כ גלעד שליט - דף 4 - סקס אדיר

גלעד שליט

31
אני בוודאי לא מסכים עם דעתם של אצטגנין וזיין לבן, ולמזלם של גלעד ומשפחתו, גם רוב העם, התקשורת, הממשלה, הכנסת ובית המשפט העליון אינם מסכימים עם עמדתכם, כי אחרת גלעד היה ממשיך להינמק בשבי החמאס, וסופו היה כשל רון ארד, שמשפחתו משום מה הנמיכה פרופיל מתישהו במאבק הציבורי וסמכה יותר מדי על המנהיגים. רק אתמול דיבר איזה רב בטלויזיה על ערבות הדדית, שהיא הייחוד של העם היהודי, וכידוע "כל מי שהציל נפש אחת מישראל, כאילו הציל את העולם כולו". בוודאי שביבי נתניהו, שהוא עצמו לא ותרן בנושאים מדיניים ואמון על נושאי ביטחון, ובנוסף הוא עצמו בן למשפחה בטחוניסטית שנפגעה מהטרור, שקל היטב את השיקולים, והבין שזהו הזמן הטוב ביותר לעשות את העיסקה, ותנאים טובים ממה שהושג לא ניתן היה להשיג, כי מי יודע מה יקרה בעתיד, וכפי שסיפר בנאומו היום, הצליח להשאיר בידינו את בכירי החמאס, וכן לגרש את השבויים המסוכנים לעזה ולא ליהודה ולשומרון, ומעזה לא יוכלו לצאת לפיגועים בשטחינו.כמו כן רבים מהמשוחררים כבר עמדו ממילא לפני סיום תקופת מאסרם.
ההסכם הזה גם גרם להערכה רבה כלפינו בעולם, על הדאגה לשלום חיילינו, ועל כן טועה לדעתי אצטגנין, בטענו שהצטיירנו כעם חלש בהסכם זה, אם כבר הצטיירנו כעם הומניטרי, שדוגל בקדושת החיים, בניגוד לערבים. גם זיין לבן טועה לדעתי בטיעונו האחרון: ההסתכנות של חיילים, ידידי, לא תהיה אף פעם לחינם, כי בתפישת שבויים ומחבלים נוספים, יהיו לנו עוד קלפי מיקוח כלפי החמאס לעיסקאות עתידיות, אם תהיינה. מה זאת אומרת: בכל מקרה נשחרר אותם שוב?? אם חלילה יהיו שבויים שלנו אצלם, רק אז נשחרר את השבויים שלהם, וזהו לצערנו השימוש הלגיטימי היחידי שאפשר לעשות בהם ( הרי להרוג אותם אסור לפי החוק, וכפי שכתב בצדק 'גאנר', הם עולים כסף רב למדינה כאסורים ).
אבשלום2011-10-18 19:15:44
מחפש את הדבר האמיתי!

גלעד שליט

32
אבשלום - הטעות הפרוידיאנית, (שמיהרת לתקן וחבל Ouch), שלך לגבי זיין בשכל (אה, סליחה, זיין לבן צחוק), שכינית אותו זיין חלש, היא כל כך במקום...
חי בעולם הפוך. לא מבין מנהיגות מהי. מה טובו אהליך יעקב, שכאלה יש בהם רק במיעוט!

הוא והחוזה בכוכבים נמנים על הפנקסנים המתימטיים שאינם מבינים דבר מלבד נקמנות והחולשה שהיא גורמת לנו. חבורת הכוחניים שאינה מבינה שהכח האמיתי נובע מאתוס ומערכים.

לא ממספר המטוסים והטנקים, ולא ממספר אסירי האויב שלומדים בבתי המלון שלנו הנדסת חבלה על חשבון משלם המיסים הישראלי.

הכח שלנו יכול לנבוע רק מהאחדות שלנו ומכח ההרתעה שלנו.

אותו לא משיגים דרך בכיינות הסטרית והותרת פצועים ושבויים בשטח.

