[QUOTE=ערבה אנושית]אני מודה מעומק הלב לאש"ג שבהדרדרותו לרמה שמזכירה את גאנר (חס וחלילה לא משווה בינהם, יש עדיין תהום לטובת אש"ג)
הוא חסך לי המון זמן בהמשך קריאה של השטויות שנכתבים בפוסטים שבהם החלטתם על שליטה בלעדית.
בקשתי משרון שהיא הרבה יותר פיקחית וחכמה מכם, לעדכן אותי שיש דבר הראוי לקריאה.בינתים היא מצא רק הודעה 1.
[/QUOTE]

ערבוביה אנושה - תן לי להסביר לך משהו שעדיין לא הבנת.
כשאתה מדבר עלי ועל רמתי, בטח בהשוואה לאחרים כאן, אתה רק מעלה את קרני ואתה מספק הוכחות שאני בדרך הנכונה!
הרי בכל תגובה שלך מרגישים את הכאב והעלבון האישי העמוק שלך על כך שבמופגן אני מזלזל בך ולא סופר אותך.
הרי ביננו, אם לצטט מעט מכל הזבל שהעתרת עלי בה"פ בעבר, טרחת להסביר לי מדוע לדעתך אני האדם האינטילגנט ביותר בפורום הזה. נו, לשמוע את זה מאחד כמוך, די משול לעלבון, אבל נבליג עליו.
מרגע שהראיתי לך את הגב באופן מופגן, כשממש נמאס לי לשחק את הסבלן עם טרחן מאוס ונקלה שכמוך, אתה לא מחמיץ הזדמנות לכתוב משהו בגנותי.
עכשיו, צא וחשוב כמה נלעג אתה וכמה פתאטי אתה בעיני רוב הציבור כאן, שמכיר ויודע את השתלשלות העניינים.
אתה לא מפסיק לאונן את עצמך לדעת, אתה לא מפסיק לתת ציונים ולרכל על כולם בה"פ. כשאין לך על מה לרכל אתה משתף את כולם בהבלי השקפת עולמך הצרה, בשעה שאיש לא ביקש זאת ממך.
אומר לך בגלוי מה שמעבירים רבים בה"פ: אתה תרח זקן, טרחן מאוס ונלעג.
כמו שרמי פורטיס שר פעם: "רד, רד, מעל מסך הטלויזיה שלי..."