כ קיטורים של מוסלי הכי עדיף פה - דף 32 - סקס אדיר

קיטורים של מוסלי הכי עדיף פה

311
קישקשתא - המשפט האחרון שכתבת בהודעה שמעלי הוא מאוד בעייתי וממש לא מקובל עלי.
לא תפקידנו כחברים בפורום להגדיר מי יהיה חבר בו ומי לא.
זו סגולתו של המדיום האינטרנטי והפורומים שבו. הוא מאפשר לאנשים להתבטא בעילום שם, לכתוב הזיות משל היו מציאות ומציאות משל היתה הזייה.
הבעיה היא לא עם הכותבים, אלא עם הקוראים שבפרשנותם את מה שהם קוראים, מנסים להשליך על המציאות והיומיום.
רוצה אדם שמסתתר מאוחרי ניק מסויים לאיים על ישות וירטואלית אחרת, שיבושם לו. זה הרי מגחיך רק את עצמו ובמידה מסויימת את מי שלוקח ברצינות את היומים הללו.
רוצה אדם לכתוב שאורך איברו 40 ס"מ בה בשעה שאיברו העקום מגיע ל12 ס"מ ביום מוצלח במיוחד, שיבושם לו.
רוצה אדם לכתוב סיפורי לבלרות ויחצנות אינסופיים ומשעממים מחץ, שיבושם לו. הקורא האינטיליגנטי ידע לסנן את המידע הזורם אליו.
וכך הלאה והלאה, אבל בסופו של יום, אם תעיף מהפורום את כל מי ששדעתו אינה מקובלת על שלך, זה עלול להגמר בשעמום אחד גדול או לחילופין בבדידות מזהרת...
נדמה לי שהגישה שצריכה להיות מאומצת כאן היא זו המיוחסת לוולטייר שאמר בערך כך: איני מסכים עם מילה מדבריך, אך אלחם עד מוות על זכותך לומר אותם.
I fart in your general direction

312
אחזור שוב על דבריי: אילו הייתי האדמין - מוסלי לא היה אתנו.

צריך שתהיה אפס סובלנות למאיימים (גם אם מדובר באיומים ווירטואליים).

תרשה לי להניח שהיית מתבטא אחרת בנושא, אליו המאיים היה אחים שלו גברים?

קישקשתא2012-12-23 12:06:07
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

315
[QUOTE=קישקשתא]
תרשה לי להניח שהיית מתבטא אחרת בנושא, אליו המאיים היה אחים שלא גברים?

[/QUOTE]
ברור שההתבטאות שלי היתה אחרת.
הייתי מתגלגל מצחוק.
דרך אגב, אילו ל"חבר שלך" היו פרטים אמיתיים ונכונים עלי ואותם הוא היה מנסה לפרסם כסוג של outing עלי, הייתי רואה זאת בחומרה רבה הרבה יותר מאיומים וירטואליים חסרי משמעות וערך.
מפתיע אותי שכאשר הדברים אמורים ב"חבר שלך", אתה מאבד את כושר השיפוט והניתוח שלך והתפל והעיקר דרים לפתע במקשה אחת.

gunner2012-12-23 12:34:48

316
[QUOTE=gunner]
דרך אגב, אילו ל"חבר שלך" היו פרטים אמיתיים ונכונים עלי ואותם הוא היה מנסה לפרסם כסוג של outing עלי, הייתי רואה זאת בחומרה רבה הרבה יותר מאיומים וירטואליים חסרי משמעות וערך.

