כ מרגיש צורך להזהיר אתכם, תעשו עם זה מה שאתם רוצים - דף 4 - סקס אדיר

מרגיש צורך להזהיר אתכם, תעשו עם זה מה שאתם רוצים

32
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=זונה מאושרת] ולא קיש- הוא לא בחורה...קריצה [/QUOTE]

אם את אומרת, אני סומך על האבחנה שלך... קריצה ועל האבחנה שלי אתה לא סומך? אני אבחנתי עוד לפניה שהוא לא בחורה, תן כבוד, קיש! קריצה

[QUOTE=איצטגנין] לי הוא שלח שתי הודעות, תמימות ושגרתיות לחלוטין. ביקש מידע.

יכול להיות שאתם קצת נסחפים ?
[/QUOTE]

אצל כולם ההתכתבות איתו הפכה לחופרת, מעיקה ומטרידה, עד שנחסם אצלם.

אם קבלת ממנו רק 2 הודעות, כנראה שגם הוא הבין שאתה לא ממש מעניין... קריצה

השאלה שהוא שאל את ערבה אנושית, אגב, בעיניי היא די מטופשת, כי אם כבר ירדת לבחורה עובדת, זה לא ממש משנה אם אחר כך בלעת את הרוק או לא, הרוק כבר התערבב בפה בכל מקרה.

[/QUOTE] אבשלום2011-10-12 17:41:39
מחפש את הדבר האמיתי!

33
גם אני נשאלתי אותה שאלה, כאן אחלתי שנה טובה וחג שמח
(אפילו לא קבלתי חג שמח חזרה כועס)
כנראה המשיך לקרבן הבא, באותו ערב חסמתי אותו...

קישקשתא2011-10-12 17:50:28
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

35
אם הוא במקרה עדיין קורא את הדברים שלנו, אני מייעץ לו ( באמת מתוך רצון טוב...), שילך לפסיכולוג דחוף, ויפתח את כל הבעיות שלו על השולחן ויקבל עזרה מקצועית.
כידוע, ישנם פסיכולוגים שהם גם סקסולוגים, ואחד כזה יוכל לעזור לו גם בבעיותיו הרגשיות וגם בבעיותיו והתלבטויותיו המיניות.

אם במין פורום וירטואלי כזה, הוא הצליח להטריד כל כך הרבה אנשים תוך זמן קצר, הרי גם בכל מסגרת "מהחיים", כמו מקום עבודה חדש, או פעילות חברתית, היה נדחה והופך ל"אאוטסיידר" מהר מאד, לכן כדאי שיטפל בעצמו.
אבשלום2011-10-12 18:05:57
מחפש את הדבר האמיתי!

37
השאילה שלו בכלל לא טיפשה.
זאת שאילה שמרדימה חששות וגורמת לאנשים נימוסים לענות ל"טיפשון" ואז קשקשתא צודק הוא מושך ממך מידע.

ממני אפשר למשוק רק מה שאני בעצמי מעונין שידעו, אבל בפירוש לא חששתי בו כלום.

כמובן שגם לא עניתי לשאילות על בחורות ספציפיות שהוא שאל.

לא חסמתי אותו (הוא ממש צנוע לאומת כמה אחרים) הוא עזב אותי לנפשי שלא עניתי לשאילה מס15

38
שאלות שבהתחלה נראות לגיטימיות + חנופה ילדותית,

זאת היתה הטקטיקה שלו כדי לרכוש אמון,

אחרי זה הגיעה החדירה לפרטיות + ביקורת/ניתוח אישיות.

קישקשתא2011-10-12 18:53:22
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

39

[QUOTE=ערבה אנושית]אותי הוא שאל האם לדעתי מסוכן לבלוע רוק אחרי שיורדים לבחורה עובדת. ושכוונתו בחורות של 600 שקל ומעלה.

עניתי שזה פחות מסוכן מעם בחורה שהכרת בתאטרון. הוא הסכים, שאל עוד הרבה שאילות ועזב בשקט. לא ניסה להטריד וחופר פי 10 פחות מסופרמן. [/QUOTE]

תלוי באיזה מאתרון! ואם זו בחורה מתאתרון הלאומי של בת-ים? מה כבר הסיכוי לחטוף משהו ממנה?

ובכל מקרה "בחורות של שש מאות שקל" זו שאלה טריקית... ואם מדובר על בחורה עם "מדרגות מחיר"? לדוגמא ארבע מאות לככה זמן ושש מאות לשעה וכו'? אז מה? אחרי שעה היא פחות מסוכנת? צריך להזהר עם ההכללות.

40
מי זה לערבה אתה אומר שהוא שאל 15 שאלות ואז עזב..בניגוד אלי
אז אתה סתם לכלכן אני שאלתי אותך הרבה פחות מזה ואתה יודע את זה..איך אתה מעז להגיד שהוא חופר פי 10 פחות ממני
כועס
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”