר, תוך שאני מאזין לגניחותיה העדינות, החרישיות...
"MOST BEAUTIFULL PUSSY" ציינתי והחמאתי לה בקול.
לאחר דקות ארוכות ארוכות הושיטה ידה והלבישה קונדום. את שארית הזמן בילינו בתנוחת דוגי נהדרת, כשהיא מקערת גווה היטב ומבליטה ישבנה אל-על, ואני צופה בהנאה במתרחש במראה. לאחר מכן עברנו למיסיונרית כשרגליה מקופלות לעבר בטנה ואצבעה מסייעת לדגדגנה... סיימנו כשהיא יושבת חצי שוכבת על המיטה, רגליה פשוקות לרווחה (SPREAD EAGLE ) ואני עולה ויורד בתוכה כשמבטי מופנה מתחת לבית שחיי לעבר המראה, צופה במהלומות אגני באגנה...
סיכום:
מילפית אמיתית, נאה מאד, דירה חמודה, יחס נעים, זיון בכיף, עיסקה משתלמת. אחזור שוב.
טבלת תנאים וביצועים:
מה? |
ציון |
הערות |
|
|
|
מיקום |
10 |
דירה קטנה וחודה |
גיל, מחיר |
- - |