כ פוסט של שירים יפים - דף 32 - סקס אדיר

פוסט של שירים יפים

313
[QUOTE=ערבה אנושית]אני מודה מעומק הלב לאש"ג שבהדרדרותו לרמה שמזכירה את גאנר (חס וחלילה לא משווה בינהם, יש עדיין תהום לטובת אש"ג)
הוא חסך לי המון זמן בהמשך קריאה של השטויות שנכתבים בפוסטים שבהם החלטתם על שליטה בלעדית.

בקשתי משרון שהיא הרבה יותר פיקחית וחכמה מכם, לעדכן אותי שיש דבר הראוי לקריאה.בינתים היא מצא רק הודעה 1.
[/QUOTE]

צחוקצחוקצחוק ערבוביה אנושה - תן לי להסביר לך משהו שעדיין לא הבנת.

כשאתה מדבר עלי ועל רמתי, בטח בהשוואה לאחרים כאן, אתה רק מעלה את קרני ואתה מספק הוכחות שאני בדרך הנכונה!

הרי בכל תגובה שלך מרגישים את הכאב והעלבון האישי העמוק שלך על כך שבמופגן אני מזלזל בך ולא סופר אותך.

הרי ביננו, אם לצטט מעט מכל הזבל שהעתרת עלי בה"פ בעבר, טרחת להסביר לי מדוע לדעתך אני האדם האינטילגנט ביותר בפורום הזה. נו, לשמוע את זה מאחד כמוך, די משול לעלבון, אבל נבליג עליו.

מרגע שהראיתי לך את הגב באופן מופגן, כשממש נמאס לי לשחק את הסבלן עם טרחן מאוס ונקלה שכמוך, אתה לא מחמיץ הזדמנות לכתוב משהו בגנותי.

עכשיו, צא וחשוב כמה נלעג אתה וכמה פתאטי אתה בעיני רוב הציבור כאן, שמכיר ויודע את השתלשלות העניינים.

אתה לא מפסיק לאונן את עצמך לדעת, אתה לא מפסיק לתת ציונים ולרכל על כולם בה"פ. כשאין לך על מה לרכל אתה משתף את כולם בהבלי השקפת עולמך הצרה, בשעה שאיש לא ביקש זאת ממך.

אומר לך בגלוי מה שמעבירים רבים בה"פ: אתה תרח זקן, טרחן מאוס ונלעג.

כמו שרמי פורטיס שר פעם: "רד, רד, מעל מסך הטלויזיה שלי..."
I fart in your general direction

פוסט של שירים יפים

314
מה שמצחיק זה שערבוביה החליט כנקמה על זה שהבענו את דעתנו בשרשור הלא אחיות בצורה שלא מצאה חן בעיניו לנקום ולעשות סיבוב של 360 מעלות ולשחק באירופה ובספרד ונהיה פתאום מעריץ של השקרניקיתצחוק

הנה עוד שיר שמוקדש לערבוביה בתעוב קליל:
[TUBE]zlS7sgRD3NQ[/TUBE]

פוסט של שירים יפים

315
[QUOTE=אחים שלו גברים] מה שמצחיק זה שערבוביה החליט כנקמה על זה שהבענו את דעתנו בשרשור הלא אחיות בצורה שלא מצאה חן בעיניו לנקום ולעשות סיבוב של 360 מעלות ולשחק באירופה ובספרד ונהיה פתאום מעריץ של השקרניקיתצחוק
[/QUOTE]

מי שעושה סיבוב של 360 מעלות, נשאר באותו כיוון.

בטח היית רס"ר בצבא....
המגביה עוף - ירחיק ראות

פוסט של שירים יפים

316
[QUOTE=איצטגנין][QUOTE=אחים שלו גברים] מה שמצחיק זה שערבוביה החליט כנקמה על זה שהבענו את דעתנו בשרשור הלא אחיות בצורה שלא מצאה חן בעיניו לנקום ולעשות סיבוב של 360 מעלות ולשחק באירופה ובספרד ונהיה פתאום מעריץ של השקרניקיתצחוק
[/QUOTE]

בטח היית רס"ר בצבא....
[/QUOTE]

ישנם דיונים פעילים באיןציקלופדיה:אקספרסו בר ובאיןציקלופדיה:איןתגובה. כולם מוזמנים להגיב.

איןציטוט:פרופ' אלון מזרחי

עובדה.GIFבערך זה התגלו עובדות רבות ועליו לעבור איןקוויזיציה יסודית, או שהוא יימחק ו/או יועבר לויקיפדיה ו/או לאילנה דיין.

• "צריך לתת את המקסימום המינימלי"
  • "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק"
  • "אי-אפשר לומר שנוצר כאן שינוי של 180 אחוז"
  • "אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות"
  • "הבעיה של הקבוצות הישראליות בגביעי אירופה,זה שכל משחק מגיעים לשלוש הזדמנויות ומבקיעים שני שערים, ואי אפשר להצליח ככה כשמנצלים 80 אחוז מהמצבים"
  • "אני הבקעתי גול אחד בכל שלושת המשחקים האחרונים,למרות זאת,הארבע גולים שהבקעתי בשלושת המשחקים האחרונים לא הספיקו"
  • "בית"ר השתנתה ב- 360 מעלות"
  • "לחמישה מכל ארבעה אנשים יש בעיות במתמטיקה"
  • "נפוליאון אמר: באתי, ראיתי, כבשתי. אותו דבר אני: בא, רואה וכובש" (נפוליאון מעולם לא אמר זאת, אלא יוליוס קיסר)
  • "המשחק היה מחושב ואפילו הייתה אסטרטגיה".
  • "לאחרונה, למדתי גם כדורסל והבנתי כמה זה מרגש לראות את עצמי מכניס גול לסל".
  • "שיחקנו הגנתי וניצחנו התקפי"
  • "שיחקנו בונקר, אולם לא תקפנו"
  • "אני רוצה לעבור (לגור) ליד הים כדי לראות בכל בוקר את הזריחה."
  • "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד." ~ בראיון לערוץ הספורט.

קישקשתא2012-02-23 17:10:37
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פוסט של שירים יפים

318
צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקהשיר מוקדש גם לך נשמהצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק
ד"ש מאלון מזרחיקריצה

[QUOTE=איצטגנין][QUOTE=אחים שלו גברים] מה שמצחיק זה שערבוביה החליט כנקמה על זה שהבענו את דעתנו בשרשור הלא אחיות בצורה שלא מצאה חן בעיניו לנקום ולעשות סיבוב של 360 מעלות ולשחק באירופה ובספרד ונהיה פתאום מעריץ של השקרניקיתצחוק
[/QUOTE]

בטח היית רס"ר בצבא....
[/QUOTE]

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”