קפטן אמריקה (A.K.A ינקי דודל) = המשוטט האדום. 32 על ידי אחים שלו גברים ערכנו עבורך ההודעה, האם לזה התכוונת? [QUOTE=אמריקאי]מה לא ברור? אני מפרגן? החשדנות היא אצלך? לא? אצלי? [/QUOTE] ציטוט 03 אוגוסט 2012, 11:56
קפטן אמריקה (A.K.A ינקי דודל) = המשוטט האדום. 34 על ידי קישקשתא [QUOTE=אמריקאי]למה לערוך[/QUOTE] קפטן אמריקה - (ועכשיו ברצינות).מה יש לך נגד סימני שאלה? האם מדובר בטראומת ילדות?האם הותקפת ע"י סימן שאלה אימתני? נסה אותם, הם דווקא מאד חמודים! עגלגלים כאלה, עם נקודה קטנה וחמודה בסופם, מה יכול להיות יותר חמוד מזה? תראה - תראה איזה חמודים הם: לא בא לך על אחד כזה? קישקשתא2012-08-03 15:35:48 כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 03 אוגוסט 2012, 13:26
קפטן אמריקה (A.K.A ינקי דודל) = המשוטט האדום. 35 על ידי gunner [QUOTE=אחים שלו גברים] ערכנו עבורך ההודעה, האם לזה התכוונת? [QUOTE=אמריקאי] מה לא ברור? אני מפרגן? החשדנות היא אצלך? לא? אצלי? [/QUOTE] [/QUOTE] אם כבר: מה לא ברור? אני מפרגן. החשדנות היא אצלך, לא אצלי. I fart in your general direction ציטוט 03 אוגוסט 2012, 13:28
קפטן אמריקה (A.K.A ינקי דודל) = המשוטט האדום. 37 על ידי קישקשתא בישיבת התאגיד הבאה? [QUOTE=אמריקאי]אין לי משהו נגד סימני שאלהאם זה ממש קריטי אני מבטיח לשקול את הנדוןאולי[/QUOTE] כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 03 אוגוסט 2012, 15:39
קפטן אמריקה (A.K.A ינקי דודל) = המשוטט האדום. 38 על ידי gunner [QUOTE=אמריקאי]אין לי משהו נגד סימני שאלה אם זה ממש קריטי אני מבטיח לשקול את הנדון אולי[/QUOTE] הבעיה היא לא רק סימני שאלה. אין לך גם פסיקים ונקודות וסימני קריאה. אתה גם מדבר ככה, או שרק כותב? ואם יש לך בעיה כזו עם סימני הפיסוק, האם זה אומר משהו על אלה המפסקות בפניך? I fart in your general direction ציטוט 03 אוגוסט 2012, 16:59
קפטן אמריקה (A.K.A ינקי דודל) = המשוטט האדום. 40 על ידי אדון דון [QUOTE=אמריקאי]לפחות אין לי שגיאות כתיב יש כאן כמה חברים שכותבים עם שגיאות ואני לא מדבר עליכם - נבחרת החלומות[/QUOTE] אתה מרגע לרגע הופך ליותר ויותר עלוב! ציטוט 03 אוגוסט 2012, 23:51