[QUOTE=superman1979]נכון לגמרי,אבל מה אפשר לעשות?
כתוצאה מדיכוי חברתי וביוקרטיה לא עניינית(אלי ישי),הם מפנים את תסכולם(לפחות האריתראים) לעבר בנות ישראל ואונסים אותם,שמעת על 3 סודנים שניסו לאנוס נערה בת 15 בגן העצמאות,חברים שלו אמרו לו היא רק בת 15 אז הוא בתגובה אמר אז נוכל לאנוס ילדה בת 15 ,ואני מציע לסרס אותו ואת כל מי שאונס לשלוח אותו חזרה לדרפורוכל מי שמנסה להסתנן לישראל לירות בו,או לפחות ליצור איזשהו כח הרתעה גם אם זה יעלה לו בחיים,מאז שהם באו הם ערערו את תחושת הבטחון הזעירה שהיית לנו וגרמו לנו לחיות בפחד,ולהרגיש לא בטוחים בארץ שלנו,לא הגיוני נכון
[/QUOTE]
אני לא בדיוק מאורה בפרטים על ניסיון האונס של אותם סודאנים. בכל מקרה ללא קשר, יש חוק במדינת ישראל שעל אונס נעצרים, נשפטים , ונכנסים לכלא ללא כל קשר למעמדו החוקי של מבצע העבירה. אני חושב שמאסר הוא עונש מרתיע מספיק. שאל את קצב. לגבי ההסתננויות עצמן, כשמדובר בטרור, יודעים במדינה הזאת לעמוד על הרגליים האחוריות ולנסות למנוע אותו. הכמות הגדולה יחסית של אילו המצליחים להסתנן מעידה יותר מכל כי הממשלה הנבחרת לא מייחסת חשיבות מספקת לעניין. משם זה מתחיל. גם להקים גדר מערכת כפי שקיים בגבול הצפוני זה סוג של פיתרון שצריך לשקול ללא כל קשר עקב ההתפתחויות האחרונות במצריים, ויפה שעה אחת קודם. הנקודה היא שהמחדל הזה הוא קודם כל בעקבות טיפול לוקה של הממשלה עצמה , ולכן לשם צריך למקד את פעולות המחאה ולא בפליטים עצמם. הבמינימום שכל אזרח צריך לעשות הוא להעניש אותה בבחירות הבאות לקלפי.