כ סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית - דף 5 - סקס אדיר

סקסימו, דירות דיסקרטיות תמונות אמיתיות כוסית פרטית

41
[QUOTE=maxmax] [QUOTE=החשקן הנשקן]
מקסמקס הנדיב הידוע צחוק

אל תהיה גיסי ואל תזיין את אחותי כועס

מי שישכב עליה ראשון לטובת החברה זה כנראה יהיה אני Beer
[/QUOTE]

מצטער אחי, לא ידעתי שזו אחותך.צחוק
יש לך עוד אחות?צחוק

[/QUOTE]

אחי לא קלטתי את התגובה הזאת שלך קודם Ouch

יש על מה לדבר ... צחוק אם אתה בעיניין של גילוי עריות קריצה

ואם אני כבר מקפיץ אז הייתי רוצה להפנות שאלה ל qd5000 בעקבות הדיון על אודל אם היא כוסית או לא

האם לפי הקריטריונים שלך זאתי מהתמונות שכאן נחשבת "לכוסית" בעיניך ??

מצרף את התמונות שהיא העלתה

את התמונות הסקסיות שלי לשבוע זה אני רוצה לפתוח עם תמונות של דמיון מודרך ... אסוציאציה לתלמידה חוצפנית (או שמא חרמנית ??) החושפת את ישבנה מבלי משים כלאחר יד לעיני המורה הקשוח או כיתת תלמידים חרמנים (חחחח) אם אתה רוצה שאני גם אסתובב כדי שתוכל לראות אותי מקדימה עבור לתמונות הבאות

דירות דיסקרטיות

תמונה טיזרית שלי, מגלה טפח ומסתירה טפחיים, הסבלנות שלכם כלפיי ממש ראויה להערצה אז קבלו בונוס ועיברו לתמונה הבאה ...

דירות דיסקרטיות

בטח היית מת לקרוע ממני את החולצה ..... אהההההה ?

תירגע ומהר - זה לא יקרה !!

דירות דיסקרטיות

מה שאני כן אהיה מוכנה לעשות בשבילך ... זה לא רק להתפשט לגמרי אלא גם לזיין לך את הצורה במיטה, האם ציינתי כבר שאני אוהבת לרכב ולדהור בכיף על זין קשיח שעומד אחרי מציצה הגונה ? תיכנס לכאן שוב מחר כדי לגלות אם פירסמתי את הטלפון שלי או שהוספתי עוד כמה תמונות הקדמה ?!

סקס

אז מה אתה אומר ? כוסית או לא ?

M

43
כוסית על פי הגדרה היא בחורה עם גוף יפה למראה הפנים שלה אין קשר לכוסיות שלה.
יש בחורות מכוערות בפנים שהן סקסיות וכוסיות בטירוף זה עיניין של טעם וריח.

והתשובה לqd5000 היא לא יזיק שנותנת השרות תהיה יפיפית על כוסית בת 18 אבל הכרחי שהיא תהיה סקסית ושתשדר סקס
(בר רפאלי לדוגמא לטעמינו משדרת אפס סקס ואינה סקסית למרות שהיא יפיפיה וכוסית)

45
[QUOTE=vestal]I would add the way a girl wears her clothes...but then again that a real personal "juke" of mine. Show me a girl in a respectable short skirt, white button down blouse, high heals with a good body and my brain "turns off" and is taken over by the little one.

that pretty much defines "sexy" for me

[/QUOTE]

יורד מהטריבונה בשביל להשתתף.

נראה לי וסטל שאתה הולך להתענות ממנה Broken Heart שים לב למה שהשרלילה פירסמה היום

כוסית בדירה דיסקרטית תמונות סקס אמיתיות כל יום

תקוע עם כרום אז לא בטוח שלינק מודבק יעבוד.
תנסה או שמישהו ידביק כאן את התמונות האחרונות

שם:שרוליק   מין:זכר   תואר:שר השרלילות

ארץ מוצא:שרלילה-לנד   עיר:תל שרליל

העדפה מינית: שרלילות שרמוטטיביות מחוטבות עדיפות לארסאווטיות לייט

46
כל העסק עם המודעה הזו נראה עם הזמן יותר ויותר כפרודיה על "שרון מתל אביב". יכול להיות שזה צירוף מקרים? זה מריח חזק חזק שעובדים עלינו בעיניים. יכול להיות שהקמפיין ההזוי הזה אמיתי?
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

48
[QUOTE=שרליליק]
[QUOTE=vestal]I would add the way a girl wears her clothes...but then again that a real personal "juke" of mine. Show me a girl in a respectable short skirt, white button down blouse, high heals with a good body and my brain "turns off" and is taken over by the little one.

that pretty much defines "sexy" for me

[/QUOTE]

יורד מהטריבונה בשביל להשתתף.

נראה לי וסטל שאתה הולך להתענות ממנה Broken Heart שים לב למה שהשרלילה פירסמה היום

[/QUOTE]

ahh!...while i am waiting with patience to see when she puts her phone up and for the first reports (and the initial mass run on her)...with picts that like i obviously have no choice...shes now definitely on the list

will she live up to the expectations? that is the quesiion we're all asking...

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”