לא יודע איפה שירתו "הבכיינים הסטטיסטיים" האלה בצבא, אם בכלל. נסיוני מוכיח שבד"כ הם נמנים על האגף הדתי לאומני המתחרד שבעמנו, אלה שמציבים את דעת הרבנים המשיחיים לפני המפקדים שבשטח או לחילופין ג'ובניקים שאף לא טרחו לשרת בצבא האמיתי - קרי ביחידות הקרביות.

לפחות לעת עתה, אנו עדיין עדים לנצחון כוחות הרוח והערכים בעמנו.
gunner2011-10-18 19:25:56
I fart in your general direction

גלעד שליט

33
לאור הדיון המעניין פה גם לי יש צורך להגיב.
לאורך כל העסקה הלב אמר כן ובראש אמר לא.
שילמנו מחיר חסר תקדים בשביל חייל. (למרות שכל אדם הוא עולם ומלואו)
צריך להבין דבר אחד...
שאתה בוחר להיות לוחם אתה לוקח על עצמך את הסיטואציות הכי נוראיות
שיכולות לקרות לך, שהגרועות שבהן היא מוות ונפילה בשבי. (המנות הקרביות במקום טוב באמצע)
עם השנים ההתערבות ההורית הופכת לנטל ושוברת את המסגרת הצבאית.
התמהיל הזה, של הרגשות של המשפחה ושיקולי צבא מתנגשים ויוצרים לצבא
מצבים שמקשים עליו לתפקד כגוף לוחם ומגן. (כן, כל השיחות של ההורים למפקדים)
צריכים להפנים גם ההורים, גם החיילים (מילואימניקים) וגם החיילים העתידיים, שברגע שלובשים את המדים
אנחנו לוקחים על עצמנו את האחריות הכבדה הזאת שיכול להיות שלא נחזור.
כשיגיע זמני לשלוח את בני לצבא, אדע את אותם דברים וסיכונים שאני שסחבתי וסוחב.
לשאלה אם בני יפול בשבי (חס וחלילה) אהפוך עולמות על מנת להחזירו?
התשובה היא כן ולכן אני פוסל את עצמי מלהיות ראש ממשלה.
השחרור אולי נראה "נוח" לטווח הקצר אך לטווח הארוך הוא סוג של אסון.
ההשלכות של שחרורים אלה עוד יהדהדו פה שנים ארוכות.
אתה משחרר לא רק רוצחים אלא גם ידע. ידע רב.
אדריכלי טרור מנוסים אשר עשויים לאמן את דורות הטרור הבאים.
אני רק תוהה מה יקרה אם אלה שתומכים נלהבים של העסקה
יפגעו (חס וחלילה) אזרחים תמימים בידיי אותו מחבל ששוחרר.
האם אז יהיה שווה חייו של חייל אחד על פני X אזרחים?
הרי כל מהותם של חיילים וכל הקמתו של צה"ל היא בהגנה על מדינת ישראל.
הגנה שגם יכולה לעלות בחייהם. (כולם מודעים לזה, אני מקווה...)
שחרור מרצחים בידיעה שהם יכולים ומסוגלים לפגוע באזרחים רבים
סותר לגמרי את הקמתו של צבא כצבא שמגן על אזרחיו.
שלא תהיה טעות, אינני מתכוון להאשים את גלעד שליט אלא את הממשלה ששילמה את המחיר לשחרורו.
אך כנראה שזאת לא העת לדון בכל השאלות הקשות האלה.
העת כרגע היא לשמוח שחייל ששלחנו חוזר הביתה.
העת כרגע היא לשמוח עם משפחתו שקיבלו את בנם בחזרה.
העת כרגע היא לשמוח שהוא חי.
נ.ב.
לגבי הדברים שחושב ידידי gunner אינני מתפלא...
יצא לי להכיר אותו במעט ההודעות שיצא לי לקרוא שבא אמר את דעתו.
הבן אדם חושב שהוא בשוייץ ולא במזרח התיכון וצר לי עליו.
הוא כנראה יקרה לי שוב פנאט ויגיד שאני נביא משיחי.
ולי ממש אין בעיה עם זה כל עוד הוא מיעוט ואנשים עם דעות דומות לו ישארו מיעוט.
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין

גלעד שליט

34
יום עצוב. לא רק בשל המחשבה על גורלם של חסרי השם, אלא משום המבט המבוייש לצדדים המגלה בכל מקום את "מנטליות הגטו" הפושה בכל... מן ה"חיים רומקובסקים", דרך ה"משטרה היהודית" ועד ליבבנים הנעים בין פרצי אופטימיות הזויה לפסימיות מדכאת. ב"אקציות" הקודמות עוד עמדתי באומשלגפלאץ וניסיתי לדבר ללבם של כמה שנראו הגיוניים. אחרי אקציית רגב-גולדווסר (הי"ד, שנתנו שלא מרצונם את הכינוי) הבנתי שמנטליות הגטו מושרשת עמוק מכדי להביא אותי להתאמץ ולהתרגז. עדיף לשכוח מה"ערבות ההדדית" (שרוב אלה שליהגו עליה סביבי היום היו אלה שליגלגו עלי כשחזרתי מצו שמונה זה או אחר) המזוייפת, ולדאוג שהקרובים לי יהיו בטוחים. שאת מחיר האקציה הזו ישלמו ילדים של מישהו אחר. לא שלי.

גלעד שליט

35
חבל לך על המאמץ... אתה נלחם ב"ערכים" המושרשים חזק מאוד במנטליות היהודית. הפאסיביות מעוררת הרחמים של דתיי השטעטל (שמשום מה חושבים שבגלל שאין להם זקן וציציות זה אומר שהם אינם יהודים גלותיים...) ומן הצד השני הפאנטיות של הסוציאליזם המזרח אירופי שהזיקה בינו ובין הגיון פשוט אינה קיימת (אבל זיקה לאגף שמאל הציונות דווקא יש לו). בסופו של יום תרבות ההיסטריה, היבבות, הקריאה חעריפת ראשי מנהיגים משום שאין שמש היום ועד למנטליות ה"סבא מפולין אז יש לי דרכון פולני" מצדיקה כמה וכמה סטריאוטיפים אנטישמיים מובהקים: היהודי היסטרי, ברברן שמעדיף לדבר ולא לעשות, רך לבב ואופורטוניסט חסר שורשים שחושב מדקה לדקה. הקריקטורות של וינה בסוף המאה התשע עשרה מוכחות כנכונות. שרה אהרונסון מתהפכת בקברה.

[QUOTE=איצטגנין]רוב האנשים משליכים את רגשותיהם בנושא שליט על 'העיסקה', ולכן מצדיקים אותה.

אם הייתי אביו או אימו של שליט - הייתי הופך עולמות כדי להצילו.

אולם המדינה צריכה לעשות חישובים אחרים. והיא לא עשתה - כי ראשי המדינה חלשים ואינם מסוגלים לעמוד בלחץ המשפחות והתקשורת (זה מה שהוביל את המנטליות במלחמת לבנון השניה - 'בלי הרוגים, בלי שבויים, כי אנחנו פשוט לא עומדים בזה' אמרו בודאי אולמרט ועמיר פרץ לדן חלוץ...

ניסיון העבר מלמד שהאסירים המשוחררים, המיומנים במלאכת הפיצוצים, שבים ותורמים מיכולתם. משוחררי עיסקת טננבאום עלו למדינה ב- 27 הרוגים. כל עיסקה - עלתה אח"כ בחיים יקרים..

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, חתם על גזר דין מוות לישראלים רבים. האם חייהם פחות חשובים מחייו של שליט ?

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, קבע לחמאס את כדאיות השקעת המאמצים בחטיפת חיל ישראלי.

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, קבע את מינימום המחיר לשחרור החיל החטוף הבא.

העם החי במדינת ישראל - חלש, ונשלט בידי קובעי אג'נדה רוחניים ושמאלנים.

לאורך שנות מאבקנו לקיום באזור הזה - אנו כל הזמן במרוץ של הפסדים מול הערבים.

זהו נצחון התרבות הפרימיטיבית, הפשוטה והנכונה - על תרבות ה'פייסבוק' והחמרנות.