[/QUOTE]
זה בדיוק העניין - הוא לא מכיר אותך והוא לא יודע שום פרט מזהה עליך .
הוא מנסה להקניט אותך בדיוק כמו שאתה מנסה להקניט אותו:
[QUOTE=gunner] Ermm בוא נראה...
אדם שמכנה עצמו בשם של רבים ועוד בגוף שלישי.
לא צריך להיות פסיכולוג כדי להבין שמדובר באדם מלא פחדים, תסכולים וחוסר בטחון.
למה חוסר בטחון? פשוט ווטסון - אדם עם בטחון עצמי לא מסתתר מאחורי דמות פיקטיבית קולקטיבית.
גולת כותרת הניק - המילה גברים. יעני גבר גבר. כלומר בעצם לא ממש גבר שבגברים, אלא אדם שכנראה לא נראה טוב (בלשון המעטה - שמן? בעל שיער מדובלל? "פניו חטטים ועיניו זרעונים"? בעל רגל קצרה? סובל מטחורים כרוניים?), פחדן גדול וגיבור מקלדת גדול עוד יותר.
[/QUOTE]
האם עשית לו outing כפי שמוסלי טוען (ומנסה להטעות אחרים) שהוא עשה לך? ממש לא!
האם אחים שלו גברים מלא בפחדים? אולי כן ואולי לא - אבל לא עשית לו outuing.
האם אחים שלו גברים מלא תסכולים וחסר בטחון? אולי כן ואולי לא - אבל לא עשית לו outing.
האם אחים שלו גברים לא נראה טוב? שמן? בעל שיער מדובלל? אולי כן ואולי לא - אבל לא עשית לו outing.
על אותו משקל הדברים שהוא כותב עליך:
[QUOTE=אחים שלו גברים]
אתה אדם קטן וקטנוני, פקיד עלוב בעבודה מדכאת שכלוא במערכת נישואים שרק מתסכלת אותו כשהמפלט היחיד ממנה הוא אלכוהול, עשה לעצמך ולנו טובה ותפסיק לשקר ותבין שאתה אדם מגעיל.[/QUOTE]
האם אתה פקיד עלוב? לא. אבל אחים שלו גברים לא עשה לך outing.
האם אתה כלוא במערכת נישואים מתסכלת (היש כזאת שלא?) - אבל אחים שלו גברים לא עשה לך outing.
האם אתה אלכוהוליסט? אולי כן ואולי לא (עד כמה שידוע לי לא) - אבל אחים שלו גברים לא עשה לך outing.
אבל סמוך על המניפולטור ההזוי (נגנב מהבריון עצמו) - שיעוות את הדברים וינסה להציגם כאילו אחים שלו גברים עשה לך outing.

אגב - מה נסגר איתך לאחרונה עם הקטע האנתרופולוגי הזה? מבולבל קריצה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

318
לשאלותיך קישקשתא -
ישנן מערכות נישואין שאינן מתסכלות. אני חי בתוך אחת כזו ולא אחליף את אשתי באחרת בעד שום הון שבעולם.
מה אגיד לך, זכיתי. זה שאני חסר מנוחה ולא יודע להסתפק בהרבה הזה שיש לי, זו הנכות שלי. אני צריך לפעמים ללטף זוג שדיים גדול יותר מזה שיש לה ואני צריך לעיתים את הריגוש שבקיום מגע מיני עם אדם השונה ממנה. כל זה רק גורם לי להעריך ולהבין איזו זכות נפלה בחלקי שזו בת הזוג שלי, האשה שלי והחברה שלי לדרך ארוכה בחיים.
האם אני אלכוהוליסט? אתה הרי יודע מצויין שלא ואם אני מכור למשהו הרי זה לדיאט קולה ולשוקולד בלגי של שוקלטיירים עיליים, רצוי מברוז'...
כל מה שניסיתי לומר לך, זה שבעצם, כשנכנסים לענין הזה של הדחות והרחקות בגלל סיבה כזו או אחרת - יודעים מתי ובגלל מה מתחילים.
אבל זה יכול להפוך לסיפור שאין עליו שליטה ובקרה ואז יקרה שהיום יעיפו מכאן את מיסטר איקס, מחר את מיסטר וואי, מחרתיים את מיסטר למה ובעוד חודשים כשלא יזכרו איך הכל התחיל, גם מיסטר קישקשתא יעלה לוועדת הדחה.
זהו פורום פתוח. יש כאן זרימת מידע והחלפת דיעות בסגנונות שונים.
לא צריך לראות כל אמירה בפורום שמקוממת אותך, כמשהו שהוא אישי או חלילה משהו שמאיים על תפיסת העולם שלך.
צריך לעבוד על הסובלנות הפרטית שלנו ולאמן אותה להיות גמישה יותר.
משנאמר כל זה, אחזור ואומר שוב, בפעם המי יודע כמה, שחבל לי שחולה כוס בחר במנזר השתקנים. עם כל הביקורת שהיתה עליו, הוא היה מעניין, הוא גירה אנשים לכתוב ולהגיב ותקופת פעילותו בפורום היתה סוג של חגיגה.
מוסלי? אני מעריך מאוד "בריונים" שבאים וכותבים כאן בפה מלא על מעלליהם. עם היד על הלב, כמה חוטאים שעשו עוול כזה או אחר היו מוצאים בפורום הזה, למרות האלמוניות שמעניק להם הכינוי, את האומץ לבוא ולכתוב על כך ולהודות במה שעשו? הרי הרוב האנושי המוחלט הוא פחדן.
מעבר לזה, מי שמבקר את מוסלי על משכב עם זונה מעולפת... Wacko
חצי מאיתנו שכב עם אחת שהיתה מעולפת על בסיס קבוע (ואני מניח שחלקכם יודע במה הדברים אמורים).
אז יאללה, באמת די להוכיח מי צודק ומי לא (כי זו ספירלה אינסופית), ובואו נחיה וניתן לחיות.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”