כ פרישה מהפורום - דף 4 - סקס אדיר

פרישה מהפורום

31
[QUOTE=החתיך הרומנטי]שלום לכולם,גם אני חושב שהגיע הזמן שלי לפרוש מהפורום,מהרבה סיבות,וחלק גדול מכם מכיר אותם,אני אכתוב המאמר האחרון שלי בימים הקרובים,יותר מפורט.
שיהיה לכם סוף שבוע נעים ומשעשע,תבלו,תשתו.

רק רציתי להגיד לכם דבר אחד,שאני הייתי תמיד בשטח למענכם!.

להיתראות חברים.
[/QUOTE]היי חתיך רומנטי,קר שם בחוץ ויקר(אשה בית ילדים נכדיםקריצה)השאר כאן.
בינתיים קבל קליפ קטן וצנוע המביע את אהבתנו לךחיוך.
החומרים נלקחו מהרשת והזכויות וכל השאר שמורים ליוצרים.[TUBE]s36ujnBY9Oo[/TUBE]

פרישה מהפורום

33
לחתיך הרומנטי,
גם לי צר שמדווח תורם כמוך עוזב את הפורום. הווידוי שלך לגבי כל מיני דברים שקורים בפורום, אני בטוח שעוד משתמשים רבים חושבים כמוך, אבל לא מעלים את הדברים על הכתב בפוסט. ביחס לנסיבות עזיבתך:

א:הכי קל "לקום ולברוח" ולזעוק גזענות וכו' וכו'. אין אדם שלא "נופל" בקטגוריה חיצונית/אתנית כלשהיא. הסיבות שהובילו למצב שאתה מתאר ידועות לכל, ואפילו אתה עצמך גילית הבנה מסוימת לענין.

ב: נערה עובדת היא אמנם סוג של שירות ציבורי, אבל ללא חוק המחייב אותה לקבל כל אחד. זכותה של כל בחורה עובדת לבחור את מי לקבל ואת מי לא בשירות מהסוג הזה. כבר נתקלתי במודעות בפורום ש"סיננו" קליינטים פוטנציאליים על רקע דת,גזע,צעיר מדי,מבוגר מדי, ואפילו חרדים. אפרופו נושא החרדים וההפרדה, אפשר לחשוב כמה ראשי ממשלה אישה ונשיאות ורמכטליות ומפכליות, מעוזי החילוניות היו. זה סתם באז תקשורתי שיעבור עם קולות המלחמה ברקע.

ג: המילה :שירות במדינת ישראל היא מילה גסה. כולם מנהלים גדולים ומחלקי פקודות, וחוץ מיחידי סגולה הרוב ברארה. מסכים לחלוטין מנסיון שהשירות ולרוב גם המראה של הבחורות עדיף פי עשרות מונים בחו"ל.

לסיכום: מאחל לך באמת להמשיך כפי שסיכמת, עם מציאת בחורה "רגילה", אבל אתה כן מוזמן מבחינתי תמיד לתרום ולהיתרם מהפורום.

דון קיחוט

ג:
הון ואון יחד לשלטון

פרישה מהפורום

34
לחתיך הרומנטי,

אני יכול להגיד לך חד משמעית שאתה תחסר,

הבאת נופך שונה, ומיוחד לפורום

מקווה שתזכור ששום דבר אינו סופי, ושהדלת תמיד פתוחה חזרה אלינו - למשפחה שלך פה בפורום

עלה והצלח ידידי

פרישה מהפורום

35
[QUOTE=Enigma]לחתיך הרומנטי,

אני יכול להגיד לך חד משמעית שאתה תחסר,

הבאת נופך שונה, ומיוחד לפורום

מקווה שתזכור ששום דבר אינו סופי, ושהדלת תמיד פתוחה חזרה אלינו - למשפחה שלך פה בפורום

עלה והצלח ידידי
[/QUOTE]

חחחחחחח...

ספר את זה קודם לחולה כוס, שכנראה יושב מול מסך המחשב עם ידיים קשורות מאחורי הגב קריצה
I fart in your general direction

פרישה מהפורום

37
[QUOTE=Enigma]

אני בטוח שח"כ יתן קאמבק בקנה מידה שטרם נראה במחוזותינו.....

[/QUOTE]

אמממ........

לא נראה לי.

ככל שעובר הזמן והוא יושב לו מנגד, הביטוי "עבר זמנו בטל קרבנו" מקבל משנה תוקף.

לא חושב כך?

אז הוא אגר תנופה ועם האינרציה יצר פולחן אישיות והעצמה עצמית.

כנראה שיש הבדל בין לבוא כאנונימי לבין לבוא כUNDERDOG.

הוא הביא עצמו למצב שממש האמין שהוא מורם מהפורום.

לבוא היום ולהתחיל מההתחלה?

לא. אין לו כוח לזה, למרות שאני בטוח שהוא מת לחזור לכתוב פה.

הוא כנראה טיפוס של "הכל או לא כלום".

the winner takes it all, or nothing

gunner2012-01-18 15:32:43
I fart in your general direction
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”