מגיע לנו !!![/QUOTE]

גלעד שליט

36
אין מחיר לחופש רבותיי,אם עסקת שליט לא היתה יוצאת היום לפועל וכל כך חששתי מכך..היא לא הייתה יוצאת לעולם
נכון שהמחיר הוא כבד מאוד אבל..צריך גם להבין שלנו חשוב "קדושת החיים של האדם",בניגוד למרצחים האילו לכן אסור לנו להשאיר ולו אפילו חייל אחד בשבי של הטרוריסטים המרצחים האילו,אנחנו לא רוצים עוד רון ארד 2 נכון?
גם אם היה צריך לשחרר 10 אלפים מחבלים תמורת חייל יקר אחד הית בעד..כי אין רגע יותר מרגש מחייל שחוזר בחיים!!,ממרתפי הגהינום,עוד שנה הוא לא היה שורד וחוץ מזה 5 וחצי שנים לא מספיקות אני שואל אתכם..כועס
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

גלעד שליט

38
[QUOTE=איצטגנין]רוב האנשים משליכים את רגשותיהם בנושא שליט על 'העיסקה', ולכן מצדיקים אותה.
אתה נכלל בין אותו רוב של אנשים. רק שאצלם הרגש הבולט הוא חמלה, אצלך נקמה.

אם הייתי אביו או אימו של שליט - הייתי הופך עולמות כדי להצילו.
אז אולי בכל זאת יש בך משהו אנושי.

אולם המדינה צריכה לעשות חישובים אחרים. והיא לא עשתה - כי ראשי המדינה חלשים ואינם מסוגלים לעמוד בלחץ המשפחות והתקשורת (זה מה שהוביל את המנטליות במלחמת לבנון השניה - 'בלי הרוגים, בלי שבויים, כי אנחנו פשוט לא עומדים בזה' אמרו בודאי אולמרט ועמיר פרץ לדן חלוץ...
ערך חיי האדם בחברה שלנו הוא אכן גבוה (אתה אולי תאמר גבוה מדי) לכן איננו שולחים את חיילינו על תקן מתאבדים אנושיים מהלכים להתפוצץ סתם בתוך אוכלוסיה אזרחית כמו הפלסטינאים. אולי אם נציע 72 בתולות בגן עדן ימצאו המתנדבים גם לזה. הפורום הזה יכול לשמש כקרקע פורייה לעניין.קריצה

ניסיון העבר מלמד שהאסירים המשוחררים, המיומנים במלאכת הפיצוצים, שבים ותורמים מיכולתם. משוחררי עיסקת טננבאום עלו למדינה ב- 27 הרוגים. כל עיסקה - עלתה אח"כ בחיים יקרים..
מדדת את זה, 27, אתה בטוח? זה מדעי? אף אחד אחר לא יכול היה לבצע את אותם פיגועים? החמאס לא ממשיך להכשיר דורות של מפקדים ומהנדסים חדשים על בסיס קבוע? העיקר שההנחות שלך הן "לוגיות."

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, חתם על גזר דין מוות לישראלים רבים. האם חייהם פחות חשובים מחייו של שליט ? אני מבין שהמרצחים הללו כולם הגיעו מקריפטון ואין דרך לעצור אותם כלל.
גם אין אף אחד בחמאס שמנסה או כשיר לעסוק במלאכה כרגע ולפני שחרור האסירים גזר דין המוות הזה לא היה בר ביצוע כי כל המרצחים של החמאס שהו בכלא. עוד הסקה "לוגית" שלך אני מניח.

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, קבע לחמאס את כדאיות השקעת המאמצים בחטיפת חיל ישראלי. כאילו, אם הוא היה מתעקש החמאס לא היה מנסה לחטוף עוד חיילים? הרי יש התראות חטיפה כל הזמן. אפילו אם הוא היה ממשיך לשחק פוקר הם עדיין היו ממשיכים לנסות לחטוף, לירות , ולשלוח קסאמים וגראדים.

ראש הממשלה, בחתמו על ההסכם, קבע את מינימום המחיר לשחרור החיל החטוף הבא. אתה צודק באבחנה עצמה, וטוב שידע כל חייל בצה"ל שיש לו ערך אנושי גבוה מזה של אויבו.

העם החי במדינת ישראל - חלש, ונשלט בידי קובעי אג'נדה רוחניים ושמאלנים.
זה הזמן להעלות לשלטון "אייטולה יהודי" על מנת שנשתלב במרחב. וברוח הפורום - אם נהפך למדינה ימנית , דתית , רדיקאלית, היכן תוכל לזיין בתשלום?

לאורך שנות מאבקנו לקיום באזור הזה - אנו כל הזמן במרוץ של הפסדים מול הערבים.
כן, בטח מוחא כפייה הפלסטינאים הללו עם הכלכלה המפותחת שלהם והמצבור האדיר של טנקים, מטוסים, צוללות, וסיירות לכל תחום. כן-כן, אלו שמטילים עלינו סגר מתי שבא להם, מפציצים לנו את התשתיות באופן סלקטיבי ומדוייק, סוגרים לנו את הנמלים, מבצעים סלקציות בסחורות המיובאות שלנו, ומכניסים את אזרחנו לבתי הכלא שלהם במאסות על פי מעצרים מנהליים. אולי כדאי שנתחיל להתפוצץ עליהם, או לפחות לחטוף איזה חמאסניק לצורך מו"מ, כי הם ממש חזקים עלינו.

זהו נצחון התרבות הפרימיטיבית, הפשוטה והנכונה - על תרבות ה'פייסבוק' והחמרנות.
יש הגורסים שהפייסבוק הזה עזר להוריד כמה משטרים ערביים לאחרונה.

מגיע לנו !!!
אכן מגיע לנו לחיות טוב ונכון יותר

באשר לך איצטגנין ( ועוד כמה) לרגעים ניתן להסיק מהלך הרוח שלך כי דרכו של החמאס היא סוג של אידאה דוגמתית ונערצת עבורך. עצה קטנה - אם אפשר - בחיים עדיף להוביל את הלך המחשבה ולא להגרר אחרי מחשבותיהם של אחרים. לא צריך לפתח מנטליות של חמאס על מנת להלחם בהם. נהפוך הוא.
[/QUOTE]

רימינג מעשי2011-10-19 15:54:36

גלעד שליט

40
גם אני אהבתי מאד את תגובתו המושחזת של רימינג! דברים כדורבנות!
גם הסכמתי עם דבריהם של סופרמן ושל ירוני, שביטאו את דעתם בקיצור ולעניין.

לופין, איתך אני לא מסכים, אני חושב שאם היתה אפשרות למבצע צבאי, היו עושים את זה מזמן, ובניגוד אליך, אני לא חושב שהיה עדיף לפעול כמו במקרה נחשון וקסמן. אתה בכלל זוכר מה היה שם?? לא רק שלא הצילו את נחשון, גם הקצין מכוח החילוץ נהרג במשימה, אז תעשה לי טובה... בגלל שהתוצאות היו אז כל כך גרועות, אמרו המנהיגים אחר כך שלא היתה ברירה אחרת מהאופן שבו פעלו.

בעניין המתנגדים לעיסקה, גאנר הגדיר אותם קודם כאנשים חסרי ידע והבנה בסיסיים בצבא ובטחון. אני בוחר לאפיין אותם כאנשים פסימיים, כאלה שחושבים שהם יודעים הכל ולא מאמינים שיכול להיות טוב יותר. הם סומכים רק על עצמם, ולא מעלים בדעתם את האפשרות שהם גם יכולים לטעות. הנה, קרקוביאק לא מאמין בערבות הדדית, וחושב שהוא הפראייר היחיד שמקבל צו 8. הוא כנראה לא שמע על מצוות גמילות חסדים, אנשים שנותנים אוכל וצדקה לעניים, ושיש כאלה שנותנים לך בכביש זכות קדימה גם כשלא מגיע לך.

ומומי 25 שטוען שגאנר מתנהג כאילו הוא חי בשוייץ?? גאנר הוא אדם שהיה בשירות מבצעי ארוך בצבא קבע, אז אם כבר מישהו 'חי בשוייץ' בנושאי בטחון - נראה לי שזה אדון מומי! ("מומי, מומי,מו-מו-מו-מו-מו-מומי", כמו ששרים ב"ארץ נהדרת"...:-))
אבשלום2011-10-19 10:28:54
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”